fbpixel

Search icon
Search
Πηγαίνετε ακόμη στο γραφείο; Τα 5+1 beauty tricks που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο
EDITORS' CHOICE

Πηγαίνετε ακόμη στο γραφείο; Τα 5+1 beauty tricks που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο

Έτσι θα ετοιμάζεστε το πρωί σε χρόνο μηδέν


Πολλές από εσάς, παρά τη δυσχερή κατάσταση της πανδημίας, εξακολουθείτε να κατευθύνεστε προς τον χώρο εργασίας σας κάθε πρωί. Φυσικά, ο χρόνος σας είναι και πάλι περιορισμένος, οπότε θα πρέπει να βρείτε μερικά τρικς για να κάνετε την beauty προετοιμασία σας το πρωί να μοιάζει με παιχνιδάκι. Πριν βιαστείτε να βγείτε, λοιπόν, έξω από το σπίτι σας φορώντας τη μάσκα σας, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω σωτήρια go-to beauty hacks, που μπορείτε να υιοθετήσετε, εάν οι ρυθμοί στη ζωή σας είναι γρήγοροι και απαιτητικοί κάθε πρωί, και παράλληλα θα σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφες και προσεγμένες ακόμη και τώρα. Θα σας λύσουν πραγματικά τα χέρια και θα σας χαρίσουν το δυναμικό ξεκίνημα της εβδομάδας που αναζητούσατε απεγνωσμένα!

beauty-hacks3.jpg

1. Χρησιμοποιήστε dry shampoo

Είναι το προϊόν που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες, αφού μπορεί να σας σώσει από βέβαιες bad hair days, όταν τα μαλλιά σας είναι άτονα, δίχως ίχνος styling και χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Χρησιμοποιώντας dry shampoo μπορείτε να απομακρύνετε την περιττή λιπαρότητα και ταυτόχρονα να χαρίσετε όγκο στα μαλλιά σας. Ωστόσο, όσο θαυματουργή κι αν είναι αυτή η hair powder, φροντίστε να τη χρησιμοποιείτε μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα και όχι περισσότερο, καθώς θα απομακρύνει τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής σας σε βάθος χρόνου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται επιπλέον λιπαρότητα για να τα αναπληρώσει.

2. Εφαρμόστε το κραγιόν και σαν ρουζ

Είναι το όπλο κάθε γυναίκας, αυτό που κουβαλάτε πάντοτε μαζί σας και προσπαθείτε να χωρέσετε ακόμη και στο πιο μικρό σας clutch. Ωστόσο, δε χρησιμοποιείται μόνο στα χείλη, αλλά και στα μάγουλα, αντικαθιστώντας επάξια τα κρεμώδη ρουζ. Εάν, λοιπόν, έχετε φύγει από το σπίτι και νιώθετε πως είστε χλωμές, χωρίς καθόλου χρώμα στο πρόσωπό σας, εφαρμόστε λίγο κραγιόν στα μάγουλά σας και ταμπονάρετέ το πολύ καλά. Έπειτα, μπορείτε να το απλώσετε και κανονικά στα χείλη σας, ακόμη κι αν φοράτε μάσκα, για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ready to go!

3. Βάλτε κρέμα χεριών στα... μαλλιά σας

Εάν έχετε μαλλιά που φριζάρουν και φουντώνουν, ένα γρήγορο beauty hack είναι να απλώσετε πάνω τους λίγη κρέμα χεριών, που θα σας χαρίσει ένα πιο sleek αποτέλεσμα. Plus, τα μαλλιά σας θα μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα, ακόμη κι αν δεν είστε φρεσκολουσμένες. Ωστόσο, αποφύγετε να κάνετε αυτό το trick συνέχεια, για να μη δημιουργήσετε έξτρα λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Έπειτα, απλώστε την και στα χέρια σας, για να απομακρύνετε την ξηρότητα. 

4. Χαρίστε ένταση στο βλέμμα σας

Εάν θεωρείτε πως δεν έχετε ιδιαίτερα πυκνές βλεφαρίδες και θέλετε να τους δώσετε ένταση και όγκο, τότε υιοθετήστε αυτό το έξυπνο beauty trick: Υπογραμμίστε την άνω εσωτερική πλευρά των βλεφαρίδων, σύρριζα σε αυτές, με ένα μαύρο μολύβι. Αμέσως θα δείτε τη διαφορά και θα δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε περισσότερες βλεφαρίδες. Ολοκληρώστε με αρκετές στρώσεις mascara και είστε έτοιμες.

beauty-hacks2-b9wcj.jpg

5. Αναμείξτε το highlighter με το foundation

Εάν επιθυμείτε να δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας, αλλά δεν έχετε καθόλου χρόνο ούτε να απλώσετε την ενυδατική σας ούτε να εφαρμόσετε το highlighter, η λύση βρίσκεται κάπου στη μέση. Αναμείξτε το foundation με το highlighter σας και μόλις το τοποθετήσετε στο πρόσωπό σας, θα αποκτήσετε ένα dewy αποτέλεσμα και θα δώσετε φρεσκάδα στο δέρμα σας. Όλοι θα νομίζουν πως χρησιμοποιήσατε τόνους από κάποιο προϊόν λάμψης ή ενυδατική. Μόνο εσείς θα ξέρετε την αλήθεια!

6. Απλώστε κεραλοιφή σε σημεία που το έχουν ανάγκη

Ξυπνήσατε το πρωί και παρατηρήσατε πως εμφανίζετε ξηρότητα σε συγκεκριμένες περιοχές; Η λύση ακούει στο όνομα κεραλοιφή και είναι ένα προϊόν που μοιάζει με βαζελίνη, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως πριν το μακιγιάζ ή και ως skincare product, όταν έχετε ξηρή επιδερμίδα. Απλώστε το, λοιπόν, σε περιοχές που πιστεύετε πως χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση και εφαρμόστε κανονικά από πάνω το foundation. Plus, με την κεραλοιφή μπορείτε να φτιάξετε και τα φρύδια σας, όταν το brow gel σας έχει τελειώσει. Βουτήξτε ένα καθαρό βουρτσάκι σε αυτήν, αφαιρέστε προσεκτικά το περίσσιο προϊόν και περάστε την από πάνω. Θα τους δώσετε τέλειο σχήμα στη στιγμή!