fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

S is for Sales: Τα παπούτσια για να επενδύσετε στις εκπτώσεις

Η NAK Shoes μας προσφέρει τις πιο stylish επιλογές σε παπούτσια και αξεσουάρ


S is for Sales: Τα παπούτσια για να επενδύσετε στις εκπτώσεις

Οι Χειμερινές Εκπτώσεις ξεκίνησαν κι εσείς έχετε την ευκαιρία να κάνετε το απόλυτο updated στα key-items της χειμερινής συλλογής σας. Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση ενός συνόλου έχουν, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα παπούτσια. Η winter season μας χαρίζει μια σειρά από πολλά και διάφορα designs, τα οποία εκτός από style, μας προσφέρουν και την απαραίτητη «ζεστασιά». Βασικά στοιχεία στην επιλογή των κατάλληλων κομματιών, έχει η ποιότητα, το στιλ αλλά και ο σύγχρονος σχεδιασμός. Η NAK Shoes μας προσφέρει όλα τα παραπάνω με τον καλύτερο τρόπο. 

Έφτασε, λοιπόν, η κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσετε σε έκπτωση τις τάσεις της σεζόν. Επιλέξτε ανάμεσα σε διαχρονικά και σύγχρονα must-haves που θα απογειώσουν το style σας, καθώς εκτός από updated shoe designs, η NAK Shoes, μας προσφέρει υπέροχες επιλογές σε αξεσουάρ αλλά και σε sportswear. Για όλες εσάς που επιθυμείτε να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα και εύκολα, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε γρήγορες παραγγελίες και να ανακαλύπτετε όλες τις fashion updates της NAK Shoes μέσα από την εφαρμογή Nak App, διαθέσιμη για iOs και Android.

1200x1200-nak-app-install-2022.jpg


Ανακαλύψτε τα!

Boots 

daro-w1u-9528-pk-cuero-1-FZoxr.jpg


Οι μπότες θεωρούνται must κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς μας προστατεύουν κι από το κρύο κι από τη βροχή. Έχετε τη δυνατότητα να τις επιλέξετε all day long και να τις συνδυάσετε με τα κομμάτια που έχετε ήδη στη γκαρνταρόμπα σας. Ένα από τα hot designs είναι οι μπότες ιππασίας. Ευέλικτες και άνετες είναι ικανές να ταιριάζουν με τα every day looks και μπορούν να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. Για πιο casual looks συνδυάστε τα μ' ένα τζιν παντελόνι κι ένα blazer. Για τα office outfits ένα cigarette trouser μαζί με λευκό πουκάμισο και all time classic coat θα μοιάζουν φανταστικά μαζί με τις μπότες ιππασίας. 

Lug Sole Boots 

131078350-3646946025328758-1506036203956677738-n.jpg

Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες τάσεις των fashioniostas. Τα μποτάκια με την τρακτερωτή σόλα, έχουν κερδίσει επάξια μία σημαντική θέση στη συλλογή μας αλλά και στην κατηγορία των high trends. Η επιλογή τους θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την απόλυτη, street style αισθητική. Οι εκδοχές τους πολλές, τόσο σε χρώματα αλλά και σε σχέδια, για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Τα lug-sole boots με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αλλά και πιο minimal σχέδια θα γίνουν ο καλύτερος «σύμμαχος» των fashion lovers, οι οποίες προτιμούν classic-chic looks.

Sneakers 

new-balance-women.jpg

Εδώ και μερικές σεζόν έχουν μετατραπεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της shoe collection, ανεξαρτήτως περιόδου και περίστασης. Οι απανταχού fashionistas έχουν αποδείξει, με τον καλύτερο τρόπο, ότι μπορούν να μας συνοδεύσουν ακόμα και στις πιο formal εμφανίσεις. Είτε αποφασίσετε να τα συνδυάσετε με το τζιν σας για casual outfits είτε με tailored pants, ακόμα και με φορέματα, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Ένα από τα αγαπημένα brand, με super stylish designs είναι η New Balance. Τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε με -30% έκπτωση στη NAK Shoes!

Pumps 

mr-vala-1.jpg

Οι γόβες αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες ένα από τα πιο κλασικά και θηλυκά shoe design. Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι πάντοτε in fashion και θα μπορούν να μας συντροφεύσουν σε όλες τις εμφανίσεις μας. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και το πιο super wow σύνολο θα «απογειωθεί» μ' ένα ζευγάρι γόβες. Κάθε σεζόν εμφανίζονται πιο ανανεωμένες και προσαρμοσμένες στις τάσεις της εποχής. Σε περίπτωση που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, επιλέξτε ένα ζευγάρι με τετράγωνο μεσαίο τακούνι. Αν αγαπάτε τα ψηλοτάκουνα, τότε ένα ζευγάρι stilettos είναι αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το μπεζ για μεγαλύτερη ευελιξία, αλλά και σε πιο statement εκδοχές, όπως τα φωτεινά χρώματα. 

Bags 

virgili.jpg

Ολοκληρώστε το σύνολό σας με μια τσάντα από την πλούσια συλλογή της NAK Shoes. Στη συλλογή της NAK θα συναντήσετε ιταλικά brands, όπως Anna Virgili, το premium ελβετικό brand Bally, αλλά και τη συλλογή του Αμερικανού σχεδιαστή Steve Madden. Μια oversized τσάντα για το γραφείο και το laptop είναι όχι μόνο πρακτική, αλλά και εξαιρετικά stylish. Θα βρείτε ολόκληρη την συλλογή από γυναικείες και ανδρικές τσάντες με έκπτωση -50%!  

The Sportswear

nak.jpg

Φυσικά από την χειμερινή σας γκαρνταρόμπα δεν θα μπορούσε να λείπει η συλλογή από τα πιο fashionable και άνετα sportswear. H συλλογή Steve Madden Clothing, που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η NAK Shoes, είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Πρόκειται για μία collection που προσφέρει άνεση και τέλεια εφαρμογή. Τα κομμάτια είναι σχεδιασμένα για γυναίκες που απολαμβάνουν την ζωή και δίνουν σημασία στην υγεία, τον ποιοτικό τρόπο ζωής και φυσικά τη μόδα! Θα βρείτε ολόκληρη την συλλογή Steve Madden Clothing με έκπτωση -50%!

1

Boots

Pikolinos BUY HERE

2

Lug-sole boots

Steve Madden BUY HERE

3

Sneakers

New Balance BUY HERE

4

Pumps

Steve Madden BUY HERE

5

High heels

Steve Madden BUY HERE

6

Tote bag

Anna Virgili BUY HERE

7

Bra

Steve Madden BUY HERE

8

Bike Short

Steve Madden BUY HERE

Info:

Site: www.nak.gr

Instagram: @nakshoes

Facebook: @NAKshoes

Τηλέφωνο: 210 9902720