fbpixel

Search icon
Search
Συγκεντρώσαμε όλα τα νέα nail trends του φθινοπώρου
HAIR & NAILS

Συγκεντρώσαμε όλα τα νέα nail trends του φθινοπώρου

Ανεβάστε τη διάθεσή σας με το επόμενο μανικιούρ σας


Οι fans του καλοκαιριού κάνουν τις τελευταίες βουτιές και όλοι όσοι λατρεύετε τις πιο δροσερές εποχές έχετε ήδη αγαπήσει τα επόμενα sweater weather trends. Οι βαθύτερες, πιο σκοτεινές αποχρώσεις του φθινοπώρου έχουν την ελκυστικότητά τους, αλλά και τα χρώματα επιμένουν να αποτελούν must είτε αυτό αφορά τα ρούχα είτε ακομη και τα νύχια σας. Και μπορεί για πολλούς όλο το κλίμα αυτό να οδηγεί στην περίοδο των εορτών αλλά αν ανήκετε σε αυτούς που θέλετε να απολαύσετε τους πιο ήρεμους μήνες του χρόνου που δεν είναι άλλοι από τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο τότε τα παρακάτω nail trends θα γίνουν σίγουρα και τα δικά σας αγαπημένα. 

Μια επίσκεψη στη nail artist σας είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ!

nails-nude.jpg
@badgirlnails

Dalmatian Heaven

Μπορεί να μη διανύουμε τους -παραδιασιακά- φωτεινότερους μήνες αλλά η διάθεση οφείλει να παραμένει στο maximum αν θέλετε να διατηρήσετε ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα. Πολυμορφία, χρώματα και διαφορετικές εναλλακτικές χτίζουν ένα αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Αυτό το maximal αλλά παράλληλα απλό nail design θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή. 

nails-trends-nude.jpg
@erierinailz

Snowy Metallics

Όχι αρκετά λευκό, όχι πολύ ασημί αλλά κάτι που θυμίζει μια λαμπερή απόχρωση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν θέλετε να μπείτε στην πιο cozy περίοδο του χρόνου διατηρώντας παράλληλα και ένα χαμηλό προφίλ. Όσο για το σχήμα νυχιών, αυτό είναι απόλυτα δική σας επιλογή καθώς μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς.

ude-dream.jpg
@aliciatnails

Nude Dreams

Το πόσο απλό και κομψό, μπορεί να γίνει ένα manicure μπορείτε να το δείτε από αυτή την εικόνα. Το μόνο που χρειάζεστε για να τελειοποιήσετε το αποτέλεσμα σας είναι μια ανοιχτόχρωμη βάση, ένα μαύρο βερνίκι για τις τελίτσες σας, μια οδοντογλυφίδα για να τις δημιουργήσετε και ένα cover για να σφραγίσετε το τελικό αποτέλεσμα. Το υπέροχο είναι πως μπορείτε να το δημιουργήσετε ακόμη και μόνοι σας.

nails-metalics.jpg
@aliciatnails

Glittery Metallics

Για ένα λεπτό αποτέλεσμα ombré, δοκιμάστε να συνδυάσετε το βερνίκι σας με μια άλλη ελαφριά μεταλλική απόχρωση. To σβησμένο εφέ ταιριάζει υπέροχα στο αμυγδαλωτό σχήμα και φυσικά το ροζ τελείωμα που μπλέκεται με το metallic, σας κάνει να φαίνεστε απόλυτα in fashion. Μάλιστα, το θετικό είναι πως σας χαρίζει και μια καλοκαιρινή αύρα.

nails-flowers.jpg
@thehangedit

Moody Florals

Διακριτικότητα και nude βάση συνδυάζονται υπέροχα και μαζί με τα λουλούδια χαρίζουν το τέλειο αποτέλεσμα. Με αυτό το σχέδιο μπορείτε να κρατήσετε τα νύχια σας κοντά, για να είναι απόλυτα λειτουργικά και φυσικά μπορείτε να προσθέσετε όλα τα χρώματα που σας αρέσουν. Όσο για τη βάση; Παίξτε όσο safe επιθυμείτε και κρατήστε την πιο nude από ποτέ.

nail.jpg
@betina_goldstein

Safe Place

Η πιο κλασική εκδοχή του μπορντώ είναι να το επιλέξετε για όλη την επιφάνεια του νυχιού σας. Ιδανικό για όσες από εσάς δεν είστε φαν των ιδιαίτερων σχεδίων, οπότε αναζητάτε κάτι πιο κλασικό και ήρεμο για τα νύχια σας. Ωστόσο, φροντίστε να βρείτε τη σωστή απόχρωση, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας, για να σας κολακεύει περισσότερο το χρώμα. Φυσικά, τα φύλλα που προστίθενται εδώ δίνουν ένα πιο σύγχρονο πρόσωπο σε ένα χρώμα που όλοι επιλέγουν για το φθινόπωρο.