fbpixel

Search icon
Search
6 celebrities έχουν το απόλυτο χρώμα στα μαλλιά και εμπνέεουν για μια αλλαγή
HAIR & NAILS

6 celebrities έχουν το απόλυτο χρώμα στα μαλλιά και εμπνέεουν για μια αλλαγή

Μπείτε στο καλοκαίρι ανανεωμένες


Ας ξεκινήσουμε από κάτι πολύ βασικό: το ξανθό δεν είναι ένα μόνο χρώμα. Μπορεί κάποιες από εσάς να το έχετε συνδυάσει με μία μόνο κατάξανθη απόχρωση στο μυαλό σας, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι εκδοχές του είναι πάρα πολλές, τόσες... που πιθανώς να μην τις γνωρίζετε καν όλες! Εμείς για παράδειγμα μόλις ανακαλύψαμε την απόχρωση New York ξανθό.

Μέσα σε όλη αυτή την τεράστια ποικιλία ανοιχτών τόνων όμως, ποιος ταιριάζει καλύτερα σε εσάς; Ή καλύτερα, τι να ζητήσετε από τον κομμωτή σας το καλοκαίρι και θέλετε να ανανεωθείτε; Την απάντηση δίνoυν 6 celebrities που αποτελούν την απόλυτη έμπνευση.  

Billie Eilish

billy-eilish.jpg

Με bombshell look που την κάνει για ακόμη μια φορά να ξεχωρίζει, η μοναδική billie Eilish είναι η έμπνευση που αναζητάτε είτε είστε fans του κλασικού, είτε αγαπάτε -βαθιά- τις εναλλακτικές μορφές έκφρασης. Αν θέλετε να σας πείσουμε ακόμη παραπάνω για αυτή την απόλυτα hot απόχρωση πρέπει να γνωρίσετε πως η πρώτη ανάρτηση της στο instagram με αυτό το hair look ήταν η ταχύτερη ever -σε μόλις 6 λεπτά- που έφτασε στο 1 εκατομμύριο likes. Θέλετε να το ζητήσετε; Τότε δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το reel blonde. 

Gwyneth Paltrow

gwyneth-paltrow.jpg

Αν έχετε σκούρα βάση και σκέφτεστε αν θα πρέπει να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας, τότε η απόλυτη inspirational queen σας έχει την απάντηση. Η Gwyneth Paltrow των vegan επιλογών και των απόλυτα εναλλακτικών μορφών living γίνεται η έμπνευση για κάθε γυναίκα με ανοιχτό δέρμα που δεν έχει τα μαλλιά που επιθυμεί. Για όσες, λοιπόν, επιθυμείτε να το αντιγράψετε, δεν έχετε παρά να ζητήσετε απαλά και λεπτά highlights που είναι ομοιόμορφα και με το κατάλληλο ρεφλέ μοιάζουν πιο φυσικά και "ενωμένα" από ποτέ. 

Cate Blanchett

cate-blanchett.jpg

Είναι η γυναίκα πρότυπο. Η γυναίκα, που όσα χρόνια και αν περάσουν, θα είναι πάντα νούμερο ένα σε όλα όσα υπογραμμίζουν την απόλυτη θηλυκότητα. Με το bleach blonde της και με το απόλυτο καρέ κούρεμα θα σας κάνει σίγουρα να σκεφτείτε -ξανά- την εναλλακτική μιας πιο light πλευράς του hair colouring. Αν μάλιστα έχετε και το απόλυτα smooth πρόσωπο που διαθέτει η ηθοποιός τότε, σίγουρα, θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε σε αυτή την απόχρωση. 

Beyonce

beyonce.jpg

Οι απόλυτοι fans της Beyonce γνωρίζουν πως αυτή η γυναίκα έχει όλα όσα απαιτούνται από μια star. Υπέροχο, πληθωρικό, σώμα, δυναμική προσωπικότητα και φυσικά μαλλιά που λάμπουν σε κάθε της εμφάνιση. Αν και αλλάζει συχνά τα χτενίσματά της, πάντα διατηρεί αυτό το υπέροχο χρώμα που μπορεί να ταιριάξει υπέροχα σε όλες. Η σκούρη βάση και τα ανοίγματα στο τέλος δημιουργούν μια νοητή "σκάλα" που κάνει το πρόσωπο της να μοιάζει πιο φωτεινό. Παρόλα αυτά, πρέπει να γνωρίζετε πως μπορεί να πάρει καιρό μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό θα εξαρτηθεί από το αρχικό σας χρώμα. 

Emma Roberts

emma-roberts-1.jpg

Θυμίζοντας τις κλασικές stars του παλιού σινεμά και αποτελώντας μια νέα μαμά που λάμπει η ταλαντούχα Emma έχει μια από τις απόλυτα αγαπημένες blonde αποχρώσεις. Αυτό το honey αποτέλεσμα που ταιριάζει υπέροχα με τη λευκή επιδερμίδα της μπορεί να γίνει και το δικό σας αγαπημένο. Είναι αδιαμφισβήτητα ξεχωριστό, καθώς διατηρεί και τις φυσικές ανταύγειες και με αυτό τον τρόπο "σπάει" τη μονοτονία του ίδιου χρώματος. 

Rosie Huntington-Whiteley

rosie-whitney.jpg

Αναζητάτε μια ομαλή μετάβαση στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις; Τότε η πρόταση του μοντέλου Rosie Huntington-Whiteley έρχεται σαν απάντηση σε όλες σας τις απαιτήσεις. Άλλωστε, το καλοκαίρι απαιτεί μια πιο light εκδοχή του χρώματος που διαθέτετε. Θα σας κάνει να δείχνετε πιο summerish από ποτέ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε μια σκούρα μελί απόχρωση και να τοποθετήσετε δυο πιο ανοιχτές ανταύγειες στο μπροστά μέρος του προσώπου σας. Όσο "παλιό" και αν σας ακούγεται, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.