fbpixel

Search icon
Search
S for Sneakers: Δημιουργήστε τις πιο άνετες και fashionable εμφανίσεις με τα αγαπημένα μας αθλητικά
STYLING TIPS

S for Sneakers: Δημιουργήστε τις πιο άνετες και fashionable εμφανίσεις με τα αγαπημένα μας αθλητικά

Με κομμάτια που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας


Τα υποδήματα εδώ και μερικές σεζόν έχουν μία πολύ σημαντική θέση στη στιλιστική διαμόρφωση ενός συνόλου. Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια αυτής της κατηγορίας είναι τα sneakers. Τα τελευταία χρόνια τα έχουμε συναντήσει σε όλες τους τις εκδοχές από τις λευκές μονόχρωμες μέχρι τους έντονους συνδυασμούς χρωμάτων. Από τότε που το street style ξεκίνησε να διαμορφώνει τάσεις και να συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στην εξέλιξη της μόδας, τα αθλητικά παπούτσια θεωρούνται απαραίτητο κομμάτι των γυναικείων συλλογών. Δεν υπάρχουν κανόνες στον τρόπο που θα τα συνδυάσετε, διότι μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο επίσημες. Plus, η άνεση που μας χαρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τους προσθέτει extra πόντους.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και αντλήστε ιδέες για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το δημοφιλές σχέδιο. Βρείτε το αγαπημένο σας, πειραματιστείτε και κεντρίστε το ενδιαφέρον με stylish looks head to toe!

Suit

sneakers-1.jpg
Image source: @laura_eguizabal

Ένα από τα σύνολα που λατρεύουν να δημιουργούν και να παρουσιάζουν τα fashion girls είναι το κοστούμι σε συνδυασμό με dad sneakers. Μπορεί να το συναντάμε συχνά, αλλά η επιτυχία είναι εγγυημένη. Κάντε την ανατροπή στα χειμερινά σας σύνολα κι επιλέξτε έντονες και φωτεινές αποχρώσεις στο two pieces suit σας, όπως είναι το φούξια. Ολοκληρώστε με chunky sneakers που θα σας χαρίσουν και στιλ αλλά και ύψος.

Biker shorts

sneakers-2.jpg
Image source: @pepamack

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη φετινή σεζόν είναι τα biker shorts. Βασισμένα στο athleisure style είναι μία όμορφη εναλλακτική για τις πρωινές σας βόλτες, αλλά και για τις κοντινές εξορμήσεις το Σαββατοκύριακο. Διατηρήστε αυτήν την casual και cool αισθητική συνδυάζοντάς το με λευκά αθλητικά κι ένα ογκώδες puffer jacket. Η απόλυτη αθλητική διάθεση που θα αποπνέετε θα μαγνητίσει τα βλέμματα κι εσείς θα είστε stylish και πολύ άνετες.

Leather

sneakers-3.jpg
Image source: @weworewhat

Αν δεν έχετε επενδύσει ακόμα σε δερμάτινα κομμάτια, ήρθε η στιγμή να το κάνετε. Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην καρδιά του χειμώνα, η δημοτικότητά τους γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα τον συνδυασμό ενός leather pant μαζί με sneakers. Για να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να παρουσιάσετε το απόλυτο total leather. Ξεφύγετε από τις συνηθισμένες μαύρες ή μπορντό επιλογές και κινηθείτε σε πιο πρωτότυπες, όπως είναι το χακί ή ακόμα και το καφέ. Τα λευκά sneakers είναι σίγουρα η πιο ασφαλής επιλογή.

Jeans

sneakers-4.jpg
Image source: @thora_valdimars

Είμαστε σίγουρες ότι όλες έχετε δοκιμάσει αυτό το «πάντρεμα». Ίσως να είναι το πιο συνηθισμένο. Ο λόγος που το αναφέρουμε και αυτό που έχουμε εμείς να σας προτείνουμε είναι το «παιχνίδι» των χρωμάτων. Για να συμβαδίζετε εξολοκλήρου με την εποχή επιλέξτε ένα σκούρο τζιν με μαύρο top ή button up shirt και ολοκληρώστε με αθλητικά στην ίδια απόχρωση. Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα συνηθισμένο σύνολο με μία διαφορετική οπτική, που ξεχωρίζει.

Dress

sneakers-5.jpg
Image source: @whowhatwear

Σίγουρα, ο πιο αμφιλεγόμενος συνδυασμός είναι αυτός των sneakers με τα φορέματα. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, δεν είναι καθόλου κολακευτικός. Παρόλα αυτά, όμως, η αισθητική που χαρίζει είναι υπέροχη και αναβαθμίζει την εικόνα κάθε γυναίκας. Το μυστικό της επιτυχίας αυτού του outfit έγκειται στο μήκος του φορέματος και στο ύψος των αθλητικών. Βρείτε λοιπόν τα δύο κομμάτια που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και μαγέψτε τα πλήθη με την εμφάνισή σας.