fbpixel

Search icon
Search
Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης αυτός είναι ο go-to γαστρονομικός προορισμός για τις φετινές γιορτές
MAGAZINE

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης αυτός είναι ο go-to γαστρονομικός προορισμός για τις φετινές γιορτές

Το Moldee Bar Restaurant προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία dining


Στη συμβολή των οδών Μητροπολίτου Ιωσήφ και Προξένου Κορομηλά, σ’ ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, το Moldee μάς υποδέχεται σ’ έναν μοντέρνο, περίτεχνο χώρο, ο οποίος διακρίνεται ιδιαίτερα για την exclusive διακοσμητική του υπεροχή. Το casual dining είναι κεντρικός πρωταγωνιστής, που ξεχωρίζει και στο main menu των signature cocktails του.

Η φιλοσοφία των ιδιοκτητών του, Βασίλη Μουρατίδη και Σοφοκλή Μαραγκουδάκη, ήταν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό εστιατόριο-μπαρ, όπου όλα τα στοιχεία έχουν customized ταυτότητα, το δικό τους σχήμα και τη δική τους γραμμή. Η κουζίνα έχει μεσογειακή ταυτότητα με επιρροές από διαφορετικές χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ιαπωνία, η Γαλλία και η Ισπανία. Το χαρακτηριστικό που είναι άρτια συνδεδεμένο με τη μαγειρική τους φιλοσοφία είναι οι τολμηροί συνδυασμοί, όπως και η βαθιά γνώση τους για την πρώτη ύλη.

Το μεγάλο φωτεινό του bar, με classy industrial επιρροές ευρωπαϊκού στιλ, φαντάζει ιδανικό spot για τις φετινές γιορτές και αναδεικνύει μια φρέσκια αισθητική υψηλών προδιαγραφών, που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Στους κύριους χώρους του, το λευκό χρώμα επικρατεί και δομεί μια ξεχωριστή εικόνα που θυμίζει σύγχρονο κελάρι.

Ενδιαφέροντα μοτίβα και σχέδια σύγχρονων εικαστικών και γραφικών στολίζουν τους τοίχους και ολοκληρώνουν την τελική εικόνα. Απολαύστε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ένα περιβάλλον γεμάτο γευστικές -κι όχι μόνο- εκπλήξεις.

THE EVENTS

img-4-78C7P.jpg

24/12

Την παραμονή των Χριστουγέννων, το πιο ιδιαίτερο Xmas party στήνεται στο Moldee υπό τους ήχους του guest DJ Mr. Gee, ενώ η βραδιά κλείνει μ’ ένα ιδιαίτερο degustation Christmas μενού, όπου οι πιο σύγχρονες γεύσεις ενώνονται με κλασικά αγαπημένες επιλογές.

25/12

Την ημέρα αυτή της χαράς, το εστιατόριο έχει δημιουργήσει για εσάς ένα καρέ με τις πιο εορταστικές γευστικές προτάσεις που θα σας μαγέψουν, κάνοντας κάθε στιγμή μοναδική, με συνοδεία από ήχους του πιο μελωδικού σαξοφώνου.

31/12

Υποδεχτείτε το 2024, απολαμβάνοντας μικρές εκρήξεις χαράς στον ουρανίσκο σας μέσα από ένα ειδικά επιμελημένο για την ημέρα μενού με τις πιο ντελικάτες ευρωπαϊκές γεύσεις να πρωταγωνιστούν σε συνδυασμό με την πιο υπέροχη σαμπάνια!

Info: 

Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, τηλ.: 2310 286000, Facebook: Moldee Bar Restaurant, Instagram: @moldee_bar_restaurant