fbpixel

Search icon
Search
Sneakers we love: Η νέα συλλογή που μάς συστήνει το supermodel, Winnie Harlow και θα θέλουμε να φοράμε όλη την άνοιξη
FASHION NEWS

Sneakers we love: Η νέα συλλογή που μάς συστήνει το supermodel, Winnie Harlow και θα θέλουμε να φοράμε όλη την άνοιξη

Η καινούρια Cruise Rider κολεξιόν της Puma είναι ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί


Άνετα, σύγχρονα και so stylish, τα sneakers αποτελούν ένα must-have κομμάτι για όλες τις εποχές του χρόνου, έχοντας ιδιαίτερα την τιμητική τους την άνοιξη. Μιας και διανύουμε της πρώτες ημέρες της σεζόν Spring/Summer 21, βρισκόμαστε στην αναζήτηση των ιδανικών αθλητικών παπουτσιών, που εκτός από χαλαρή διάθεση, θα προσθέσουν μοντέρνα αισθητική και ανεπιτήδευτη κομψότητα σε κάθε σύνολό μας. 

Ένα από τα πιο διάσημα fashion brands αθλητικών ειδών, η Puma έρχεται δυναμικά αυτήν την άνοιξη και μάς συστήνει τη νέα κολεξιόν των διάσημων Cruise Rider sneakers της, η οποία μάς έχει καταπλήξει από την πρώτη στιγμή. Το καλύτερο; Τα καινούρια shoe designs κυκλοφορούν σε νέους μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς, με σκοπό να ταιριάξουν απόλυτα στη φετινή μας γκαρνταρόμπα. 

21ss-xsp-winnie-harlow-cruise-rider-model-0512-rgb-2-uy4wD.jpg
Winnie Harlow

Ambassador της Puma, το supermodel που έχει περπατήσει για λογαριασμό μεγάλων οίκων μόδας, αλλά και έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, η Winnie Harlow, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την καινούρια συλλογή, ενώ γίνεται έμπνευση για looks τα οποία εκπέμπουν δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και στιλ -όλα εκείνα που χρειάζεται μια γυναίκα από τα sneakers της!

Όπως δηλώνει και η ίδια, «Τα νέα Cruise Riders είναι τόσο εγώ! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτά είναι ότι δεν ανησυχώ με τι θα τα συνδυάσω, καθώς πηγαίνουν με όλα.» 

Πράγματι, οι απανταχού fashion lovers θα εντυπωσιαστούν με τη δυνατότητα του συγκεκριμένου σχεδίου να αποπνέει μοντέρνα grunge αισθητική, η οποία ωστόσο μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους, από το πρωί έως το βράδυ, ολοκληρώνοντας τέλεια κάθε outfit μιας σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας. 

sneaker.jpg

Εμπνευσμένο από την ομορφιά των vintage αυτοκινήτων, το νέο Cruise Rider sneaker επιλέγεται από κορίτσια και γυναίκες, που έχουν έντονο χαρακτήρα, άποψη και δεν την κρύβουν... Επιλέγεται από κορίτσια και γυναίκες που αναδεικνύουν τη διαφορετικότητά τους και την κάνουν το μεγαλύτερο προτέρημά τους, ακριβώς όπως η Winnie Harlow.

Διαθέτοντας ελαφρώς υψηλότερη ενδιάμεση σόλα με λεπτομέρειες γλυπτικής και αποτελούμενα από ανθεκτικό κομμάτι και αφρώδες υλικό στο πίσω μέρος, φαίνονται ως η ιδανική επιλογή για all day long εμφανίσεις, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βόλτα με φίλους. To επάνω μέρος τους περιέχει πλέγμα και nylon με suede επικάλυψη σε έντονα χρώματα, όπως το γαλαζοπράσινο, φωτεινό κίτρινο και μια δόση ροζ, κάτι που προσθέτει μια «παιχνιδιάρικη» πινελιά στο σχεδιασμό τους, συστήνοντας μια νέα fashion προσέγγιση σε κάθε athleisure look. 

21ss-xsp-winnie-harlow-cruise-rider-model-0543-rgb.jpg

How to wear it

1. Αll day long

Επιλέξτε να φορέσετε το νέο Cruise Rider από το πρωί στο γραφείο με ένα power suit σε έντονα χρώματα και συνδυάστε το με κοσμήματα σε χρυσές ή ασημένιες αποχρώσεις. Ένας συνδυασμός που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και στις απογευματινές σας after work βόλτες.

2. Casual

Δεν υπάρχει πιο super hot συνδυασμός από αυτόν του jean & sneakers. Φορέστε το Cruise Rider με το αγαπημένο σας skinny ή straight leg jean και ολοκληρώστε το look με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα εντυπωσιακό cardigan σε έντονο χρώμα. 

3. Athleisure

Ίσως το πιο κατάλληλο σύνολο που μπορεί να ολοκληρωθεί υπέροχα με την επιλογή του Cruise Rider sneaker. Από jumpsuits μέχρι ένα σύνολο φόρμας σε ίδια ή διαφορετική απόχρωση -δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο πάντα κομψό λευκό χρώμα- το συγκεκριμένο shoe design θα απογειώσει κάθε αθλητική εμφάνισή σας, είτε πηγαίνετε απλά για τρέξιμο, είτε θέλετε να είστε elegant και μέσα στη μόδα εντός κι εκτός σπιτιού!

Info: Ανακάλυψε το νέο Cruise Rider σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και εδώ.