fbpixel

Search icon
Search
Project summer body: 10 celebrities μοιράζονται τα hot diet tips τους για τέλειο σώμα
FACE & BODY

Project summer body: 10 celebrities μοιράζονται τα hot diet tips τους για τέλειο σώμα

Πείτε «ναι» στις συμβουλές τους κι ετοιμαστείτε να φορέσετε το μαγιό σας


Πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι, όλες μας φροντίζουμε λίγο περισσότερο τη διατροφή μας κι προσπαθούμε να ακολουθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αν θέλετε κι εσείς να φορέσετε το νέο σας μαγιό και να εντυπωσιάσετε, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, καθώς ακόμη υπάρχει χρόνος. Με μεθοδικές κινήσεις, θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εύκολα tips που ακολουθούν πιστά 10 γνωστές celebrities και πρέπει να τα υιοθετήσετε κι εσείς.

Κρατήστε σημειώσεις!

Jennifer Lopez

shutterstock-1129097228.jpg

Τι να πει κανείς για την Jennifer Lopez; Στα 51 της, είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια σε πολλές συνεντεύξεις της, δεν παραμελεί ποτέ την πρωινή και τη βραδινή της ρουτίνα και γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα, ωστόσο το μεγάλο της "μυστικό" αφορά τη διατροφή της. Έχει αποβάλλει εδώ και καιρό από αυτή την καφεΐνη, ενώ αποφεύγει και το αλκοόλ κι όπως λέει, το δέρμα της δεν ήταν ποτέ πιο υγιές και λαμπερό. Μήπως να την ακολουθήσουμε;

Jennifer Aniston

shutterstock-1108078547.jpg

Μία ακόμη εντυπωσιακή γυναίκα, που δε μεγαλώνει όσα χρόνια κι αν περάσουν… Πέρα από το γεγονός ότι γυμνάζεται συστηματικά, ακολουθώντας παράλληλα κι ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, η Αμερικανίδα προσέχει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, όσον αφορά στις τροφές που καταναλώνει. Για παράδειγμα, έχει παραδεχτεί πως προτιμά να φτιάχνει η ίδια τα δικά της ζυμαρικά από λαχανικά! Μία εύκολη λύση για εσάς που αγαπάτε συγκεκριμένα φαγητά, αλλά δεν μπορείτε να τα απολαύσετε όπως θα θέλατε.

Cher

shutterstock-155717429.jpg

Για τη Cher τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η γυμναστική δε λείπει από το εβδομαδιαίο της πρόγραμμα και φροντίζει να βρει έστω και μισή ώρα μέσα στην ημέρα, για να ασκηθεί. Υπό φυσιολογικές συνθήκες γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα, ενώ μεταξύ άλλων παίζει τένις, κάνει surfing, τρέχει και περπατάει. Αναφορικά με τη διατροφή της, δεν ξεχνάει να πίνει αρκετό νερό, ενώ προτιμάει τα φρούτα και τις πράσινες σαλάτες που είναι πλούσιες σε βιταμίνες κι αντιοξειδωτικά.

Cindy Crawford

shutterstock-1118631731.jpg

Η Cindy Crawford από τη δική της μεριά, δίνει μεγάλη σημασία στο πρωινό της. Ξεκινάει τη μέρα της με ένα ποτήρι πράσινο τσάι, ενώ στη συνέχεια καταναλώνει και το αγαπημένο της protein shake. "Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς την ημέρα σου με τον σωστό τρόπο. Είναι εύκολο να προσέχεις τι καταναλώνεις το πρωί, αν είσαι στο σπίτι κι αναλόγως μετά προσαρμόζεις και τα υπόλοιπα γεύματα", εξηγεί, μιλώντας για τη δική της φιλοσοφία κι αν μη τι άλλο τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Reese Witherspoon

shutterstock-529261360.jpg

Η ισορροπία είναι το “κλειδί” για όλα τα πράγματα στη ζωή κι η Reese Witherspoon το γνωρίζει καλά αυτό. Η γνωστή ηθοποιός ακολουθεί γενικά ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο πλούσιο σε φρούτα και λαχανικά, ωστόσο φροντίζει να κάνει μικρά “διαλείμματα” μέσα στο χρόνο προκειμένου να καταναλώσει τα αγαπημένα της φαγητά που είναι πλούσια σε θερμίδες. Ακόμη κι οι cheat days είναι απαραίτητες!

Christie Brinkley

shutterstock-171694352.jpg

Στα 63 της, η Christie Brinkley μοιάζει περισσότερο με… 23! Το πασίγνωστο supermodel προσέχει πολύ τη διατροφή της ακόμη και σήμερα, ενώ όπως έχει σημειώσει σε συνέντευξή της έχει επιλέξει πλέον να μην τρώει κρέας, ακολουθώντας ένα vegetarian διαιτολόγιο. Βέβαια, αγαπάει πολύ τα ζυμαρικά, αλλά όπως λέει, προσπαθεί να μην τα καταναλώνει περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα.

Ηalle Berry

halle.jpg

Για τη Halle Berry τα πράγματα είναι πολύ απλά. Φροντίζει να τρώει τέσσερα μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα, κάτι που ακολουθεί πιστά από τα 19 της, όταν διαγνώστηκε με διαβήτη. “Η διατροφή μου είναι συγκεκριμένη και προσπαθώ να καταναλώνω τέσσερα μικρά γεύματα κάθε μέρα. Μου αρέσει να αισθάνομαι δυνατή κι υγιής”, εξηγεί η ίδια. Από το πιάτο της δε λείπουν τα λαχανικά, ενώ πίνει αρκετό νερό, για να διατηρεί την επιδερμίδα της ενυδατωμένη.

Julia Roberts

shutterstock-419741827.jpg

Η Julia Roberts προτιμάει τη βοήθεια μίας ειδικού, καθώς έχει φτιάξει ένα διατροφολόγιο προσαρμοσμένο στις δικές της ανάγκες μαζί με την γνωστή διατροφολόγο, Carrie Wiatt. Αυτό περιλαμβάνει άφθονα φρούτα και λαχανικά, αλλά και πρωτεΐνη. Για το πρωινό της, επιλέγει γιαούρτι με φρούτα και granola, ενώ τα δύο άλλα μεγάλα γεύματα της ημέρας περιλαμβάνουν σολομό ή κοτόπουλο συνδυασμένα με quinoa και λαχανικά.

Nicole Kidman

shutterstock-588655520.jpg

"Δεν είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην άρνηση. Δεν μπορώ να αντισταθώ για πολύ καιρό σε κάτι". Η Nicole Kidman παραδέχεται πως δεν μπορεί να πει "όχι" στις τροφές που της αρέσουν, για αυτό κι εφαρμόζει τον… κανόνα του 80-20. Τι σημαίνει αυτό; Το 80% της διατροφής της περιλαμβάνει επιλογές χαμηλές σε λιπαρά, φρούτα και λαχανικά και το υπόλοιπο 20% όχι. Έξυπνο κι όπως φαίνεται, αποτελεσματικό.

Monica Potter

shutterstock-124841998.jpg

Η Monica Potter προτιμάει να έχει η ίδια τον απόλυτο έλεγχο, όταν πρόκειται για τη διατροφή της. Γι΄αυτό κι ετοιμάζει μόνη της κάθε μέρα τα γεύματα της στο σπίτι, ακολουθώντας το δικό της πλάνο. Έτσι, γνωρίζει τι ακριβώς περιλαμβάνει το κάθε πιάτο και δεν παραλείπει όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός της.