fbpixel

Search icon
Search
Περισσότερες φωτογραφίες της Angelina Jolie ως Maria Callas ήρθαν στη δημοσιότητα
PEOPLE & MOMENTS

Περισσότερες φωτογραφίες της Angelina Jolie ως Maria Callas ήρθαν στη δημοσιότητα

Οι πάντες μιλούν για τον επερχόμενο ρόλο της - Θυμίζει, τελικά, την περίφημη σοπράνο;


Οι απόψεις διίστανται για τον ρόλο της Angelina Jolie ως Maria Callas στην επερχόμενη ταινία της και για το αν, τελικά, θυμίζει την απόλυτη Ελληνο-αμερικανίδα σοπράνο. Οι πρώτες φωτογραφίες έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες στη δημοσιότητα και το Instagram feed μας είναι γεμάτο από αυτές. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο ρόλος σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή της ηθοποιού στη μεγάλη οθόνη μετά από καιρό, με την ταινία "Maria", που θα έχει ως επίκεντρο τη συναρπαστική ζωή της Callas.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας δια χειρός Pablo Larraín έχουν διχάσει τον κόσμο, ο οποίος δε δίστασε να μοιραστεί την άποψη του στις media πλατφόρμες, αναφέροντας πως η Jolie δε μοιάζει ιδιαίτερα με την πιο διάσημη σοπράνο όλων των εποχών. Όσον αφορά στο ελληνικό κοινό, έγινε λόγος για τη δική μας ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία στο παρελθόν υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία την Callas.

maria.jpg


Όλα δείχνουν πως το μακιγιάζ και τα κοστούμια, δεν κατάφεραν να κάνουν την Jolie τόσο όμοια με τη μεγάλη ντίβα, χωρίς όμως αυτός να σημαίνει πως δεν ανυπομονούμε να δούμε την ταινία. Άλλωστε, η ηθοποιός έχει αποδείξει τις υποκριτικές ικανότητές της και περιμένουμε να δούμε πώς θα ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο challenge που καλείται να φέρει εις πέρας. 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα ρούχα βασίζονται στην πραγματική γκαρνταρόμπα της Maria Callas, ενώ οι γούνες ανήκουν στο βεστιάριο Massimo Cantini Parrini, καθώς η παραγωγή της ταινίας συμβουλεύτηκε την οικολογική οργάνωση PETA σχετικά με το πώς θα έχει μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

snapinstaapp-391113791-2620107474820165-5551536314250528310-n-1080.jpg


Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στο Παρίσι, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ορισμένα ίσως να γίνουν και στην Αθήνα. Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως θα αφορούν στις τελευταίες μέρες της ζωής της Callas, τις οποίες πέρασε το 1977 στο Παρίσι. Το σενάριο υπογράφεται από τον Steven Knight, τον σπουδαίο δημιουργό του Peaky Blinders, ενώ η σκονοθέτις είχε συνεργαστεί στο παρελθόν για την παραγωγή της ταινίας "Spencer" για την πολυτάραχη ζωή της πριγκίπισσας Diana.

Θυμόμαστε πως η ζωή της Callas ήταν -φαινομενικά- γεμάτη λάμψη, αλλά στην πραγματικότητα η ίδια δεν ήταν ποτέ ευτυχισμένη παρά τα όλα όσα είχε κατορθώσει. Ίσως σε αυτό ακριβώς να βασίστηκαν οι παραγωγοί της ταινίας επιλέγοντας την Angelina Jolie. Μια γυναίκα λαμπερή κι εντυπωσιακή που βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο των media, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες - με τις δυσκολίες της να την κάνουν ολοένα και πιο δυνατή.

snapinstaapp-391253822-652031020384596-2191849733178373876-n-1080.jpg


Τέλος, να σημειώσουμε πως μαζί με την Angelina Jolie στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν οι Valeria Golino, Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer και Kodi Smit-McPhee. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πότε πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η ταινία.

Ανακαλύψτε στην gallery τρεις ακόμη φωτογραφίες της Angelina Jolie ως Maria Callas!

Κεντρική φωτογραφία: The Hollywood Reporter