fbpixel

Search icon
Search
Πιτυρίδα τέλος με αυτήν τη νέα επαναστατική σειρά περιποίησης μαλλιών
HAIR & NAILS

Πιτυρίδα τέλος με αυτήν τη νέα επαναστατική σειρά περιποίησης μαλλιών

H Kérastase κρατά το «κλειδί» για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πιτυρίδας με την πολυτελή σειρά Symbiose


Από την πολυετή εμπειρία της στην εις βάθος μελέτη κι από εκεί απευθείας στην ουσιαστική καινοτομία! Έπειτα από περισσότερα από 30 χρόνια ερευνών, η Kérastase ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που αντιμετωπίζεται η πιτυρίδα.

Μια εμβληματική ανακάλυψη

ker-symbiose-ingredients-multiple-ean.jpg

Η κορυφαία επαγγελματική μάρκα πολυτελούς περιποίησης μαλλιών στον κόσμο έφερε ουσιαστικά την επανάσταση, όταν ανακάλυψε ότι τα πραγματικά αίτια της πιτυρίδας είναι η επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης στο τριχωτό, μία απορρύθμιση που πυροδοτείται από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες. Κοινοποιώντας αυτήν τη γνώση και αξιοποιώντας την επιστήμη της βιοσυγγένειας, δημιούργησε μία νέα, επαναστατική, σειρά προϊόντων περιποίησης με συνεργιστική δράση, που εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

Η πολυτελής λύση

kerastase-symbiose-compo-2.jpg

Είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο δύσκολο πρόβλημα βρίσκει τη λύση του μέσα από την ταυτόχρονη απόλαυση μιας πολυτελούς και ευχάριστης εμπειρίας περιποίησης. Χτισμένη πάνω σε ισχυρά επιστημονικά θεμέλια, η νέα ευέλικτη και ασφαλής σειρά Symbiose προσφέρει ισχυρή κυτταρική δράση για εξάλειψη των νιφάδων, ρύθμιση της ταχύτητας της κυτταρικής ανανέωσης του τριχωτού και αναζωογόνησή του, δημιουργώντας μια καθαρή και υγιή βάση για υπέροχα μαλλιά. Η σειρά βασίζεται στον δυναμικό συνδυασμό τριών συστατικών αναφοράς για στόχευση της πιτυρίδας στο τριχωτό, εκεί απ’ όπου ξεκινά: το δραστικό Piroctone Olamine, το Σαλικυλικό Οξύ ως ισχυρό απολεπιστικό παράγοντα και το βακτηριακό πρεβιοτικό κλάσμα Bifidus.

Οι ρουτίνες περιποίησης

2symbiose-gamme-signature11-rvb-300dpi.jpg

Με νότες εσπεριδοειδών για τονωτική δράση, αυτή η πολυτελής σειρά 6 προϊόντων ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των γυναικών που ταλαιπωρούνται από πιτυρίδα και περιλαμβάνει έναν πρωτοποριακό συνδυασμό 2 προϊόντων για την ημέρα & τη νύχτα.

1o βήμα

Εφαρμογή του Micro-Peeling Cellulaire στη διάρκεια της ημέρας, ενός χημικού και μηχανικού πίλινγκ με 1,9% Σαλικυλικό Οξύ, που διαλύει αμέσως τα νεκρά κύτταρα και τις νιφάδες, εξυγιαίνοντας το τριχωτό και καταπραΰνοντας τη δυσφορία. Με διάφανη, τζελ σύνθεση με κόκκους από σπόρους Argan και βερίκοκο, χαρίζει την απόλυτη αίσθηση ευεξίας.

2o βήμα

Λούσιμο με το ανάλαφρο σαμπουάν Bain Pureté Anti-Pelliculaire ή το κρεμώδες Bain Crème Anti-Pelliculaire, για λιπαρό και ξηρό ευαίσθητο τριχωτό αντίστοιχα, που απομακρύνουν αμέσως τις ορατές νιφάδες, καθαρίζοντας απαλά την τρίχα.

3o βήμα

Φροντίδα με Masque Revitalisant Essentiel σε μια υπέροχη balm σύνθεση για το ευαίσθητο δέρμα ή με Fondant Apaisant Essentiel σε πλούσια υφή κρέμας για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

4o βήμα

Τη νύχτα, εφαρμόζεται η θεραπεία με το Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif. Αυτός ο πανίσχυρος, ανάλαφρος ορός, ως μια πρωτοποριακή σύνθεση που ανέπτυξε η Kérastase, επανασυγχρονίζει την κυτταρική ανανέωση, για 8 ώρες συνεχούς δράσης ενάντια στην πιτυρίδα.

Προσφέροντας έως και 91% καλύτερη αίσθηση στο τριχωτό από το επόμενο κιόλας πρωί, η Symbiose δείχνει πως η λύση στην πιτυρίδα είναι μόλις ένα βήμα μακριά. Τα όμορφα, υγιή μαλλιά γίνονται, λοιπόν, και πάλι ένδειξη πυγμής, ένα μήνυμα δύναμης προς τον κόσμο!