fbpixel

Search icon
Search
Πρωτοποριακό lifting 4 επιπέδων χωρίς επέμβαση; Κι όμως γίνεται!
MAGAZINE

Πρωτοποριακό lifting 4 επιπέδων χωρίς επέμβαση; Κι όμως γίνεται!

Προγραμματίστε σήμερα το ραντεβού σας στο κέντρο αισθητικής Laserbox και ανακαλύψτε το μη επεμβατικό και αναίμακτο lifting προσώπου και λαιμού που λειτουργεί σε 4 επίπεδα


Εάν αναζητάτε μια ασφαλέστερη επιλογή αντιγήρανσης, χωρίς χειρουργική επέμβαση, βελόνες ή αναισθησία, η θεραπεία λέιζερ 4D της Fotona είναι η καλύτερη επιλογή. Αναπλάθει το κολλαγόνο του δέρματος, προσφέροντας σύσφιξη διαρκείας και μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Στο κέντρο αισθητικής Laserbox αυτή η πρωτοποριακή θεραπεία αντιγήρανσης αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και προλαμβάνει με ασφάλεια τα σημάδια της γήρανσης.

Τι είναι η θεραπεία fotona 4D lifting;

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο lifting προσώπου που χρησιμοποιεί τέσσερα διαφορετικά μήκη κύματος λέιζερ για να δράσει σε βάθος αλλά και στην επιφάνεια του δέρματος. Το καινοτόμο πρωτόκολλο Fotona 4D προσφέρει ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο στην αντιμετώπιση της γήρανσης χωρίς ενέσιμα, προσθέτοντας όγκο εκεί που απαιτείται. Μετά τη θεραπεία το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό και λείο, το περίγραμμα ανορθώνεται και η όψη είναι πιο βελτιωμένη.

dsc-4740.jpg


Π
όσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ατόμου και την κατάσταση του δέρματός του. Συνήθως προτείνονται 3-4 συνεδρίες με διαστήματα 3-4 εβδομάδων για βέλτιστα αποτελέσματα.

Τι απαιτείται πριν και μετά τη θεραπεία;

Πριν από την έναρξη της θεραπείας -περίπου 10 ημέρες-, καθώς και μετά τη θεραπεία, πρέπει να αποφεύγεται η χρήση ισχυρών απολεπιστικών προϊόντων. Πριν από την εφαρμογή της θεραπείας, το πρόσωπο καθαρίζεται και έπειτα εφαρμόζεται η αναισθητική κρέμα για 30΄. Μετά την εφαρμογή της θεραπείας fotona 4D, συστήνεται η αποφυγή στην έκθεση στον ήλιο και γενικότερα σε ζεστές εστίες. Σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος, γι’ αυτό για 15 μέρες μετά τη θεραπεία γίνεται εντατική χρήση της αναπλαστικής κρέμας που προτείνουν οι ειδικοί του κέντρου αισθητικής Laserbox.

dsc-4966-hdr.jpg


Ε
ίναι αποτελεσματικό και ασφαλές το lifting με τη θεραπεία fotona 4D;

Είναι απόλυτα ασφαλής διαδιακασία και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να προκαλέσει προσωρινή ερυθρότητα και ήπιο οίδημα στο δέρμα, τα οποία συνήθως υποχωρούν μέσα σε λίγες ώρες. Είναι αναγκαίο να ακολουθηθούν οι οδηγίες του ειδικού.

Ποια είναι τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας fotona 4D lifting περιλαμβάνουν: 1. Σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος. 2. Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. 3. Αναζωογόνηση της επιδερμίδας και βελτίωση της συνολικής όψης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά, άμεσα, βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου και διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, με ετήσια συντήρηση.

Σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης

dsc-5248.jpg

Στο κέντρο αισθητικής Laserbox προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις για την αντιγήρανση και την ανάπλαση του δέρματος. Η παροχή υπηρεσίας notox, η νέα anti-ageing τάση στον χώρο της ομορφιάς, καθώς και μια σειρά υπηρεσιών που στοχεύουν στην περιποίηση του προσώπου και του σώματος, εφαρμόζονται με πιστοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί για την αντιμετώπιση πολλών αισθητικών ζητημάτων. Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα, κάθε θεραπεία είναι ασφαλής, αποδοτική και θεαματική.

About

www.laserbox.gr

Τηλ.: 231 231 7261, 231 048 6206

Διεύθυνση: Ταβάκη 32, Θέρμη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024