fbpixel

Search icon
Search
Αυτά τα φθινοπωρινά αρώματα θα σας κρατήσουν ζεστές τις πιο ψυχρές μέρες
EDITORS' CHOICE

Αυτά τα φθινοπωρινά αρώματα θα σας κρατήσουν ζεστές τις πιο ψυχρές μέρες

Perfume επιλογές για όσες αναζητούν ένα fall cozy vibe


Δεν θα φορούσατε t-shirt και shorts μια δροσερή φθινοπωρινή μέρα, οπότε γιατί φοράτε ακόμα το ελαφρύ και φρέσκο eau de toilette που ήταν το χαρακτηριστικό σας καλοκαιρινό άρωμα; Ναι, καθώς οι θερμοκρασίες συνεχίζουν να πέφτουν, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε το άρωμα της περασμένης σεζόν με ένα από τα καλύτερα φθινοπωρινά αρώματα. Αυτά τα αρώματα ενσαρκώνουν όλα τα στοιχεία του φθινοπώρου με τα μείγματα τολμηρών, πλούσιων και ζεστών νοτών που θα λειτουργήσουν σαν το απαραίτητο επιπλέον στρώμα στα μέσα Οκτωβρίου.

Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε το φθινοπωρινό σας αρωματικό ταξίδι; Στη συνέχεια, θα βρείτε τις επιλογές μου ως beauty editor από φθινοπωρινά αρώματα που είναι βέβαιο ότι θα γίνουν τα νέα αγαπημένα σας, ανεξάρτητα από τις αρωματικές σας προτιμήσεις!

1. Kayali Yum Pistachio Gelato | 33 Eau de Parfum Intense

Είμαι μεγάλος θαυμαστής των gourmand αρωμάτων. Επίσης, αναπαράγουν τέλεια τις άνετες φθινοπωρινές διαθέσεις. Το πιο πρόσφατο μου αγαπημένο είναι το Kayali Yum Pistachio Gelato. Με κάνει να αισθάνομαι τόσο ζεστή και cozy. Όταν ψεκάζω τον εαυτό, φαντάζομαι πάντα ότι κάθομαι σε ένα πανέμορφο αστικό πάρκο, τρώγοντας ένα γλυκό, ενώ με περιβάλλουν τα υπέροχα φθινοπωρινά φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα. 

BUY HERE: Kayali Yum Pistachio Gelato | 33 Eau de Parfum Intense, Sephora.gr


2. Le Labo Rose 31 Eau de Parfum

Όταν έρχεται το φθινόπωρο, η επιλογή των αρωμάτων μου μετατοπίζεται σε ζεστές, εκλεπτυσμένες νότες όπως το ξυλώδες τριαντάφυλλο. Το Rose 31 της Le Labo αποτυπώνει τέλεια αυτή την ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας την κλασική λουλουδένια κομψότητα του τριαντάφυλλου με γήινες και πικάντικες νότες όπως το κύμινο και ο κέδρος. Είναι ένα εκλεπτυσμένο, ουδέτερο ως προς το φύλο άρωμα που εξελίσσεται όμορφα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφήνοντας μια μόνιμη εντύπωση χωρίς να είναι υπερβολικό. 

BUY HERE: Le Labo Rose 31 - Eau De Parfum, Cultbeauty.com


3. Byredo Desert Dawn Eau de Parfum

Αυτό το άρωμα εμπνευσμένο από την έρημο είναι πικάντικο, γλυκό και φρέσκο ταυτόχρονα. Παρά τις πλούσιες νότες από κάρδαμο, σανταλόξυλο, κέδρο, vetiver και μεταξωτό μόσχο, είναι εκπληκτικά ελαφρύ, οπότε βρίσκω τον εαυτό μου να το φοράει σε μια μέρα στο γραφείο ή σε μια βραδινή έξοδο. Είναι η τέλεια εποχιακή αλλαγή αρώματος από τα φρέσκα, πράσινα αρώματα που φορούσα το καλοκαίρι.

BUY HERE: Byredo Desert Dawn Eau de Parfum, Atticadps.gr


4. Calvin Klein Ck One Eau de Toilette

Φοράω το CK One ασταμάτητα τον τελευταίο καιρό και μάλιστα ήταν από τα πρώτα μου αρώματα στα πιο νεαρά μου χρόνια. Ως ενήλικας με πιο εκλεπτυσμένη μύτη (νομίζω), έχω μια νέα εκτίμηση για το ανδρόγυνο άρωμα με το πράσινο τσάι, που είναι τόσο ιδανικό για τραγανά φθινοπωρινά κοστούμια, για να μην αναφέρω ότι είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

BUY HERE: Calvin Klein Ck One Eau de Toilette, Hondoscenter.com


5. Gucci Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum

Οι οπαδοί των gourmand αρωμάτων που είναι περίεργοι να επεκταθούν, θα λατρέψουν αυτό το άρωμα βανίλιας-λουλούδι που συνδυάζει την κρεμώδη γλυκύτητα της αγαπημένης νότας με φρέσκα, ανάλαφρα λουλουδάκια. Θεωρήστε το ως το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

BUY HERE: Gucci Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum, Atticadps.gr


6. Lancôme La Vie Est Belle L'Elixir Eau de Parfum

Πάρτε το κέικ σας και μυρίστε το επίσης με την τελευταία προσθήκη στην αγαπημένη σειρά La Vie Est Belle της Lancôme. Αυτό το φρουτώδες gourmand συνδυάζει βατόμουρο, βιολέτα και βούτυρο κακάο για να δημιουργήσει ένα άρωμα που είναι αρκετά απολαυστικό για να το φας. Αν και, σας συνιστούμε να επιμείνετε στο να το φοράτε μόνο.

BUY HERE: Lancôme La Vie Est Belle L'Elixir - Eau de Parfum, Sephora.gr


7. Diptyque Lilyphéa Eau de Parfum

Τα ελαφριά, υδάτινα αρώματα δεν είναι μόνο για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το Lilyphéa, μέρος της συλλογής Les Essenses με αρώματα εμπνευσμένα από φυσικά στοιχεία χωρίς διακριτή μυρωδιά, είναι ένα φρέσκο και ταυτόχρονα γλυκό άρωμα που φαντάζεται πώς θα μύριζε ένα νούφαρο.

BUY HERE: Diptyque Lilyphéa Eau de Parfum, Diptyqueparis.com 


8. Chloé L’Eau de Parfum Intense

Ενώ η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού μπορεί να απαιτούν ανάλαφρα, αέρινα φορέματα και λινά παντελόνια, το φθινόπωρο έχει να κάνει με πιο πλούσιες αποχρώσεις και παχιά άνετα στρώματα. Και η ίδια προσέγγιση θα πρέπει να ακολουθηθεί και με το χαρακτηριστικό σας άρωμα, όπως η «έντονη» εκδοχή του κλασικού L'Eau de Parfum της Chloé. Με υψηλότερες συγκεντρώσεις των ηρωικών του νοτών, το ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα έχει έντονη, αξέχαστη μυρωδιά.

BUY HERE: Chloé Eau De Parfum Intense, Hondoscenter.com