fbpixel

Search icon
Search
Ποια είναι η Inés de Ramón; Γνωρίστε το κορίτσι του Brad Pitt
PEOPLE & MOMENTS

Ποια είναι η Inés de Ramón; Γνωρίστε το κορίτσι του Brad Pitt

Το ζευγάρι είναι μαζί για πάνω από ένα χρόνο


Την τελευταία εβδομάδα όλα τα φώτα είναι στραμμένα στη Βενετία και στο 81ο Film Festival που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην ιταλική πόλη. Εκτός από τις πρεμιέρες και τις κινηματογραφικές προβολές το ενδιαφέρον στρέφεται και στις λαμπερές παρουσίες που δίνουν το παρών. 

Πριν από λίγες ημέρες την τιμητική της είχε η ταινία "Wolfs" στην οποία πρωταγωνιστούν ο George Clooney και ο Brad Pitt, με τους δύο τους να έχουν μετατραπεί στο πιο iconic duo. Ο δεύτερος εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τη σύντροφό του Inés de Ramón κι από εκείνη τη στιγμή όλοι μιλάνε για τη μελαχρινή καλλονή που εντυπωσίασε μέσα στο λευκό ασύμμετρο φόρεμά της. 

gettyimages-2169778952-scaled.webp
Brat Pitt και Ines de Ramon στη πρεμιέρα της ταινίας "Wolfs" στο Venice Film Festival
Ποιο είναι όμως το κορίτσι που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Pitt μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie; 

Η πρώτη φορά που εθεάθησαν μαζί ο Brad Pitt και η Inés de Ramón ήταν σε συναυλία του Bono το 2022 στο Los Angeles και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να φουντώνουν. Ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εμφανίστηκε δημόσια με μία γυναίκα, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε πρόσφατα όταν οι δυο τους έκαναν μια δημόσια εμφάνιση μαζί στο Silverstone Circuit του Northampton.

Η Inés de Ramón έχει σπουδάσει business management και εργαζόταν για τον τμήμα κοσμημάτων του οίκου δημοπρασιών Christie’s στη Γενεύη αλλά και για τον οίκο Grisogono στη Νέα Υόρκη. Τώρα είναι η vice president του πολυτελούς οίκου Anita Ko Jewelry, τον οποίο επιλέγουν celebrities όπως οι Michelle Obama, Charlize Theron, Kourtney Kardashian και Hailey Bieber.

20240709-brad-pitt-ines-de-ramon-aufmacher.webp

Η 34χρονη de Ramón μιλάει 4 ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013, αποκτώντας Bachelor στον τομέα του business administration. Είναι υπέρμαχος της ευεξίας και πιστοποιημένη σύμβουλος υγείας σε ειδικά προγράμματα διατροφής. Πρώτη φορά συστήθηκε στο κοινό το 2019, όταν παντρεύτηκε το μοντέλο και ηθοποιό Paul Wesley, γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά The Vampire Diaries. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2019 και χώρισαν 3 χρόνια αργότερα, το Φεβρουάριου του 2022.

ce091e582a3ccdbfe6efad1412215f1a.jpg

Όπως όλα δείχνουν μέχρι σήμερα, το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η  Inés de Ramón φαίνεται να είναι χαμηλών τόνων και να στρέφει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στην καριέρα και την επαγγελματική της εξέλιξη. Την ίδια τακτική είχε κρατήσει και κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Paul Wesley. 

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτός ο νέος - σχετικά - έρωτας...