fbpixel

Search icon
Search
Σχεδιάστε μια νησιώτικη eclectic living απόδραση που θα θυμάστε για πάντα
ESCAPE

Σχεδιάστε μια νησιώτικη eclectic living απόδραση που θα θυμάστε για πάντα

Το νέο exclusive villa concept του Angsana Corfu Resort & Spa είναι μοναδική εμπειρία


Ένα σαββατοκύριακο αρκεί για να βιώσει κανείς την απόλυτη απόδραση, συνδυάζοντας την απλότητα του μεσογειακού τοπίου με τις μοναδικές exclusive υπηρεσίες του eclectic living. Σε μια κατάφυτη πλαγιά που βουτάει στα νερά του Ιονίου, οι βίλες του Angsana Corfu ανεβάζουν το επίπεδο των διακοπών σε ένα dream level αντάξιο των πιο άπιαστων ονείρων σας. Φανταστείτε να περνάτε τον χρόνο σας σε μια άνετη, πανέμορφη ιδιωτική βίλα με άπλετη θέα στο Ιόνιο και μια σειρά από sur mesure υπηρεσίες όπως αυτές της συλλογής eclectic living, που μόνο το κορυφαίο brand της Banyan Tree ξέρει να προσφέρει αφήνοντας ένα διαφορετικό αποτύπωμα πολυτέλειας για τo φετινό καλοκαίρι.

ionian-seaview-two-bedroom-pool-villa-9-1-4A92o.jpg

Η νέα σειρά εμπειριών, σχεδιασμένες γύρω από τις μοναδικές βίλες του αγαπημένου Κερκυραϊκού resort Angsana Corfu προβλέπουν κάθε είδους πιθανή επιθυμία στοιχειοθετώντας πολυτελείς, sur mesure διακοπές. Οι επισκέπτες επιλέγουν ανάμεσα σε πέντε κατηγορίες διαμονής, ξεκινώντας από τις βίλες των 100 m2 με μία κρεβατοκάμαρα και ιδιωτική πισίνα, εκείνες με δύο υπνοδωμάτια (10 από αυτές έχουν και θερμαινόμενη πισίνα) ή τη βίλα των 327 m2 με τέσσερις κρεβατοκάμαρες.

The high-designed villas 

villa-pool-2-gye4R.jpg

Αυτή η συναστρία από 37 κατοικίες αποθεώνει την Κερκυραϊκή αρχιτεκτονική όπως την έχουμε δει και αγαπήσει στο σινεμά που υμνεί τη Μεσόγειο. Οι Ionian pool villas όπως λέγονται με θέα στη θάλασσα είναι η ιδανική συνθήκη για φίλους και οικογένειες που θέλουν να χαλαρώσουν σε ονειρικούς, καταπράσινους μικρόκοσμους και να δειπνούν πριβέ σε pavillion ανάμεσα σε ανθόκηπους.

Αν πάλι αυτό θέλουν, οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν τους πολύχρωμους ρυθμούς του ξενοδοχείου, γευματίζοντας, μεταξύ άλλων, στο ολοκαίνουργιο ασιατικό εστιατόριο Oribu. Ή ακόμη να συμμετέχουν σε μια σειρά από ποικίλες ελκυστικές εμπειρίες όπως διαλογισμό, ηχοθεραπεία με θέα στο πέλαγος, κατασκευές και δραστηριότητες για παιδιά, ζωγραφική παραδοσιακών κερκυραϊκών κεραμικών, παρασκευή μεσογειακής organic μάσκας για απολέπιση, δημιουργία και δοκιμή κοκτέιλ με Lazaris Kumquat, δοκιμή ελαιόλαδου από την Olithea. Οι πιο αθλητικοί, μπορούν να απολαύσουν το φυσικό τοπίο συμμετέχοντας σε δραστηριότητες έξω από το resort όπως hiking στους καταπράσινους λόφους.

Ωστόσο, δύσκολα αφήνει κανείς την ομορφιά και την άνεση που προσφέρουν οι βίλες, που ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη αισθητική τους καθώς ο interior σχεδιασμός δίνει έμφαση στα έργα τέχνης και τα φυσικά υλικά. Όπως επισημαίνει ο κορυφαίος interior designer Δημήτρης Μπραζάς, «στις βίλες χρησιμοποιήθηκαν αποχρώσεις του Κερκυραϊκού μπλε, που είναι μοναδικό στην Ελλάδα και στο Ιόνιο: είναι το μπλε του Ιονίου του Βορά, λιγότερο πράσινο από τα υπόλοιπα νησιά και πιο βαθύ».

ionian-seaview-four-bedroom-pool-villa-32-ooHz9.jpg

Στο εσωτερικό δεσπόζουν αντικείμενα και έργα τέχνης εμπνευσμένα από τους Ετρούσκους. Η Ετρουσκική τέχνη, που είναι αυστηρά γεωμετρική με δωρικά στοιχεία και απλά χρώματα όπως το Κερκυραϊκό μπλε, το λευκό και το μαύρο, ήταν η έμπνευση για τα χρώματα στα δωμάτια και στους χώρους γύρω από τις βίλες. Όσο για τα έπιπλα, πολλά από αυτά χειροποίητα, συνδυάζουν την ιταλική φινέτσα με την ασιατική αισθητική, σε ένα γοητευτικό mix των δύο αυτών κόσμων.

Oι απόλυτα αυτόνομες κουζίνες τους, διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για private dinners ενώ οι πισίνες, μοιάζει να βγήκαν από κινηματογραφικές ταινίες, με χαριτωμένα sunbeds και ομπρέλες, κάτω από τις οποίες οι καλεσμένοι χαλαρώνουν ακούγοντας μουσική μέσα από high-end bluetooth speakers ατενίζοντας με ικανοποίηση το απέραντο γαλάζιο.

Με το eclectic living, η καθημερινότητα στο resort γίνεται ακόμη πιο μαγική

ionian-seaview-four-bedroom-pool-villa-22-gwY25.jpg

Πέρα όμως από τα μοναδικά facilities που διαθέτουν οι βίλες, οι επισκέπτες απολαμβάνουν αυτόματα και τα προνόμια του Eclectic Living by Angsana Corfu, έχοντας 24ώρη πρόσβαση στο Eclectic Living Host Team για οποιαδήποτε επιθυμία προκύψει και στη διάθεσή τους, μια ξεχωριστή αίθουσα πρωινού με ιδιαίτερες γευστικές επιλογές, complimentary mini bar την ημέρα της άφιξης και ειδικές in-villa υπηρεσίες όπως private chef και butler. Οn demand μπορούν να απολαύσουν οικογενειακά τραπέζια που έχει ετοιμάσει αποκλειστικά γι’ αυτούς ο Executive Chef, Τάσος Ανδριώτης, ενώ τα ζευγάρια που κάνουν τις διακοπές τους μακριά από όλους, μπορούν να απολαύσουν ένα μοναδικό ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών.

v-lounge-1-1.jpg

Για τους λάτρεις της ανάγνωσης, διατίθεται επίσης exclusive πρόσβαση στο V Lounge, έναν πολυτελώς διακοσμημένο χώρο με coffee table books από κορυφαίους εκδοτικούς οίκους (Assouline, Phaidon, Taschen, Rizzolli, Gestalten, και άλλους), διεθνή τύπο και περιοδικά, αλλά και επιλογή από διαλεχτά snacks, αλμυρά και γλυκά καθώς και ποτά.

Η στιγμή της παγκόσμιας διάκρισης

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που επιβεβαιώνοντας τη μοναδικότητα της εμπειρίας των διακοπών στo Angsana Corfu οι μυστικοί επιθεωρητές της βίβλου των luxury travellers, του Ταξιδιωτικού Οδηγού του περιοδικού Forbes, συμπεριέλαβαν το resort στη λίστα των Star 2023, η οποία συγκεντρώνει τα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και κρουαζιέρες στον κόσμο. Οι επιθεωρητές μένουν στα ξενοδοχεία ως απλοί επισκέπτες, χωρίς να δηλώνουν την ιδιότητά τους, και τα βαθμολογούν με βάση μια λίστα 900 αυστηρών προτύπων.

Σε αυτήν την περίφημη λίστα το Angsana Corfu φιγουράρει στη δεύτερη θέση ανάμεσα στα 10 ελληνικά ξενοδοχεία που επιλέχθηκαν συνολικά. Μία αναμενόμενη δικαίωση για ένα resort όπου συναντώνται δύο κόσμοι και η ασιατική φιλοσοφία της ευζωίας κάνει τα πρώτα της βήματα στον μεσογειακό γαλαζοπράσινο παράδεισο. Γιατί στο Angsana Corfu, η εμπειρία των διακοπών φτάνει το dream level.

Info: www.angsana.com, Άκρα Πούντα, Κέρκυρα, Τηλέφωνο: 2661 022900