fbpixel

Search icon
Search
Stress-free vacations: 5 πασίγνωστες celebrities μοιράζονται τα μυστικά που πρέπει να ακολουθήσετε φέτος το καλοκαίρι
TRAVEL

Stress-free vacations: 5 πασίγνωστες celebrities μοιράζονται τα μυστικά που πρέπει να ακολουθήσετε φέτος το καλοκαίρι

Μήπως να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε;


Κακά τα ψέμματα, τo μυστικό για ένα stress-free ταξίδι, αφορά κυρίως την προετοιμασία του. Αν είναι όλα όσο το δυνατόν καλύτερα οργανωμένα πριν την αναχώρηση, τότε μπορείτε να απολαύσετε πολύ πιο εύκολα τις ημέρες των διακοπών σας χωρίς απρόοπτα και δυσάρεστες εκπλήξεις. Το ίδιο ισχύει και για τη βαλίτσα σας και τα πράγματα που θα πάρετε μαζί σας για το ταξίδι. Αν αυτή η διαδικασία παραδοσιακά σας αγχώνει και σας φαίνεται αρκετά δύσκολη, διάσημες celebrities όπως η Gigi Hadid, η Lily Aldridge, κι η Chrissy Teigen μοιράζονται τα δικά τους tips που θα κάνουν πιο εύκολη και τη δική σας ζωή. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Let’s talk about packing

Αdriana Lima

shutterstock-422659213.jpg

Για να αποφύγει οποιοδήποτε ατύχημα στη διάρκεια του ταξιδιού της και να διασφαλίσει την ασφάλεια της βαλίτσας της, η Adriana Lima τοποθετεί πάντα σε αυτήν ένα built-in GPS, το οποίο συνδέεται με το κινητό της, για να μπορεί να την εντοπίσει ανά πάσα στιγμή. «Είναι κάτι που για μένα έχει κάνει τη διαφορά, επειδή μπορείς πάντα να ελέγχεις το που βρίσκεται η αποσκευή σου. Είναι ένας μικρός έλεγχος, που σου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να μην έχεις άγχος για τη βαλίτσα σου, το οποίο υπάρχει πάντα, κυρίως στα μεγάλα ταξίδια», εξομολογείται η Βραζιλιάνα.

Chrissy Teigen

shutterstock-378550285.jpg

Η Chrissy Teigen από τη δική της μεριά δίνει ιδιαίτερη σημασία στα clothing pieces που θα τοποθετήσει στη βαλίτσα της, γι’ αυτό και φροντίζει να προετοιμάζει ένα lookbook πριν από κάθε ταξίδι της. Σε αυτό, υπάρχουν διάφορα outfits στα οποία προσθέτει τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια, ώστε να πάρει μαζί της όλα όσα χρειάζεται και να έχει και μερικά έτοιμα looks όταν φτάσει στον προορισμό της, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Win-win situation!

Gigi Hadid

shutterstock-1497431723.jpg

Η Gigi Hadid είναι αναγκασμένη να ταξιδεύει πολύ, λόγω της δουλειάς της. Το πασίγνωστο supermodel φροντίζει να τοποθετεί στη βαλίτσα της must-haves pieces κι από εκεί και πέρα, αφαιρεί από αυτήν κομμάτια που χρειάζεται λιγότερο, αναλόγως με τον προορισμό της. Ένας λόγος που το κάνει αυτό, είναι επειδή αποφεύγει να ταξιδεύει με μεγάλες αποσκευές και συνήθως, προτιμά μία χειραποσκευή, την οποία μπορεί να έχει μαζί της στο αεροπλάνο. «Προσπαθώ να ταξιδεύω μόνο με μία μικρή βαλίτσα, για να εξοικονομώ χρόνο στο αεροδρόμιο και να μη χρειάζεται να περνάω από τους απαραίτητους ελέγχους», έχει σημειώσει η ίδια και μάλλον έχει δίκιο.

Kim Kardashian

shutterstock-655005616.jpg

Μία ακόμη γυναίκα που ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, ακόμη κι όταν πρόκειται για την προετοιμασία ενός ταξιδιού. Για την Kim Kardashian το «κλειδί» είναι η σωστή οργάνωση, ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα με κάποιο από τα expensive pieces που τοποθετεί στη βαλίτσα της. Για να είναι διασφαλισμένη, τοποθετεί στην αποσκευή της μικρές αποθηκευτικές τσάντες και με αυτόν τον τρόπο, ξεχωρίζει τα items που βρίσκονται μέσα σε αυτήν. «Τοποθετώ τα πάντα σε μικρές τσάντες! Τα παπούτσια είναι σε διαφορετική τσάντα από τα ρούχα μου και το ίδιο ισχύει και για τα beauty και makeup products, για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με κάποιο από αυτά».

Lily Aldridge

shutterstock-1417962458.jpg

H Lily Aldridge ανήκει στην κατηγορία των γυναικών, που δε μεταφέρουν ολόκληρη την ντουλάπα τους στη βαλίτσα των διακοπών τους. Φροντίζει να αφαιρεί από αυτήν κομμάτια που δεν είναι τόσο απαραίτητα, ενώ προτιμά key pieces που θα την βγάλουν ασπροπρόσωπη σε περισσότερες από μία περιστάσεις. Έτσι γλιτώνει πολύτιμο χώρο στην αποσκευή της και τοποθετεί σε αυτήν αυτά που χρειάζεται πραγματικά για το κάθε της ταξίδι. «Μου αρέσει να έχω στη χειραποσκευή μου ένα καλό μαντήλι, επειδή μέσα στο αεροπλάνο συχνά κρυώνω. Και μετά, εφόσον βρίσκομαι σε ένα ζεστό περιβάλλον, το ίδιο φουλάρι μπορεί να φορεθεί και σαν ένα καλοκαιρινό top το ίδιο εύκολα! Αυτά τα two-for-one pieces είναι τα αγαπημένα μου, όταν ετοιμάζομαι για κάποιο ταξίδι μου», εξομολογείται.

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα νέα!