fbpixel

Search icon
Search
Anklets are back: Το Y2K trend κοσμεί τους αστραγάλους με τα πιο in κομμάτια
STYLING TIPS

Anklets are back: Το Y2K trend κοσμεί τους αστραγάλους με τα πιο in κομμάτια

Ανακαλύψτε τους τρόπους να ενσωματώσετε την τάση με τους πιο chic & cool τρόπους


Όσον αφορά τα κοσμήματα, πιθανότατα είστε ήδη εφοδιασμένες με τα βασικά. Υπάρχει, όμως ένα διακριτικό αξεσουάρ που μάλλον λείπει από τη συλλογή κοσμημάτων σας: Το βραχιόλι του ποδιού. Μπορεί η Rihanna να επαναφέρει τα δαχτυλίδια για τα δάχτυλα των ποδιών, αλλά εμείς θα προτιμήσουμε τα βραχιόλια και φέτος. 

Όπως κάθε άλλο κόσμημα, έτσι και τα βραχιόλια αστραγάλου κυκλοφορούν σε όλα τα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν στο δικό σας στιλ και τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε μια λεπτή επιλογή ή να τολμήσετε με ένα πιο statement κομμάτι. Ίσως και να χρειάζεστε κάποιο πρόσθετο bling με charm, πέρλες ή μικρές χάντρες. 

Είτε το vibe σας είναι τολμηρό, boho, είτε ντελικάτο και λεπτεπίλεπτο, είναι σίγουρο πως υπάρχει ένα anklet εκεί έξω για εσάς.

Silver snake chain

6b07d6919807454bd63c1e0f49807314.jpeg
Image source: Pinterest, Talisa.com

Ένα ασημένιο snake chain είναι τόσο όσο διακριτικό. Στηρίζεται κομψά και μόνο του και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα λεπτεπίλεπτα κομμάτια. 

Gold dainty & layered 

8cf0854ee3b8e520bf01e2e8aaf86390.jpeg
Image source: Pinterest, Vie en Bleu jewelry

Όπως και στα υπόλοιπα λεπτά και dainty κοσμήματα, ένα layered look ταιράζει μοναδικά - και το ίδιο ισχύει και για τα βραχιόλια του ποδιού. Πρόκειται για μια τάση που φωνάζει καλοκαίρι και μπορείτε να την υιοθετήσετε παντού, από τα anklets, στα κολιέ και στα δαχτυλίδια σας.

Personalised touch

4c521a5c57fa7a3c61ec074946142cc7.jpeg
Image source: Pinterest, icelinkwatch.com

Αν σας αρέσει να ξεχωρίζεται, παραμένοντας ταυτόχρονα minimally chic, ένα βραχιόλι με charm θα είναι η go-to επιλογή σας. Από πέρλα, μέχρι χάντρα ή και personalised γράμμα του ονόματος σας, διαλέξτε τη δική σας προσωπική πινελιά.

Beaded & playful

4e4113f5de28e0c839f3156e9fa5c944.jpeg
Image source: Etsy, @ChristinaChristiJls

Θέλετε να ξεφύγετε από τις αναμενόμενες και πιο «σοβαρές» επιλογές; Διαλέξτε ένα beaded anklet με χρωματιστές λεπτομέρειες που θα ταιριάξει στις πιο διασκεδαστικές μέρες των διακοπών σας. Αν νιώθετε πως θέλετε και το κάτι extra, μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και με ένα πιο toned down κομμάτι, όπως ένα pearlescent.

Chunky statement

220505-dr-cult-gaia-pf22-ecom-look-88-0103-web-810x.webp
Image source: Cult Gaia

Πάρτε παράδειγμα από το iconic brand Cult Gaia και διαλέξτε ένα οbject d'art ως το anklet της επιλογής σας. Σίγουρα δεν είναι για everyday-wear αλλά θα σας συνοδεύσει στις πιο ξεχωριστές σας εξόδους, αναβαθμίζοντας την κάθε σας εμφάνιση. Το συγκεκριμένο βραχιόλι θα προσθέσει αντίθεση στα barely there σανδάλια.

Double trouble

169eda3ba578069d555ce8e60a01fad3.jpeg
Image source: Pinterest, shopatgoldn.com

Μπορείτε να κάνετε ένα statement και με πιο διακριτικό τρόπο, φορώντας anklets και στα δύο πόδια! Celebrities όπως Vanessa Hudgens και Hailey Bieber το επιλέγουν και αναδεικνύουν την πιο "bohemian chic" πλευρά τους. 

Extra-luxe

img-2137-1508x.webp
Image source: Lua + Sol

Επιλέξτε ένα tennis bracelet αν ψάχνετε το πιο sparkly και εντυπωσιακό τρόπο να ενσωματώσετε το trend στο στιλ σας. Πρόκειται για τον πιο extra τρόπο που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Με τι υποδήματα να συνδυάσετε τα anklets σας:

1) Chunky clogs: Επιλέξτε ένα chunky clog για να αναδείξετε το κόσμημα του ποδιού σας. Bare in mind, πως τα χοντροκομμένα clogs δε χρειάζονται αντίστοιχο anklet, επιλέξτε ένα πιο μικροκαμωμένο και διακριτικό στιλ. 

2) Kitten heels: Ένα anklet φέρνει την τέλεια αντίθεση όταν συνδυάζεται με το κλασικό αυτό υπόδημα. Διαλέξτε μεταξύ ενός playful ή barely there κομματιού. 

3) Party-ready stilettos: Ταιράξτε τα τακούνια σας, είτε είναι πέδιλα είτε mules με anklet για να δώσετε χαρακτήρα και ένα πιο cool perspective στο look σας.

4) Loafers: «Σπάστε» τη σοβαρότητα αυτού του διαχρονικού και ultra fashionable παπουτσιού με ένα βραχιόλι για το πόδι. Επιλέξτε ένα πιο dainty κόσμημα για να μη φανεί υπερβολικό, όπως μια ασημένια ή χρυσή αλυσίδα. 

Feature images sources: Calvin Klein, Chloe