fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Σχηματίστε την τέλεια γραμμή eyeliner με αυτά τα απίστευτα tips

Τα μόνα tricks που χρειάζεστε


Σχηματίστε την τέλεια γραμμή eyeliner με αυτά τα απίστευτα tips

Το eyeliner θα είναι πάντα ο άσσος στο κάθε νεσεσέρ, καθώς έχει μια μοναδική ικανότητα να τονίζει το περίγραμμα των ματιών σε χρόνο dt. Δεν υπάρχει χρονιά που να μην το περιβάλλει στις τάσεις του, ούτε makeup addict, που να μην το υπολογίζει στα must-haves για πιο έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα.

Με σαφή επιρροή από τη δεκαετία του ’60, το eyeliner κερδίζει τις εντυπώσεις, σε όποια απόχρωση, πάχος γραμμής, σχήμα κι ένταση του δώσετε. Αυτό το μαγικό προϊόν μακιγιάζ, που προσδίδει μια σέξι και δυναμική έκφραση σε κάθε βλέμμα, χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην Αίγυπτο, σαν μια σκούρα, παχιά γραμμή γύρω από τα μάτια. Με τα χρόνια αποτέλεσε σημείο αναφοράς για ροκ μπάντες. Σήμερα, είναι η απόλυτη επιτομή του στιλ.

image.jpg


Τι να κάνετε για να θεωρηθεί τέλεια η εφαρμογή του στα μάτια σας; Ακολουθήστε κάποια ή και όλα τα εύκολα tips που συγκέντρωσα εδώ για να κάνετε πρακτική εξάσκηση (τίποτα περισσότερο)!

Κανένα σταθερό χέρι και καμία αποστήθιση tutorials από το youtube δεν αρκεί, αν δε δοκιμάσετε μόνες σας τη γραμμή στα μάτια.

Χωρίς τεχνικές και με συχνή προσπάθεια μπορείτε να εξασκηθείτε απόλυτα στην τέλεια, ίσια γραμμή eyeliner. Οι make up artists ανά τον κόσμο ορκίζονται σ’ αυτό, αλλά και στο ότι: «Για να σου πετυχαίνει πάντα η γραμμή του eyeliner, κοίτα να μένεις πάρα πολύ κοντά στις βλεφαρίδες σου». 

closeupeyelinerbeautyeditorialphotographedbysallyrose-1.jpg


Oι συμβουλές και τεχνικές για την άψογη εφαρμογή του ποικίλλουν, όπως και τα είδη eyeliner:

  • Η σωστή προετοιμασία της περιοχής, που θα περάσει το eyeliner είναι πολύ σημαντική. Περάστε αρχικά στα βλέφαρα λίγη διάφανη πούδρα ή μια ματ μπεζ σκιά ως τη βάση για να το δουλέψετε καλύτερα.
  • Ένας τέλειος τρόπος εφαρμογής είναι να ξεκινήσετε τη γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική. Έτσι θα μπορείτε να παχαίνετε, αλλά και να μακραίνετε τη γραμμή σιγά σιγά από πάνω.
  • Πολύ συχνά οι makeup experts προτείνουν να φτιάξετε μικρές τελείες κατά μήκους της γραμμής που θέλετε να σχηματίσετε και να τις ενώσετε.

1

Mark your eyes

Sephora X Stabilo Felt Liner, Sephora Collection Buy me

2

New entry

Always On Liquid Liner, Smashbox, Hondos Center Buy me

3

Easy to use

Flyliner Longwear Liquid Eyeliner, Fenty Beauty by Rihanna Buy me

4

Με εύκαμπτη μύτη

Tatoo Liner, KVD Vegan Beauty Buy me

5

Με ματ τελείωμα

Colorblock Liner Waterproof, Sephora Collection Buy me

Διαβάστε περισσότερα για τα eyeliner tips, αλλά και για άλλα θέματα ομορφιάς στο Beauty Diaries