fbpixel

Search icon
Search
Σήμερα ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino: Η προετοιμασία, οι VIP καλεσμένοι και η private τελετή
PEOPLE & MOMENTS

Σήμερα ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino: Η προετοιμασία, οι VIP καλεσμένοι και η private τελετή

O "Greek Freak" και η Mariah Riddlesprigger ενώνονται σήμερα με τα δεσμά του γάμου - Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής


Η μέρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger περίμεναν εδώ και καιρό έφτασε! Λίγες ώρες μόνο έμειναν για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια τελετή που θα διεξαχθεί σήμερα στο W Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Μάθετε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία του γάμου, ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι και ποιον «όρο» πρέπει να τηρήσουν κατά τη διάρκεια της τελετής.

Τα pre-weddings parties

snapinstaapp-457722376-2018360871956444-4359013830178640146-n-1080.jpg

Το bachelorette party της Mariah έγινε στη Μύκονο πριν από μερικές ημέρες, όπου η ίδια μαζί με τις φίλες της γιόρτασαν ενόψει του γάμου. Η φίλη της Hailee Lopez, σύζυγος του αθλητή των Μπακς, Brooke Lopez, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις στιγμές τους στο Νησί των Ανέμων, στα οποία βλέπουμε τη Mariah πιο λαμπερή κι ευτυχισμένη από ποτέ.

snapinstaapp-457121243-868472094780155-5714397878996920523-n-1080.jpg


Οι εορτασμοί για τον πιο λαμπερό γάμο της χρονιάς δε σταματήσαν, όμως, εκεί, καθώς την Παρασκευή έλαβε χώρα ένα party με dress code στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino. Πιο συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι και το ζευγάρι ήταν ντυμένοι στα λευκά, δεδομένου ότι ήταν "All White Party".

To ζευγάρι καταφθάνει από τον όρμο του Ναβαρίνου στην προκυμαία με ένα σκάφος:

Χθες, Σάββατο, ολοκληρώθηκαν οι τριήμεροι εορτασμοί πριν από τον γάμο με το πολυπόθητο "Nigerian Party". Σε αυτό, κυριάρχησαν οι παραδοσιακές ενδυμασίες, προς τιμήν της καταγωγής του "greek freak".

Οι VIP καλεσμένοι

giannis-antetokounmpo-mariah-riddlesprigger-3-ade26bab3f4848db89dfa80fbee9feba.jpg

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 200, ανάμεσα στους οποίους συγγενείς αλλά και φίλοι του ζευγαριού. Οι LeBron James, Βασίλης Σπανούλης, Ολυμπία Χοψονίδου, Khris Middleton και Serena Williams βρίσκονται μεταξύ των ονομάτων στη λίστα με τους καλεσμένους. Από την υπέρλαμπρη τελετή δε θα λείπει ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα. Φυσικά, κάπου εκεί θα βρίσκονται και τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ο 4χρονος Liam, o 3χρονος Maverick και η 11 μηνών Eva. Οι ξένοι guests έχουν ήδη καταφθάσει στην Ελλάδα με λίαρ τζετ κι ελικόπτερα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο γάμος τους δε θα είναι θρησκευτικός παρόλο που ο μπασκετμπολίστας είναι ορθόδοξος. Η εκλεκτή της καρδιάς του ανήκει στο καθολικό δόγμα, κι έτσι η τελετή θα είναι υβριδική, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και κοινού βίου. Το ζευγάρι είναι σε σχέση τα τελευταία δέκα χρόνια.

giannis-antetokounmpo-mariah-riddlespriggers-relationship-timeline-001.webp


Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην κάνουμε λόγο για την απόφαση που πήραν οι μελλόνυμφοι σε ό,τι αφορά στους καλεσμένους και την ιδιωτικότητα που αυτοί θα τηρήσουν στη σημερινή τελετή. Προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια κρατώντας τις στιγμές αυτές μόνο για τους ίδιους και τους προσκεκλημένους του, έχουν θέσει ως «όρο» να μην επιτραπούν τα κινητά τηλέφωνα, κι έτσι να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες και βίντεο.

Είναι όλα έτοιμα για μια μεγάλη γιορτή που θα τους μείνει αξέχαστη!