fbpixel

Search icon
Search
Spring Makeover: Τα καλύτερα ανοιξιάτικα items για το σπίτι από τον one-stop προορισμό της Θεσσαλονίκης
INTERIORS

Spring Makeover: Τα καλύτερα ανοιξιάτικα items για το σπίτι από τον one-stop προορισμό της Θεσσαλονίκης

Στο Mediterranean Cosmos βρήκαμε τα essentials για να ανανεώσετε την κατοικία σας


Η άνοιξη έχει καταφθάσει και αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να φέρουμε αέρα ανανέωσης στους προσωπικούς μας χώρους, απογειώνοντας έτσι τη διάθεσή μας. Είναι αλήθεια ότι αυτή είναι η πιο φωτεινή κι αισιόδοξη εποχή μέσα στον χρόνο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποτυπωθεί στη διακόσμησή μας. Πολλές φορές, μερικές μικρές προσθήκες είναι αρκετές ώστε να απογειώσουμε το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντάς του μια fresh πινελιά και μετατρέποντας έτσι το σπίτι μας στο απόλυτο happy place to be την άνοιξη.

Αν βρίσκεται κι εσείς στη διαδικασία του home makeover, τότε ένας είναι ο shopping προορισμός στον οποίο πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Στο Mediterranean Cosmos θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε για την πολυπόθητη ανανέωση της κατοικίας σας, συλλογές που ακολουθούν τις τελευταίες design τάσεις της σεζόν, αλλά επικεντρώνονται και στη διαχρονικότητα - στοιχείο απαραίτητο για να εξασφαλίσετε ένα αποτέλεσμα που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

The perfect cups at Domus Homus

image00001.jpeg

Η απόλαυση του καφέ δεν έχει εποχή, αλλά την άνοιξη μπορούμε να κάνουμε αυτήν την αγαπημένη μας συνήθεια ακόμα καλύτερη. Στο Domus Homus μπορείτε να βρείτε κούπες σε υπέροχα ανοιξιάτικα σχέδια και χρώματα με κύριο theme τα florals, τα οποία αποτελούν timeless trend και ταιριάζουν σε κάθε σύγχρονη κατοικία. Μάλιστα, μπορείτε να τα συνδυάσετε με διάφορα άλλα αξεσουάρ τόσο για την κουζίνα όσο και για το υπόλοιπο σπίτι. Η κλασική λευκή βάση τους είναι ο λόγος που θεωρούνται διαχρονικά και μπορούν να ταιριάξουν υπέροχα και με τα υπόλοιπα σερβίτσια της συλλογής σας.


The spring art de la table at H&M Home

image00002.jpeg

H άνοιξη αποτελεί την ιδανική αφορμή για να διοργανώσουμε ένα gathering με φίλους. Για να τους εντυπωσιάσετε, δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε το απόλυτο setting στο τραπέζι σας! Πώς θα το καταφέρετε; Στο H&M Home θα βρεθείτε μπροστά σε μια τεράστια ποικιλία με σερβίτσια και διακοσμητικά αξεσουάρ, τα οποία θα χρειαστείτε ώστε να στήσετε step by step το πιο ανοιξιάτικο art de la table. Πιάτα, ποτήρια, σουπλά, μαχαιροπίρουνα, κομψές πετσέτες και κηροπήγια είναι μερικά μόνο από τα items στα οποία πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας.


Let's get organised at Παρουσίαση

image00010.jpeg

Η οργάνωση αποτελεί το Α και το Ω για την κατοικία μας. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με stylish τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι συρταριέρες της Kartell, που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στην Παρουσίαση. Ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική του σπιτιού σας. Εμείς θα σας προτείναμε το κίτρινο, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο hot color trends της σεζόν. Η παρουσία του στον χώρο θα χαρίσει τη νότα φρεσκάδας κι αισιοδοξίας που είναι το ζητούμενο.


Spring dreams at NEF-NEF Homeware

image00004.jpeg

Όταν κάνουμε λόγο για ανανέωση σπιτιού, δεν πρέπει να παραλείπουμε το υπνοδωμάτιό μας, καθώς αποτελεί τον χώρο όπου ξεκουραζόμαστε και αποφορτιζόμαστε από την ένταση όλης της ημέρας. Στο κατάστημα της NEF-NEF Homeware η νέα συλλογή με σετ για το κρεβάτι είναι η μοναδική επιλογή σας εάν θέλετε να συνδυάσετε ιδανικά ποιότητα και στιλ. Έντονα χρώματα και μοναδικά designs ή ακόμα και πιο ουδέτερες, minimal λύσεις θα κοσμήσουν υπέροχα την κρεβατοκάμαρά σας και θα σας κάνουν να κοιμάστε καλύτερα. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα pieces και για το υπόλοιπο σπίτι.


Light it up at ΓΕΡΜΑΝΟΣ

image00008.jpeg

Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στο design του σπιτιού μας και μπορεί να απογειώσουν μοναδικά το όλο σκηνικό, κάνοντάς το πιο ατμοσφαιρικό και μοντέρνο. Οι έξυπνες λάμπες από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι αυτές στις οποίες πρέπει να στραφείτε προκειμένου να το πετύχετε. Είναι πολύχρωμες που αυτό σημαίνει πως μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε στιλ σπιτιού, ενώ χαρίζουν playful χαρακτήρα.


Best linen at ΑΝΕΜΟΣ

image00006.jpeg

Την περίοδο αυτή, είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε ποιοτικά υφάσματα και λευκά είδη για το σπίτι, τα οποία θα έχουμε στη συλλογή μας για πολλά χρόνια. Το κατάστημα ΑΝΕΜΟΣ συνδυάζει τη μακροχρόνια γνώση με τη σύγχρονη τεχνολογία και τις καλύτερες πρώτες ύλες με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό, η εταιρεία ΑΝΕΜΟΣ προσφέρει μια πλούσια γκάμα λευκών ειδών ελληνικής κατασκευής, που ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική της.


The funky touches at Octopus

image00003.jpeg

Οι funky λεπτομέρειες δεν μπορούν να λείπουν από την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Στο κατάστημα Octopus θα βρείτε προτάσεις και ιδέες για δώρα έξυπνες, κομψές, αλλά κυρίως διαφορετικές με αντικείμενα από όλο τον κόσμο, από διαφορετικές κουλτούρες, με σύγχρονο design και συχνά άφθονο χιούμορ, που σκοπεύουν να προκαλέσουν μία ευχάριστη έκπληξη και να χαρίσουν χαμόγελο.


Details that matter at Flying Tiger Copenhagen

image00013.jpeg

Κι επειδή ως γνωστόν οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, δεν πρέπει να παραλείψετε τα mini αντικείμενα που είναι ικανά να απογειώσουν το τελικό αποτέλεσμα του χώρους σας. Τα printed σχέδια αποτελούν ένα από τα κορυφαία trends της φετινής άνοιξης, όπως και τα λουλούδια στα οποία αναφερθήκαμε και παραπάνω. Στο Flying Tiger Copenhagen θα τα βρείτε σε ιδιαίτερα βάζα και bowls, τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε με φρέσκα άνθη για extra χρώμα και ζωντάνια στον χώρο σας, αλλά και να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας, αντίστοιχα. Μάλιστα, μια ωραία ιδέα είναι να τα συνδυάσετε όλα μεταξύ τους, ώστε να πετύχετε το απόλυτο mix & match!


Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου