fbpixel

Search icon
Search
Πώς να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα το φθινόπωρο
MAGAZINE

Πώς να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα το φθινόπωρο

Μοναδικά tips & συμβουλές για να εκμεταλλευτείτε κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας


Σίγουρα κάποια πράγματα είναι εποχιακά, όπως, για παράδειγμα, ένα faux-fur παλτό, αλλά ένα μεγάλο μέρος όσων υπάρχουν στην ντουλάπα μας έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απλά, πρέπει να ξέρουμε πώς να το κάνουμε. Δείτε, λοιπόν, πώς να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα το φθινόπωρο!

Fashion Rules & Tips

H fashion stylist & consultant και ιδιοκτήτρια της boutique La Coquette, Στaυρούλα Μαρκοπούλoυ, µοιράζεται µαζί µας τις στιλιστικές προτάσεις του µήνα.

1. Βάλτε το καλοκαιρινό σας φόρεμα πάνω από παντελόνι

Μια χρήσιμη τάση, που θα δώσει διάρκεια στην καλοκαιρινή σας ντουλάπα, είναι να συνδυάσετε τα φορέματά σας με παντελόνι. Ενώ τα καλοκαιρινά φουστάνια σας συχνά δε δείχνουν ωραία με καλσόν, φορώντας τα πάνω από ένα παντελόνι διατηρείστε ζεστές, έχοντας ένα fashion-forward look.

1-mTKb8.jpg

2. Μεταμορφώστε τα φορέματά σας με μπότες

Αντίστοιχα, όπως με τα παντελόνια, ο συνδυασμός των καλοκαιρινών φορεμάτων με μπότες θα βοηθήσει, επίσης, να γίνουν κατάλληλα για το φθινόπωρο. Ακόμη και τα λευκά ή τα floral μπορούν να μεταμορφωθούν μ’ ένα ωραίο ankle boot.

2-g6yRi.jpg

3. Ισορροπήστε τα κοντά μήκη μ’ ένα μακρύ πανωφόρι

Aν προτιμάτε τα μίνι φορέματα και τις φούστες, θα ξέρετε ότι ορισμένα στιλ απλά δείχνουν καλύτερα με γυμνά πόδια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μαύρα κομμάτια, τα οποία, όταν φοριούνται με καλσόν, μπορεί να φαίνονται λίγο υποτονικά. Ολοκληρώνοντας τα μίνι σύνολά σας με μακριά πανωφόρια, θα δείχνουν πιο φθινοπωρινά, χωρίς να χάνουν την κομψότητά τους.

4. Φορέστε τα φορέματα σαν φούστες

Συνδυάστε τα φορέματά σας βάζοντάς τα μέσα από πλούσια πουλόβερ. Τα τύπου μοχέρ είναι μια τέλεια επιλογή, αφού προσθέτουν υφή κι ένα πολυτελές vibe στο σύνολο.

3-DtgCu.jpg

5. Επαναπροσδιορίστε το λευκό σας τζιν

Συχνά, συνδέουμε το λευκό τζιν με τους πιο ζεστούς μήνες. Αν, όμως, αντικαταστήσουμε το T-shirt μ’ ένα πλεκτό τοπ σε φθινοπωρινή απόχρωση και αργότερα, τα πέδιλα μ’ ένα ζευγάρι ankle boots, μπορεί να γίνει το ιδανικό κομμάτι ακόμη και για τον χειμώνα.



mark3.jpg

Για περισσότερα tips και συµβουλές, ακολουθήστε µας στο facebook La Coquette.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020