fbpixel

Search icon
Search
SKG Handbook: Aυθεντικό gelato artigianale που ακούει στο όνομα “Gelo Celo” τώρα στη Θεσσαλονίκη
MAGAZINE

SKG Handbook: Aυθεντικό gelato artigianale που ακούει στο όνομα “Gelo Celo” τώρα στη Θεσσαλονίκη

Ένα πολύ ξεχωριστό concept με signature και κλασικές προτάσεις


Τα καταστήματα Εστία φέρνουν μια φρέσκια πρόταση που αποθεώνει το αυθεντικό gelato artigianale και ακούει στο όνομα “Gelo Celo”. Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό concept με signature και κλασικές προτάσεις, ασύλληπτες σε γεύση και υφή, που φτιάχνονται καθημερινά με τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά!

image00013.jpg

Στη σκέψη ενός κρεμώδους, βελούδινου gelato είναι δύσκολο να αντισταθείς, ενώ κάθε φορά, κάθε δοκιμή του, σε πείθει πως το δροσερό αυτό ιταλικό γλύκισμα είναι απλά ασύγκριτο. Στα καταστήματα Εστία το γνωρίζουν καλά αυτό και έχουν φροντίσει ώστε το αποτέλεσμα να σε αποζημιώσει. H επιλογή, βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολη, όταν έχεις μπροστά σου αυτήν την ντελικάτη, φίνα βιτρίνα τους. Το concept του “Gelo Celo” το τελειοποίησαν έπειτα από πολλές δοκιμές, που οδήγησαν σε μια ασύλληπτα πλούσια γεύση, με υπέροχη υφή, μακρά επίγευση και θερμοκρασία που σε δροσίζει χωρίς να σε «παγώνει». Χρησιμοποιούν φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκα φρούτα εποχής κι ένα καρέ ελληνικών και ιταλικών artisanal προϊόντων. Δεν υπάρχουν χρωστικές, βελτιωτικά γεύσης ή συντηρητικά. Όπως ένα καλό τυρί ή ένα καλό κρασί, έτσι κι εδώ το άρωμα και η γεύση του gelato προκύπτει από μια διαδικασία ωρίμανσης κατά το στάδιο της παραγωγής. Η κρέμα γάλακτος είναι φρέσκια, η σοκολάτα γνήσια με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, έντονη γεύση και χρώμα, η βανίλια, αρωματική με φυσικούς κόκκους βανίλιας Μαδαγασκάρης και η φράουλα, φρουτένια και δροσερή.

image00006.jpg

Μια κουταλιά αρκεί για να νιώσεις την καθαρή, αυθεντική γεύση του υλικού που επέλεξες. Για τη ζωηρή τσιχλόφουσκα, που δε χρειάζεται να είσαι παιδί για να λατρέψεις, χρησιμοποιούν φυσική χρωστική από παντζάρι και για τα δροσερά σορμπέ τους, φρούτα εποχής. Αν είστε λάτρης της σοκολάτας, πέρα από κλασική γάλακτος ή bitter, αξίζει να δοκιμάσετε τη σορμπέ εκδοχή της. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως πειραματίζονται συνεχώς με νέες συνταγές, ενώ έχουν σχεδιάσει και μία σειρά γεύσεων χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με σιρόπι αγαύης, που θα σας αποζημιώσει!

Don't miss 

image00003.jpg

Στα must-try, το all time classic φιστίκι με 100% εκλεκτό ξηρό καρπό, το tiramisu με φρέσκo τυρί μασκαρπόνε και αυτό το επικό macchiato caramel, με παγωτό εσπρέσο, καραμέλα γάλακτος και κέικ σοκολάτας.

Info: BI ΠΑ Θέρμης, Τηλ.: 2310 475065, www.estiabakery.gr, Facebook: estiabakery.gr, Instagram: @estia_bakery_patisserie