fbpixel

Search icon
Search
Πώς να συνδυάσετε το διάσημο pyjama pant ακόμα κι εκτός σπιτιού
STYLING TIPS

Πώς να συνδυάσετε το διάσημο pyjama pant ακόμα κι εκτός σπιτιού

Τα παντελόνια πιτζάμας κυριαρχούν στα καλοκαιρινά trends για τις πιο chic και comfort εμφανίσεις


Η εποχή που οι πιτζάμες προορίζονταν μόνο για το σπίτι ανήκει πλέον στο παρελθόν. Στα φετινά trends τα παντελόνια πιτζάμας σαρώνουν τους δρόμους και επικυρώνουν τη θέση τους ως ένα από τα must κομμάτια που πρέπει να διαθέτει η γκαρνταρόμπα μας! Άλλωστε πρόκειται για μία εύκολη καθημερινή λύση που ενισχύει την κομψότητα, διατηρώντας ταυτόχρονα την άνεση στις εμφανίσεις μας. 

Η επανάσταση των pijama pants ξεκίνησε την πορεία της από το καθημερινό streetwear style και λίγο αργότερα βρίσκονταν παντού. Είτε πρόκειται για την αγαπημένες celebrity, όπως η Zendaya ή η Selena Gomez, είτε για τις πιο trendy influencers του Instagram, τα pijama pants φέρνουν ένα κομψό και effortless look στις επιλογές του φετινού καλοκαιριού. Αν και κάθε είδους παντελόνι πιτζάμας μπορεί να λειτουργήσει για τον σκοπό, τα ριγέ pijama pants έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δημοτικότητα. Το θέμα είναι να αγκαλιάσουμε την άνεση και ταυτόχρονα να δείχνουμε αβίαστα κομψοί.

img-5141.JPG
Mikkelsen

Αν αισθάνεστε λίγο διστακτικές να δοκιμάσετε αυτή την τάση, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε το παντελόνι πιτζάμας για να δημιουργήσετε μια μοντέρνα και ολοκληρωμένη εμφάνιση!

Beach Stripes

Το ριγέ μοτίβο στις πιτζάμες είναι ίσως και το ιδανικό για να να δημιουργήσουμε ένα αέρινο και κομψό καλοκαιρινό look. Δεδομένου ότι τα παντελόνια πιτζάμας είναι συνήθως κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά όπως βαμβάκι ή μετάξι, είναι ιδανικά για να παραμένουν δροσερά και άνετα κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με ένα απλό μπλουζάκι ή μια αέρινη μπλούζα για να διατηρήσουμε την ατμόσφαιρα χαλαρή αλλά κομψή. 

img-5134.JPG

Για τα υποδήματα, slip-on loafers ή σανδάλια λειτουργούν άψογα για να διατηρήσουμε αυτό το αβίαστο look. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα αξεσουάρ, κοσμήματα, γυαλιά ή καπέλα θα μας προσφέρουν ένα πιο elevated αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να μετατρέψουμε τις ριγέ πιτζάμες μας από μια άνετη επιλογή για ύπνο σε μια μοντέρνα δήλωση, κατάλληλη για μία ημέρα έξω.

Boxer Shorts

Τα σορτς τύπου boxer είναι άλλη μία καταπληκτική εκδοχή του pijama wear που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Το styling μπορεί να είναι εξαιρετικά απλό. Δημιουργούμε ένα πιο athleisure look με ένα oversized λευκό T-Shirt που διατηρεί την χαλαρότητα ή προσθέτουμε ένα πιο structured jacket και μία μίνι τσάντα για λίγη φινέτσα. Η boxy σιλουέτα ωστόσο είναι ιδανική επιλογή αυτό το καλοκαίρι, αφού επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει.

img-5137.JPG

Για να ενισχύσουμε περαιτέρω αυτή την εμφάνιση, μπορούμε να συνδυάσουμε το boxer short με high-top sneakers για περισσότερη ένταση στην εμφάνισή μας. Το layering με ένα πουκάμισο μπορεί επίσης να προσθέσει μια πινελιά στιβαρότητας, καθιστώντας το ντύσιμο ευέλικτο τόσο για μια πρωινή βόλτα, όσο και για μια casual βραδιά.

Maching Set

Ένα μεταξωτό σετ ασορτί πιτζάμας μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με τα αγαπημένα μας flats ή τακούνια για την ημέρα μας στην πόλη. Μια συγκροτημένη εμφάνιση δεν σημαίνει πάντα ένα κομψό κοστούμι ή τζιν, μπορεί να είναι εξίσου άνετη, όσο και οι πιτζάμες μας. Ένα ασορτί σετ πιτζάμας σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υποδήματα μπορεί να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή και άνετη εμφάνιση. Sneakers ή πέδιλα, μπορούμε να επιλέξουμε τις διάφορες διαστάσεις που θα δώσουμε σε ένα pijama set. 

img-5143.JPG

Αξεσουάρ όπως μια τολμηρή oversized τσάντα, γυαλιά ηλίου ή κομψά αθλητικά παπούτσια μπορούν επίσης να βοηθήσουν να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ άνεσης και μόδας, καθιστώντας το σύνολο street-ready και μοντέρνο για κάθε περίσταση.