fbpixel

Search icon
Search
Suede Time: Πώς θα φορέσετε το απόλυτο ύφασμα της σεζόν με στιλ
STYLING TIPS

Suede Time: Πώς θα φορέσετε το απόλυτο ύφασμα της σεζόν με στιλ

Τα styling tips για εντάξετε σωστά αυτά τα κομμάτια με επιτυχία στις εμφανίσεις σας


Suede... Και μόνο που αναφέρουμε το όνομά του φέρνουμε κατευθείαν στο νου μας την απαλή και βελούδινη σαγηνευτική του υφή. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, πως το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα είναι πάντοτε η εποχή του. Ειδικότερα φέτος, αυτό το ύφασμα έχει την τιμητική του. Έρχεται ως η τέλεια συνέχεια του Δυτικού, cowboy summer και μια κορύφωση της αναβίωσης του boho της δεκαετίας του '70 που κυριαρχεί στον κόσμο της μόδας.

Στα shows για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, είδαμε πολλούς σχεδιαστές να επιλέγουν να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους με suede items. Ακόμη πιο συναρπαστικές, όμως, ήταν τα brands που χρησιμοποιούσαν αυτό το υλικό με τρόπους που ξεπερνούν τα όρια. Ο Ralph Lauren και ο Jacquemus δημιούργησαν floral μακριά φορέματα από suede, οι Stouls και Bottega Veneta πειραματίστηκαν με ζωντανά χρώματα, η Miu Miu διακόσμησε το suede της με πολύτιμους λίθους και η Louis Vuitton προσέφερε suede suits με υφή κροκοδείλου από πάνω μέχρι κάτω.

Εσείς πώς θα το εντάξετε στις εμφανίσεις σας; Συνεχίστε και ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Suede jacket 

3b160243876f04fc1463f3964c8b3a97.jpg

Χάρη στην επανεμφάνιση της Western τάσης, τα κρόσσια βρίσκονται και πάλι στην κορυφή. Σε σύγκριση με τα classic black motos και τα basic bombers, ένα fringed jacket προσθέτει πολύ περισσότερο στιλ και προσωπικότητα στην εμφάνισή μας. Για να αποφύγουμε τα overdressed και υπερβολικά looks, επιλέξτε ένα sude jacket με κρόσσια και διατηρήστε την υπόλοιπη εικόνα σας απλή. Επιλέξτε ένα denim trouser κι ένα πουκάμισο ή ένα cool turtleneck, προσθέστε το πανωφόρι σας και είστε έτοιμες!

Suede trench coat 

83c4a3ad28a39f77482710ebae540bc6.jpg

Παραμένουμε στην κατηγορία των outerwears για να αναφέρουμε τις suede καμπαρντίντες. Η αλήθεια είναι ότι πολλές μπορεί να σκέφτεστε για ποιους λόγους να επιλέξουμε ένα ύφασμα που είναι ενάντια στις βροχερές ημέρες. Η απάντηση είναι γιατί τα suede trench coats είναι η απόλυτη τάση την περίοδο που διανύουμε. Ιδανική επιλογή για τα φθινοπωρινά πρωινά και βράδια που ακόμα η θερμοκρασία δεν είναι πολύ χαμηλά. Αν θέλετε να κερδίσετε extra πόντους, επιλέξτε ένα νούμερο μεγαλύτερο από το δικό σας για να μπορείτε να το συνδυάσετε με πιο cozy items τις κρύες ημέρες. 

Suede bags

3b202268f491ea2840b30b1c273b5455.jpg

Αναζητάτε το απόλυτο αξεσουάρ της φετινής σεζόν; Μόλις το βρήκατε. Μία oversized tote bag είναι το σχέδιο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύνολο τη φετινή FW24 collection. Ο ρόλος τους είναι διπλός, καθώς δεν προσθέτουν μόνο στιλ στην εικόνα σας, αλλά δίνουν τη δυνατότητα να έχετε μαζί σας πολλά περισσότερα από τα απαραίτητα. Όσον αφορά τις αποχρώσεις, οι κλασικές και ουδέτερες θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία για όλες τις ώρες της ημέρας. 

Suede Skirts 

0151f24c5187d778f03a13fedaecc07a.jpg

Από τα office looks μέχρι τα after work drinks, μια suede φούστα είναι απόλυτα ευέλικτη. Το μυστικό σ' αυτήν την κατηγορία είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση που ταιριάζει και στην εικόνα αλλά και δέρμα σας. Για παράδειγμα, οι σκούρες αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα στις εμφανίσεις στο γραφείο, ενώ οι ανοιχτές, ρουστίκ καφέ αποχρώσεις συνδυάζονται όμορφα με αγαπημένα casual ρούχα όπως τζιν και graphic t-shirts. 

Suede boots

8b16bd59f165d395fc9b5aeab16afa5a.jpg

Είτε είστε λάτρεις των κοντών είτε των ψηλών boots, τη φετινή σεζόν μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Τα suede designs κυριαρχούν και ταιριάζουν σχεδόν με όλα. Μπορείτε να συνδυάσετε τα ankle suede boots σας με tailored pants και boots, ενώ τις suede knee high boots με mini skirts και φορέματα. Δεν θα μπορείτε να τις αποχωριστείτε.