fbpixel

Search icon
Search
Restyling χώρων: Πώς να το επιτύχουμε ακολουθώντας τα σωστά βήματα στη διακόσμησή μας
MAGAZINE

Restyling χώρων: Πώς να το επιτύχουμε ακολουθώντας τα σωστά βήματα στη διακόσμησή μας

Η Μαρία Γαϊτανίδου, ιδιοκτήτρια του Μπουκέτου, μάς δείχνει τον τρόπο


Η Μαρία Γαϊτανίδου είναι γνωστή επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, που πρωτοπορεί εδώ και δεκαετίες στον χώρο του restyling και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Με την αισθητική και τις φίνες επιλογές της καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή, διατηρώντας στο διαχρονικό κατάστημά της μια μοναδική συλλογή με high-end αντικείμενα και παράλληλα η ίδια με εκπληκτική μαεστρία να τοποθετεί καθετί στη σωστή θέση και να συνθέτει ονειρεμένα σκηνικά.

bouketo2-1.jpg

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθούμε όταν θέλουμε ν’ ανανεώσουμε έναν χώρο;

Ακόμη και τώρα που οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, πάντα υπάρχει τρόπος να κάνεις την κάθε στιγμή να μετράει. Το σπίτι μας εξελίσσεται μαζί μ’ εμάς και τις ανάγκες μας! Είναι το κέντρο της ζωής μας! Όσο το φροντίζουμε, τόσο μάς ανταποδίδει τη χαρά. Το décor και η διακόσμηση είναι η ελπίδα ότι θα ζήσουμε κάτι καλύτερο μέσα σε αυτό. Ένα είναι το πρωταρχικό βήμα για την ανανέωση: η επικοινωνία μαζί μας! Η έμπειρη και παθιασμένη για την αισθητική ομάδα του Μπουκέτο, με συνεργασία, κουβέντα κι επικοινωνία μαζί σας, μπορεί ν’ αλλάξει πραγματικά τη ζωή σας! Μεγάλες ή μικρές αλλαγές στον χώρο σας, είναι επιλογή σας.

Πείτε μας κάποιες έξυπνες ιδέες -βασικά στοιχεία που μπορούμε ν’ αλλάξουμε- για ν’ αναβαθμίσουμε την αισθητική του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε καθημερινά.

Διακοσμητικά, λουλούδια, χρώματα στους τοίχους κι έπιπλα, φωτισμό, κεριά, μυρωδιές. Αυτά είναι τα κυριότερα για την απόλυτη ανανέωση κάθε χώρου. Ο χρόνος που απαιτείται; Από τρεις έως και πέντε μέρες. Το κόστος; Κι αυτό είναι επιλογή σας. Το αποτέλεσμα; Αυτό που ακούω πάντα: «Μας άλλαξες τη ζωή»! Ακόμη και μικρότερες επεμβάσεις, όπως μια σύνθεση στην τραπεζαρία, ένα μπουκέτο από άνθη, δύο αρωματικά κεριά σε συνδυασμό με τα δικά σας διακοσμητικά, είναι αρκετές για να «φρεσκάρουμε» έναν χώρο.

bouketo3-hCbaz.jpg

Πόσο σημαντική είναι η ευελιξία σ’ ένα περιβάλλον και πώς την πετυχαίνουμε; 

Επιλέγουμε οτιδήποτε που δεν είναι στατικό. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι ευέλικτα, για να ταιριάζουν μεταξύ τους και, όταν έρθει η στιγμή και αποφασίσετε, εσείς να τ’ αλλάξετε!

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν έναν χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πόσο εφικτό είναι αυτό;

Μία είναι η διαχρονική συμβουλή που δίνω: ένας καθρέφτης, που δείχνει πάντα τον χώρο μεγαλύτερο! Όμως, το μυστικό είναι η ενέργεια που θ’ αντανακλάται μέσα του. Φροντίστε να σας βλέπει! Το ζητούμενο είναι να πάρει την αύρα σας!

bouketo.jpg
Μαρία Γαϊτανίδου

About

Όταν αναφερόμαστε στο Μπουκέτο, πέντε κυρίαρχες έννοιες μάς έρχονται στον νου: χαρά, décor, ανανέωση, ελπίδα και στιλ. Πρόκειται για τον παράδεισο του interior, καθώς διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από γλάστρες, ανθοδέσμες, διακοσμητικά, φωτιστικά, είδη δώρων, ενώ η έμπειρη ομάδα του αναλαμβάνει, εδώ και 36 χρόνια, την ανανέωση κάθε χώρου σας, με μικρές ή μεγαλύτερες αισθητικές παρεμβάσεις.

Info: Το Μπουκέτο Βογατσικού 6, τηλ. 2310 286498, 2310 429195, Mail: mariampouketo@gmail.com, Instagram: @tobouketo

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021