fbpixel

Search icon
Search
Spring bags: Οι μεγαλύτερες τάσεις σύμφωνα με τις πασαρέλες
TRENDS & CATWALKS

Spring bags: Οι μεγαλύτερες τάσεις σύμφωνα με τις πασαρέλες

Τα σχέδια που θα απογειώσουν κάθε σύνολο


Οι τάσεις για τη SS23 season που έχει ήδη ξεκινήσει είναι αυτές που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Εκτός από τα βασικά κομμάτια των καθημερινών μας συνόλων, τα αξεσουάρ διαδραματίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο. Πρώτο σ' αυτήν την κατηγορία δεν είναι άλλο από τις τσάντες. Ένα από τα πιο σημαντικά και αγαπημένα items των fashion lovers δεν είναι άλλο από τις τσάντες. Αποτελούν εκείνη την πινελιά που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή μας και μπορεί πολύ εύκολα να απογειώσει τη δυναμική του. Οι σχεδιαστές γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα παραπάνω κι έτσι δίνουν πάντα ιδιαίτερ προσοχή στα bag designs που παρουσιάζουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε μια αναδρομή στο προηγούμενο φθινόπωρο και στις SS23 πασαρέλες και να ανακαλύψουμε τις top τάσεις στις τσάντες που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. 

Ανακαλύψτε τες!

Oversized bags

bottegaveneta-rtwss23-049-ars.webp
Bottega Veneta SS23

Τα τελευταία χρόνια οι mini bags ήταν αυτές που βρίσκονταν στην πρώτη θέση. Φέτος την άνοιξη, η μόδα... «ανακατεύει την τράπουλα» και μας συστήνει καινούρια trends. Ένα από αυτά είναι οι oversized bags, τις οποίες λατρεύουμε και δεν θα σας πούμε ψέμματα γι' αυτό. Από τις συνηθισμένες totes μέχρι XXXL designs, οι collections των Luar, Proenza Schouler, Altuzarra, Tommy Hilfiger και Bottega Veneta παρουσίασαν τσάντες που ήταν μεγάλες και εντυπωσιακές. Η απαιτητική καθημερινότητα και η ανάγκη των γυναικών να έχουν περισσότερα από τα απαραίτητα μαζί τους αποτέλεσαν την αφορμή γι' αυτά τα σχέδια. 

Wristlets

coach-ss23-lil-nas-x-collection-show-2.webp
Coach SS23

Τα wristlets ή αλλιώς τα τσαντάκια του καρπού αποτελούν την ιδανική επιλογή όταν δεν θέλετε να κρατήσετε ούτε μία shoulder bag ή ένα clutch bag. Αποτελούν το τέλειο σχέδιο για την μετάβαση από τις mini στις big bags. Η αλήθεια είναι πως και πάλι δεν θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας τίποτα παραπάνω από τα απαραίτητα, ωστόσο σίγουρα μπορείτε να βάλετε μαζί το πορτοφόλι, τα κλειδιά και το κινητό σας, χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε τίποτα απ' έξω. Αν έρχεστε σε πρώτη επαφή μ' αυτό το στιλ προτιμήστε ουδέτερες εκδοχές, όπως το μαύρο, το καφέ ή το μπεζ.

Metallic

alexander-mcqueen-rtw-s23-ctsy-27.webp
Alexander McQueen SS23

Τα μεταλλικά στοιχεία έχουν μετατραπεί στη μεγαλύτερη τάση της άνοιξης και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις τσάντες. Τις metallic bags τις συναντήσαμε στις περισσότερες πασαρέλες, από τους  LaQuan Smith και Fendi, μέχρι τους Alexander McQueen και Bottega Veneta. Οι αποχρώσεις πολλές και διαφορετικές, για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Αν είστε λάτρεις των έντονων χρωμάτων μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ροζ, πράσινο και μπλε, ωστόσο το αγαπημένο ασημί είναι top τη σεζόν που διανύουμε. 

Baguettes

fendi-x-tiffany-baguette.jpg
Fendi X Tiffany SS23

Ήταν ποτέ οι Baguettes εκτός μόδας; Σίγουρα όχι, αλλά φέτος εμφανίζονται πιο ανανεωμένες και κομψές από ποτέ. Μάλιστα, ο οίκος Fendi γιόρτασε τα 25 χρόνια της εμβληματικής του τσάντα το περασμένο φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη μέσα από ένα show σε συνεργασία με την Tiffany & Co. Το ευπροσάρμοστο σχήμα προσφέρεται για να χωράει ακριβώς όσα χρειάζεται, ενώ ο ιμάντας μπορεί να της χαρίσει την ιδιότητα της shoulder bag ή να σας δώσει την ευκαιρία να την κρατήσετε απλά από εκεί. Τα σχέδια και τα χρώματα είναι πολλά από τα πιο λαμπερά και statement μέχρι πιο minimal και neutral για να μπορούν να σταθούν σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Κεντρική φωτογραφία: Purse blog