fbpixel

Search icon
Search
Sneakers: Πώς θα τα φορέσουμε το φθινόπωρο
STYLING TIPS

Sneakers: Πώς θα τα φορέσουμε το φθινόπωρο

Oι πιο stylish τρόποι να αναδείξετε τα αθλητικά σας παπούτσια


Είναι από τα πιο popular shoe designs όλων των εποχών. Τα sneakers αποτελούν μια επιλογή-ορόσημο για πολλές fashionistas ανά τα χρόνια, είτε συνοδεύουν πιο casual στιλ είτε εντάσσονται σε πιο preppy looks. Φέτος, πρωταγωνιστούν και πάλι στις εμφανίσεις μας, ενώ προσθέτουν αυτήν την ανεπιτήδευτη γοητεία που διαθέτουν τα πραγματικά style icons. Προσφέροντας άνεση και elegant αισθητική, το φετινό φθινόπωρο τα πιο μίνιμαλ και κομψά αθλητικά - ιδιαίτερα σε λευκό χρώμα - κυριαρχούν. 

Εάν λοιπόν, αναζητάτε νέους αλλά και κλασικούς τρόπους με τους οποίους θα τα αναδείξετε για ακόμη μια σεζόν, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω! 

Shirt dress

1-kF4ra.jpg

Τo dress & sneaker combo αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις εδώ και μερικά χρόνια, ανεξαρτήτως εποχής. Τα shirt dresses αποτελούν μάλιστα την ιδανική επιλογή για τα φθινοπωρινά μας looks. Συνδυάζουν με καταπληκτικό τρόπο δύο κλασικά και stylish designs, τα φορέματα και τα πουκάμισα ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν ιδιαίτερη κίνηση και «ελευθερία» στην εικόνα μας. Plus, ταιριάζουν υπέροχα με τα αθλητικά σχεδόν όλων ειδών, δίνοντας χαλαρή αίσθηση στο σύνολό σας καθώς μπορείτε να το προσαρμόσετε σε day to night περιστάσεις.

Mini skirt

2-QMKF4.jpg

Το φαινόμενο mini skirt συνεχίζει και το φθινόπωρο να παραμένει δημοφιλές. Αναδείξτε και το φθινόπωρο τα μαυρισμένα από το καλοκαίρι πόδια σας, και πηγαίνετε το στιλ σας ένα βήμα παραπέρα, επιλέγοντας τα αγαπημένα σας sneakers. Για να απογειώσετε το look σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα skirt suit μαζί με τα sneakers σας ή και να παίξετε με διαφορετικά χρώματα στα designs κι ένα λευκό t-shirt ή πουκάμισο και είστε reado to go!

Bermuda shorts

3-FBiLF.jpg

Ένας εύκολος και trendy τρόπος για να φορέσετε τα αθλητικά σας παπούτσια για κάποιους μήνες ακόμη είναι τα bermuda shorts. Θα προσδώσουν loose χαρακτήρα στο σύνολό σας, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσουν τον τίτλο της fashionistas. Επιλέξτε πιο μίνιμαλ γραμμές και επιλέξτε ένα look στις αποχρώσεις της άμμου που ταιριάζει ιδανικά με τα λευκά sneakers.

Jeans

4-QZNzE.jpg

Μα φυσικά μια ασφαλής και κλασική επιλογή που αγαπάμε εδώ και χρόνια! Για να παρουσιάσετε ένα από τα πιο casual chic looks, το οποίο θα σας συνοδεύσει σε πλήθος περιστάσεων, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε τα αθλητικά σας με το καθημερινό σας τζιν. Αν θέλετε να απογειώσετε το “less is more” προσθέστε ένα ανοιχτόχρωμο blazer, μία oversized tote bag κι ένα ζευγάρι μοντέρνα γυαλιά ηλίου. Προτιμήστε το τζιν σας να είναι σε φαρδιά γραμμή είτε boyfriend είτε wide leg, ώστε να ακολουθήσετε ακριβώς τις τάσεις και να προσθέσετε έξτρα πόντους στην εικόνα σας.

Tracksuit

5-3thNd.jpg

Φυσικά, το look με το οποίο θα συνδυάζουμε μια ζωή τα αθλητικά μας δεν είναι άλλο από τις φόρμες μας. Ναι, είτε το επιλέξετε για μέσα στο σπίτι είτε για μία χαλαρή βόλτα μετά το γυμναστήριό σας, οι φόρμες σας ή τα κολάν σας ταιριάζουν με τα sneakers απόλυτα. Άνεση, στιλ και πρακτικότητα μέσα στην πιο cool και απλή εικόνα.