fbpixel

Search icon
Search
Pre-holiday Glow: Οι θεραπείες προσώπου με θεαματικά αποτελέσματα πριν από τις γιορτές
MAGAZINE

Pre-holiday Glow: Οι θεραπείες προσώπου με θεαματικά αποτελέσματα πριν από τις γιορτές

Όσα μπορείτε να κάνετε για μια ριζική ανανέωση της επιδερμίδας σας


Είναι η εποχή που η λάμψη κυριαρχεί παντού κι ένα αστραφτερό πρόσωπο είναι πάντα το ζητούμενο! Γι’ αυτό και μια σειρά από θεραπείες που θα εξασφαλίσουν εκπληκτικά αποτελέσματα είναι ό,τι αποζητάμε έως την εορταστική περίοδο. Ξεκινάμε, λοιπόν, με μία εις βάθος δερματική ανάλυση με το καινοτόμο Skinscope Led, το οποίο «σαρώνει» το δέρμα μας, εξετάζοντας τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του. Έτσι, αποκτούμε μία εξαιρετική εικόνα για τη μελάγχρωσή του, το μέγεθος των πόρων, τις βλάβες από τον ήλιο, τα σημεία UV, την υφή και τις ρυτίδες του. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε τελικά σε θέση να αναπτύξουμε ένα στοχευμένο πρόγραμμα ανανέωσης του προσώπου.

Αρχικά, για τη διαχείριση της θαμπάδας και της κούρασης, αλλά και για να μπορέσει η επιδερμίδα μας να υποδεχτεί και ν’ αναδείξει ακόμη περισσότερο τις θεραπείες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, μπορούμε να εφαρμόσουμε ήπιες απολεπιστικές μεθόδους καθαρισμού, όπως την υδροδερμοαπόξεση

shutterstock-134521247.jpg

Όσον αφορά στη γήρανση, τις ρυτίδες και τη χαλάρωση, τις αντιμετωπίζουμε με το πρωτοποριακό σύστημα VIVACE® - Fractional Microneedle RF με κλασματικές ραδιοσυχνότητες, το οποίο προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα σμίλευσης του περιγράμματος του προσώπου, ανάπλασης και λάμψης, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει ουλές ακμής και μειώνει τους πόρους και το μέλασμα. Οι ρυτίδες «σβήνονται» και το περίγραμμα επαναδιαμορφώνεται, δημιουργώντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα με μέγιστη ανόρθωση. Σε μόλις 20', χωρίς αποθεραπεία, θα έχετε αποκτήσει ένα πιο φωτεινό και υγιές δέρμα με προοδευτική βελτίωση, αφού, μετά τη θεραπεία, η ενεργοποίηση των ινοβλαστών και η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζουν την επούλωση στις βαθύτερες δερματικές στιβάδες.

Αυτή η μέθοδος ενισχύει τους στόχους της απόλυτα, όταν συμπληρώνεται από μεσοθεραπεία, η οποία αναζωογονεί την επιδερμίδα, επαναφέρει την ελαστικότητά της, προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη, προλαμβάνει κι εξαλείφει τις ρυτίδες, και βοηθά στη βελτίωση των δυσχρωμιών. Η ενέσιμη μορφή της γίνεται με μικροενέσεις στο χόριο, οι οποίες περιέχουν ένα μείγμα από μέταλλα, βιταμίνες, αμινοξέα και άλλες ευεργετικές ουσίες, δρώντας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η λάμψη, η σύσφιγξη και η ενυδάτωση είναι εμφανείς από την πρώτη συνεδρία, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται σε μερικές ημέρες. Premium επιλογή, η Signature Microgold Elena Radopoulou treatment!

Τέλος, για μια απόλυτα νεανική όψη, πολύτιμες είναι τόσο οι θεραπείες με υαλουρονικό για ένα υγρό lifting και υπέροχα, ζουμερά χείλη, όσο και με botox, για ελαχιστοποίηση των ρυτίδων, διατηρώντας μια φυσική κίνηση στο πρόσωπο. Το BeautyfEye Nanosoft Treatment είναι η εξειδικευμένη θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, κατά την οποία ανασηκώνουμε το άνω βλέφαρο, εξαφανίζουμε τους μαύρους κύκλους, μειώνουμε τις ρυτίδες και το πρήξιμο, ολοκληρώνοντας με φωτοθεραπεία LED.

Οι χρυσοί κανόνες

Δεν ξεχνάμε ότι καμία θεραπεία δεν είναι απόλυτα αποτελεσματική, αν δεν τηρούμε τους πιο σημαντικούς κανόνες για τη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος: χρησιμοποιούμε αντηλιακή προστασία καθημερινά, ενώ ενυδατωνόμαστε επαρκώς, πίνοντας άφθονο νερό.

img-0593.jpg

Ευχαριστούμε την ιατρό δερματολόγο Έλενα Ραδοπούλου για τις πληροφορίες, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, που ειδικεύθηκε, επί πενταετία, στη δερματολογική και αλλεργιολογική κλινική του Technische Universität München και σε θέματα ιατρικής αισθητικής, κι είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας μπότοξ, των εμφυτευμάτων με υαλουρονικό και της μεσοθεραπείας, καθώς και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας.

Info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310272255, radopouloudermatology.business.site, Instagram: @elenarado.dermatology

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022