Αφράτο ψωμάκι, ζουμερό μπιφτέκι, πεντανόστιμη σος... Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη θέα ενός λαχταριστού burger! Το μόνο που μπορεί ίσως να σας αποτρέψει από το να γευτείτε αυτό το αριστούργημα είναι η σκέψη μήπως λερωθείτε, πόσο μάλλον αν το burger σας είναι πλούσιο σε υλικά και toppings, τα οποία υπάρχει πιθανότητα να γλιστρήσουν και να πέσουν πάνω σας.
Για να μην καταλήξετε λοιπόν με δάχτυλα βουτηγμένα στη σος και ρούχα με στάμπες από ντομάτα, bacon ή κρεμμύδια, η Ιαπωνική εκπομπή Honma Dekka!? επιστράτευσε 3 ερευνητές -έναν ειδικό στα μηχανικά υγρά, έναν στην μηχανική και έναν στην οδοντιατρική- και τους ζήτησε να ανακαλύψουν τον καλύτερο τρόπο κρατήματος του burger. Μετά από 3D αναλύσεις των burgers και εντοπισμό των σημείων από τα οποία είναι πιο πιθανό να υπάρξει «διαρροή», βρέθηκε η πολυπόθητη λύση, την οποία σας παρουσιάζουμε στο βίντεο!
Από δω και στο εξής τίποτα δεν σας κρατάει μακριά από το αγαπημένο σας burger!