fbpixel

Search icon
Search
INTERIORS

Πώς να δημιουργήσετε ζεν ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ξεκινώντας από τη διακόσμησή του

H NEF NEF Homewear προσφέρει τις πιο κομψές κι ευέλικτες προτάσεις


Πώς να δημιουργήσετε ζεν ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ξεκινώντας από τη διακόσμησή του

Θα έλεγε κανείς ότι το σπίτι μας αποτελεί τον «καθρέφτη» του εαυτού μας. Ό,τι αγαπάμε και επιθυμούμε να βρίσκεται μέσα σε αυτό φαίνεται πως κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, το φροντίσαμε λίγο παραπάνω, ενώ καταφέραμε να το «νιώσουμε» περισσότερο δικό μας, διακοσμώντας το με βάση το προσωπικό μας γούστο και στιλ. Πώς θα σας φαινόταν τώρα λοιπόν, αν προσπαθούσαμε να του παρέχουμε την ανανέωση που αξίζει, μετατρέποντάς το σε έναν απόλυτα ζεν προορισμό; 

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η NEF-NEF, η οποία παρουσιάζει τη νέα της homeware συλλογή για τη φετινή άνοιξη/καλοκαίρι, η οποία είναι εμπλουτισμένη από οργανικά υφάσματα, υπέροχα σχέδια εμπνευσμένα από τα spring colours, αλλά και με πολλά διακοσμητικά αντικείμενα, που μπορούν να μετατρέψουν τον κάθε χώρο σε μια όαση άνεσης, χαράς και ευεξίας.

Κοιτώντας το σπίτι ως το απόλυτο καταφύγιο του καθενός, η γνωστή εταιρία homeware με την καινούρια της συλλογή προσπαθεί να αναδείξει κάθε γωνιά, προετοιμάζοντάς την για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και παρέχοντάς της υψηλή αισθητική και την ευεργετική δύναμη της φύσης, με φυσικά υλικά και γήινες αποχρώσεις. 

«Αγκαλιάστε» το μήνυμα μιας ολιστικής ανανέωσης και δείτε παρακάτω πως να το επιτύχετε μέσα στους χώρους σας! 

Living Room

4-1Zl1f.jpg


Οι Σκανδιναβοί και οι Γιαπωνέζοι γνωρίζουν καλά πως να δημιουργούν την απόλυτη κατάσταση ζεν και να γεμίζουν με θετική ενέργεια έναν χώρο. Άλλωστε το scandinavian, αλλά και Japanese design φημίζονται για τη μινιμαλιστική σύγχρονη προσέγγισή τους, η οποία αποτελεί μια από τις πιο hot διακοσμητικές τάσεις των τελευταίων ετών. Εντάξτε στο σπίτι σας καθαρές και μίνιμαλ γραμμές, οι οποίες δένουν παράλληλα με τις φωτεινές και «ζεστές» αποχρώσεις, καθώς αναδεικνύουν τη δύναμη των φυσικών υλικών. Εμπνευστείτε από τη νέα συλλογή της NEF NEF, "Japandi", που προτείνει διακοσμητικά αντικείμενα, όπως δίσκους, πουφ, καλάθια και ελαφριά χαλιά. Φροντίστε να τα συνδυάσετε με γήινα, κίτρινα και κοραλλί χρώματα και να τα τοποθετήσετε στις γωνιές του καθιστικού σας, δημιουργώντας «μικρές οάσεις», που προβάλλουν την ευεξία. Ταυτόχρονα, χαρίζουν πρακτικότητα και στιλ, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αποθηκευτικοί χώροι.

Extra tip: Μην αμελήσετε να προσθέσετε μοναδικά αρωματικά στικς που θα βρείτε στη συλλογή, τα οποία αναδύουν αρώματα που ταξιδεύουν, ξυπνούν μνήμες και ηρεμούν τις αισθήσεις.

Kitchen Area

3-xGPWe.jpg


Ένας από τους πιο δημιουργικούς χώρους μπορεί να «ντυθεί» στα χρώματα της Μεσογείου για το φετινό καλοκαίρι. Είναι γεγονός, ότι πλέον περνάμε περισσότερο χρόνο στην κουζίνα μας, ή και πως η τραπεζαρία και το οικογενειακό τραπέζι έχουν πάρει τον πρώτο λόγο στην κατοικία μας. Πώς θα τους χαρίσουμε την απόλυτη ζεν αίσθηση; Προσθέτοντάς τους, αντικείμενα, υφάσματα και χρώματα στις αποχρώσεις που φέρνουν στο μυαλό τη γλυκιά ηρεμία της θάλασσας και αφήνουν το μάτι να ταξιδεύει σε γαλάζια ήρεμα τοπία, όπως ακριβώς κάνει και η νέα συλλογή της NEF NEF, "Blu". Συνδυασμένη με λευκό, στολίζει με ανάλαφρες θερινές νότες κάθε χώρο του σπιτιού, αλλά και αυτόν της κουζίνας που θα σας μαγέψει. Για πιο statement διακόσμηση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από items που υμνούν τη φύση και τα χρώματά της, όπως το κίτρινο και το μπεζ.

Bedroom

2-037Kh.jpg


Ίσως ο πιο σημαντικός χώρος μας, στον οποίο μπορούμε να αισθανθούμε την απόλυτη χαλάρωση. Επιλέξτε χρώματα σε απαλές αποχρώσεις, όπως γαλάζιο, κίτρινο, μπεζ, ενώ φροντίστε να ανακαλύψετε τη νέα σειρά της NEF NEF, "Οrganic", η οποία είναι φτιαγμένη από οργανικό βαμβάκι που μας φέρνει πιο κοντά στη φύση αλλά και συμβάλλει, με την sustainable φιλοσοφία της εταιρίας, σε ένα καλύτερο αύριο για τον πλανήτη και την κοινωνία. Βαμβακερά παπλώματα, καθαροί σχεδιασμοί και ένα mix αντικειμένων που θα μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά σας στο πιο αγαπημένο σημείο της κατοικίας σας.

Kids

1-mTcDt.jpg


O χώρος των παιδιών είναι εξίσου σημαντικός και είναι απαραίτητο να εκπέμπει θετικά vibes. Η συλλογή junior, αλλά και τα βρεφικά είδη της NEF NEF πρόκειται να ανανεώσουν τους χώρους των μικρών αγαπημένων σας, μέσα από προσεγμένες προτάσεις σε υπέροχα χρώματα και σχέδια που θα τους ξετρελάνουν. Επιλέξτε ανάμεσα από παιδικές κουβέρτες, μαξιλάρια, σεντόνια και διακοσμητικά, με παραμυθένια designs και μαγικές ιστορίες αποτυπωμένες σε υφάσματα, που θα συνοδεύουν τα όνειρα των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών.

1

Καλάθι Lester

BUY HERE

2

Σουπλά Nature

BUY HERE

3

Φανάρι Atlanta

BUY HERE

4

Μαξιλάρι Δαπέδου Confident

BUY HERE

5

Αρωματικά χώρου με στικς

SEE MORE

6

Σετ πετσέτες Keneth

BUY HERE

7

Κουβέρτα μονή Organic

BUY HERE

8

Παιδικά σεντόνια California Girls

BUY HERE

9

Σετ σεντόνια μονά Organic

BUY HERE

10

Παιδικό μαξιλάρι Wild Thing Crocodile

BUY HERE