fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα υιοθετήσετε το athleisure style τη νέα σεζόν
THE LOOK

Πώς θα υιοθετήσετε το athleisure style τη νέα σεζόν

Το hot trend που κυριαρχεί για ακόμα μία χρονιά


Hailey Bieber, Kendall Jenner, Lori Harvey: Όλα τα it-girls που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια έχουν συμβάλλει με τον τρόπο τους στη δημιουργία αλλά και την επί σειρά ετών κυριαρχία των pilates. Πρόκειται για ένα στιλ γυμναστικής, το οποίο συνδέεται σημαντικά με πολλούς τομείς της ζωής μας. Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; Εκτός από την ευεξία και την εκγύμναση του σώματός μας, οι pilates έχουν βάλει το δικό του λιθαράκι στον χώρο της μόδας, εδραιώνοντας και αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο μία τάση που οι περισσότερες από εμάς έχουμε εντάξει έστω μία φορά στην εικόνα μας, το ahtleisure style. Τα matching workout sets, τα οποία απογείωσαν τη δυναμική τους κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σπίτι, τα chunky sneakers, τα comfy slides και τα φαρδιά φούτερ σε neutral αποχρώσεις αποτελούν το uniform των pilates girls - και όχι μόνο. Το athleisure style βάζει σε προτεραιότητα την άνεση και την ευελιξία, δύο χαρακτηριστικά που θεωρούνται απαραίτητα για τη δημιουργία μιας capsule γκαρνταρόμπας, ανεξαρτήτως εποχής. 

Το φθινόπωρο μόλις ξεκίνησε και η ανανέωση θεωρείται must. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο fashionable τρόπους για να υιοθετήσετε αυτήν τη τάση που μαγνητίζει τα βλέμματα για ακόμα μία σεζόν!

Co-ords

9a3cd1435c2d644307241d1b8a34e6f6.jpg

Πρώτη στη κατηγορία βρίσκεται η πιο ασφαλής και σίγουρη επιλογή, η οποία δεν είναι άλλη από τα co-ords. Σας δίνει τη δυνατότητα μέσα σε πολύ λίγη ώρα και χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, να δημιουργήσετε άκρως stylish looks. Συνδυάσετε ένα tracksuit shirt, ένα κολάν με το αντίστοιχο top ή ένα biker short με bra, το οποίο αποτελεί hot item του φθινοπώρου. Για δώσετε μία πιο tailored πινελιά στην κατά τ' άλλα cool εικόνα σας, προσθέστε στο τελευταίο look ένα oversized blazer και δείτε το σύνολο σας να παίρνει μία άλλη μορφή. 

Accesories is the key

278369cc4d5d228aa2907468bfc1dabc.jpg

Ένα outfit, το οποίο βασίζεται στην athleisure αισθητική θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε ακριβώς όπως κι όλα τα υπόλοιπα. Για να θεωρηθεί λοιπόν ολοκληρωμένο, καλείστε να προσθέσετε τα κατάλληλα αξεσουάρ και κοσμήματα. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε τον αθλητικό του τύπο, μπορείτε να κινηθείτε σε baseball hats, backpacks και αθλητικά παπούτσια. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να του δώσετε μια polished αισθητική με χρυσά κοσμήματα, μία statement tote και loafers, slippers ή εντυπωσιακά mules. 

College Style

4053414e68d268cad0e3aeee5c8c4b48.jpg

Μια από τις τάσεις που κυριάρχησε στις πασαρέλες για τη Fall/Winter 2022 season ήταν το κολεγιακό στιλ. Για να το πετύχετε καλείστε να ακολουθήσετε τις αρχές του atleisure. Η tennis skirt γίνεται πρωταγωνιστής σ' αυτήν τη διαδικασία. Μάλιστα η λευκή της εκδοχή θα σας χαρίσει μεγαλύτερη ευελιξία. Συνδυάστε την μ' ένα ζευγάρι sneakers, ένα πουκάμισο ή ένα φούτερ κι ένα πλεκτό, αμάνικο γιλέκο τις πιο κρύες ημέρες.

Biker Shorts

ceabeeebf5dec22e13a35a45338636a1.jpg

Δεν γίνεται να αναφερόμαστε στο athleisure style και να μην μιλήσουμε για τα biker shorts. Είτε είστε λάτρεις του μινιμαλισμού είτε του μαξιμαλισμού, ένα ποδηλατικό κολάν μπορεί να κερδίσει μία θέση στη γκαρνταρόμπα σας. Οι τρόποι να το φορέσετε είναι πολλοί και διαφορετικοί. Για πιο χαλαρά σύνολα συνδυάστε το μ' ένα λευκό t-shirt κι ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες με sneakers. Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα, ταιριάξτε το μ' ένα oversized shirt ή ένα roll neck και σακάκι και ψηλοτάκουνα.