fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Quiet jewelry: Πώς να αναβαθμίσετε το look σας με minimally chic κοσμήματα

Τα fine jewelry και η μόδα συγχρονίζονται περισσότερο από ποτέ άλλοτε


Quiet jewelry: Πώς να αναβαθμίσετε το look σας με minimally chic κοσμήματα

Έπειτα από κάποια χρόνια όπου τα trends είχαν βασιστεί στη λάμψη των τάσεων της μόδας του Y2K, ο κόσμος των κοσμημάτων κάνει μια σταδιακή στροφή προς τις διακριτικές λεπτομέρειες, τα διαχρονικά αγαπημένα σχέδια και την αβίαστη κομψότητα που γίνεται πανταχού παρούσα, με τους ήπιους τόνους και τον μινιμαλισμό να κυριαρχούν.

Ποτέ άλλοτε τα κοσμήματα και η μόδα δεν ήταν τόσο εναρμονισμένα - η έμφαση στις περίτεχνες λεπτομέρειες, τα υψηλής ποιότητας υλικά και την επενδυτική σκέψη εκφράζει την ίδια την ουσία και την ιδεολογία των καλών κοσμημάτων. Χτίστε, λοιπόν, μια capsule συλλογή κοσμημάτων βασισμένη στο κίνημα της ήσυχης πολυτέλειας και αποκτήστε τα go-to κομμάτια που θα ταιριάζουν με όλα. 

Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Scroll down και ανακαλύψτε τις επιλογές που αντικατοπτρίζουν αυτό το elevated but minimal στιλ...

Κομψά χρυσά bangles

gold-bangle.jpeg
Image source: InspiredJewelryxxx/ Etsy

Τα bangles προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση, ίσως περισσότερο από τα βραχιόλια - ειδικότερα για το καλοκαίρι. Για να διατηρήσετε την εμφάνιση αβίαστη, μείνετε σε έναν ή δύο τόνους μετάλλων και επιλέξτε κομμάτια που είναι κομψά και γλυπτά - οτιδήποτε πολύ επιτηδευμένο θα χάσει αυτό το understated element που αναζητάμε. 

Φορέστε ένα χρυσό bangle από μόνο του, ή συνδυάστε το με παραπάνω μινιμαλιστικά σχέδια. Μην ξεχνάτε πως το χρυσό χρώμα κολακεύει άψογα και το μαύρισμα σας. 

astridandmiyu.jpeg
Image source: Astridandmiyu

Dainty αλυσίδες

Οι αλυσίδες είναι πάντα δημοφιλείς και παραμένουν ανεπηρέαστες από τις τάσεις που εναλλάσσονται. Παρόλαυτα παρατηρούμε σχεδιαστικές λεπτομέρειες που διαφέρουν ελαφρώς από σεζόν σε σεζόν. Μια ελαφριά αλυσίδα με μακρύ κρίκο - γνωστή και ως paper clip style - είναι πολύ δημοφιλής αυτή τη στιγμή αφού πρόκειται για μια εκλεπτυσμένη σιλουέτα που μπορεί φορεθεί με όλα σας τα καλοκαιρινά σύνολα, από το πρωί ως το βράδυ και από την παραλία μέχρι την έξοδο. 

Συνδυάστε τη με περισσότερες λεπτεπίλεπτες αλυσίδες, όπως tennis necklaces ή snake αλυσίδες,  απλά δώστε βάση στο μάκρος τους. Θα πρέπει η μία να διαφέρει έστω κάποια χιλιοστά ώστε να δείχνει σωστά αισθητικά, με μια ορθή δομή. Μη φοβηθείτε να προσθέσετε και κάποια μικρά charms τα οποία έχουν σημασία για εσάς. 

mejuri.webp
Image source: Mejuri

Layering minimal δαχτυλίδιών

Όταν πρόκειται για δαχτυλίδια, μπορεί τα χρωματιστά και παιχνιδιάρικα κομμάτια να είναι άκρως δελεαστικά, όμως τα απλά metallic bands με γεωμετρίες, ημιπολύτιμους ή πολύτιμους λίθους σε συνδυασμό με τα αυστηρά διαμάντια, είναι αυτά που θα σας συνοδεύσουν παντού και πάντα - αναδεικνύοντας έναν αβίαστα chic χαρακτήρα. 

Τολμήστε ακόμα να συνδυάσετε τους τόνους του silver & gold στα stacks δαχτυλιδιών σας, αφού δείχνει ένα πιο ανεπιτύδευτα chic στιλ που προτιμάμε για το καλοκαίρι (και όχι μόνο).

agmesnyc.jpeg
Image source: Agmes nyc

Sculptured σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια πλαισιώνουν το πρόσωπο, οπότε έχουν τη μοναδική ικανότητα να λένε πολλά για την αίσθηση του στιλ μας με μια μόνο ματιά. Τα υπερμεγέθη, μεταλλικά κομμάτια είναι πάντα go-to με τα hoop styles να παραμένουν τα πιο δημοφιλή. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε ένα strapless top ή φόρεμα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μινιμαλιστικό στιλ που ακουμπάει σχεδόν τους ώμους, αφού πρόκειται για μια τάση που ξεχωρίζει αυτή τη σεζόν.

Εσείς, ποιο quiet luxury jewelry statement θα κάνετε φέτος το καλοκαίρι; Τολμήστε να εντάξετε στο στιλ σας περισσότερο από ένα!

1

Moonbeams collection ring

Katerina Ioannidis BUY HERE

2

Antonia Karra corsair pearl earrings

Aesthet BUY HERE

3

Nausika pearl pendant

Pearl Martini BUY HERE

4

Gold twisted hoop earrings

Kalfidis BUY HERE

5

Immortelle Maxi Bracelet

Yannis Sergakis BUY HERE

6

Tory Burch necklace

Attica.gr BUY HERE

7

Metal chain necklace

Max Mara BUY HERE

8

Tribales bangle silver

Dior BUY HERE