fbpixel

Search icon
Search
Πώς να δημιουργήσετε το απόλυτο ανοιξιάτικο setting στο σημερινό εορταστικό τραπέζι
INTERIORS

Πώς να δημιουργήσετε το απόλυτο ανοιξιάτικο setting στο σημερινό εορταστικό τραπέζι

Τα βήματα για ένα ξεχωριστό spring art de la table


Η περίοδος της άνοιξης είναι ιδανική για να ανανεώσουμε τη διακόσμησή μας και να φέρουμε στο σπίτι μας αέρα φρεσκάδας κι αισιοδοξίας. Αν κι εσείς σήμερα ετοιμάζετε ένα festive δείπνο για την 25η Μαρτίου, αφιερωμένο σε εσάς και τους αγαπημένους σας, τότε σας προτείνουμε τα best steps για να μοιραστείτε μαζί τους ένα επιμελημένο γεύμα, που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Let's get started!

Fresh πινελιές στο επίκεντρο

dresser-table-printemps-poetique-spring-poetic-table-setting-17-1024x768.jpg

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να εμπνευστείτε από την ανοιξιάτικη ομορφιά της φύσης, δημιουργώντας ένα άκρως δροσερό και fresh αποτέλεσμα στο τραπέζι σας. Soft αποχρώσεις σε τραπεζομάντιλα, όπως το πράσινο της μέντας ή το απαλό ροζ, καταφέρνουν να χαρίσουν ζωντάνια και μια αισιόδοξη νότα, ειδικά αν συνδυαστούν με φρέσκα μπουκέτα λουλουδιών ως center piece. Εφόσον ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να στρώσετε το τραπέζι στον κήπο ή το μπαλκόνι σας, ώστε να περάσετε ακόμα πιο ωραία και το όλο concept να είναι απόλυτα ανοιξιάτικο.


Άρωμα Ελλάδας

17a4810.jpg
Art de la table: Ancient Kallos

Η μέρα αυτή επιβάλλει να έρθουμε κοντά με όσα ορίζουν τον πολιτισμό μας και τα χρώματα αποτελούν το βασικό στοιχείο όπου πρέπει να στραφείτε. Το λευκό και το μπλε είναι ο απόλυτος ελληνικός χρωματικός συνδυασμός, που μπορεί να ταιριάξει καταπληκτικά στο σημερινό εορταστικό τραπέζι. Επιλέξτε σερβίτσια, τραπεζομάντιλα ή διακοσμητικά αξεσουάρ με floral μοτίβα ή αρχαιοελληνικά στοιχεία και τολμήστε το mix & match με εξίσου playful αποχρώσεις, όπως είναι το κίτρινο και το κόκκινο.


Κλαδιά ελιάς και traditional στοιχεία

68d67592cf40b8789fb12eca81494e17.jpg

Όπως ήδη αναφέραμε, τα στοιχεία της φύσης πρέπει να πρωταγωνιστούν στο τραπέζι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό από τα κλαδιά ελιάς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως πρωταγωνιστικό στοιχείο διακόσμησης. Κινηθείτε σε γήινη χρωματική παλέτα, επιλέγοντας τόνους του πράσινου, του καφέ και φυσικά το λευκό που ταιριάζει με τα πάντα. Plus, δημιουργήστε vintage ατμόσφαιρα, τοποθετώντας υφασμάτινες πετσέτες με κεντημένες άκρες και περίτεχνες πλεκτές λεπτομέρειες.


«Ναι» στον μινιμαλισμό και στις λιτές γραμμές

christmas-table-styling-2021-feature-2.webp

Τα minimal στοιχεία είναι πάντα επίκαιρα, ιδίως όταν μιλάμε για άνοιξη που όλα γύρω μας εκπέμπουν αγνότητα και φρεσκάδα. Καθαρές γραμμές, έντονη η παρουσία του λευκού, μονοθεματικά μπουκέτα και πιο σκούρα σερβίτσια που θα χαρίσουν ένταση - μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να διαλέξετε για να πετύχετε ένα λιτό, αλλά απίστευτα κομψό table setting. Και στην προκειμένη περίπτωση τα κλαδιά ελιάς είναι must, όπως και γενικότερα οι πρασινάδες.


Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

373029057-702546668578027-5736850074701127025-n.webp

Ως γνωστόν, οι λεπτομέρειες είναι ικανές να απογειώσουν ένα σκηνικό και στην περίπτωση του τραπεζιού σας, σίγουρα δεν πρέπει να τις αμελήσετε. Πέρα από τα βασικά στοιχεία που θα πάρουν θέση στο τραπέζι σας, σκεφτείτε τι θα μπορούσε να προστεθεί ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα. Μερικά κεριά, εντυπωσιακά βάζα, ένα ιδιαίτερο δέσιμο στις πετσέτες ή όλα αυτά μαζί - οι επιλογές είναι πολλές, ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να βρείτε αυτή που ταιριάζει με την αισθητική του τραπεζιού σας που εσείς θα επιλέξετε.