fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Sales 2023: Τα πανωφόρια που μπήκαν στη wishlist μας

Στο Regalinas θα ανακαλύψετε τα top σχέδια


Sales 2023: Τα πανωφόρια που μπήκαν στη wishlist μας

Διανύοντας τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, τα πανωφόρια είναι τα κομμάτια εκείνα που θα ολοκληρώσουν τα καθημερινά μας σύνολα κι έτσι τα πιο fashionable designs έχουν μπει στο στόχαστρό μας. Ο ρόλος τους διπλός, καθώς διατηρούν το σώμα μας στην κατάλληλη θερμοκρασία - ακόμα και τις ημέρες με πολύ κρύο - ενώ παράλληλα προσθέτουν έξτρα πόντους στην εικόνα μας. Είναι το σχέδιο εκείνο που μαγνητίζει πρώτο τα βλέμματα, καθώς καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιφάνεια τη σιλουέτας. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή τους θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί την ιδανικότερη ευκαιρία για να αποκτήσουμε τα σχέδια που επιθυμούμε on a budget. 

Τον φετινό χειμώνα οι τάσεις ποικίλουν, από κλασικές επιλογές μέχρι πιο trendy για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Που θα βρείτε τις top choices; Το μοναδικό brand Regalinas μετατρέπεται για ακόμα μία φορά στον καλύτερο «σύμμαχο», χαρίζοντας μας μοναδικά σχέδια που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο fashionable outerwears για ξεχωριστές χειμερινές εμφανίσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα! 

1. Black coat

91b52de8d89db43ecbb0af41478d8443.jpg

Ξεκινώντας από τις κλασικές και διαχρονικές επιλογές, τα μαύρα παλτό βρίσκονται πρώτα στη λίστα. Δεν πρέπει να λείπουν από καμία χειμερινή συλλογή, καθώς είναι το σχέδιο εκείνο που θα έχουμε στη ντουλάπα μας για μια ολόκληρη ζωή και θα μετατραπεί στον καλύτερό μας «φίλο» για κάθε εμφάνιση, ανεξαρτήτως περίστασης. Ταιριάζει με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και προσφέρει μία απόλυτη αίσθηση κομψότητας.

2. Faux fur

568ee0531632753e11dc178b5d592a09.jpg
Image source: @fashionista

Χειμώνας σημαίνει cozy και εντυπωσιακά πανωφόρια, τα οποία θα μας προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά και θα προσθέσουν έξτρα πόντους στο στιλ μας. Πρώτο σ' αυτήν την κατηγορία για τους επόμενους μήνες είναι οι faux γούνες. Αυτό το statement outerwear θα μετατραπεί σε hero item κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και των ημερών με χαμηλές θερμοκρασίες. Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μαύρο και το μπεζ για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία. Από την άλλη πλευρά, στρέψτε την προσοχή σας σε έντονες αποχρώσεις, όπως το ροζ, το κόκκινο και το γαλάζιο, για να μαγνητίσετε τα βλέμματα με μία μόλις κίνηση. 

3. Animal print

fe314740f4c84f040b36c93c453c3001.jpg

Παραμένοντας στην κατηγορία των τάσεων δεν μπορούμε να μην τονίσουμε τη δημοφιλία και την έντονη παρουσία που έχουν τα animal prints τον φετινό χειμώνα. Σε περίπτωση που θέλετε να εντυπωσιάσετε με την πρώτη ματιά, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια και να περάσετε πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη, ένα πανωφόρι σ' αυτήν τη φιλοσοφία θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Καλείστε να διαλέξετε ανάμεσα σε μία ποικιλία εκδοχών, όπως τα zabra, jacquards, tiger και leopard prints. Βρείτε αυτό που σας αρέσει και προσθέστε το στη συλλογή σας.

4. Oversized γραμμές

10b22bb7c905ddfef374cf24b60b85d8.jpg

Oversized is everywhere. Τα φαρδιά κομμάτια έχουν κατακλύσει τη ντουλάπα μας. Τα slouchy σχέδια τα συναντάμε παντού από παντελόνια, πουλόβερ μέχρι σακάκια και φυσικά παλτό. Η αλήθεια είναι, πως ένα oversized coat μπορεί να αναβαθμίσει αμέσως κάθε σύνολό μας. Οι έντονοι ώμοι με την long-line silhouette εκπέμπει αυτοπεποίθηση, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε τις αρχές του μινιμαλισμού στην εικόνα σας κινηθείτε σε μαύρο, λευκό, μπλε σκούρο ή γκρι design ενώ αν επιθυμείτε να μαγνητίζετε απευθείας τα βλέμματα, το φλογερό κόκκινο αλλά και οι αποχρώσεις του μοβ θα σας χαρίσουν μοναδικό αποτέλεσμα.

3

Oversized coat

BUY HERE

4

Animal print coat

BUY HERE

5

Oversized coat

BUY HERE

Info

Official Site: regalinas.gr

Facebook: REGALINAS

Instagram: @regalinas

Διεύθυνση: Τσιμισκή 68, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 645