fbpixel

Search icon
Search
Περιηγηθείτε στην υπερπολυτελή κατοικία της Alicia Keys και του Swizz Beatz στην California
INTERIORS

Περιηγηθείτε στην υπερπολυτελή κατοικία της Alicia Keys και του Swizz Beatz στην California

Η "Dreamland", όπως το ζευγάρι αποκαλεί το σπίτι του, είναι ένας «παράδεισος» όπου η μοντέρνα τέχνη πρωταγωνιστεί


Η Alicia Keys και ο Swizz Beatz αποτελούν ένα από τα πιο iconic ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και ο φημισμένος παραγωγός, βρίσκονται συχνά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και τις περισσότερες φορές ο λόγος είναι η δουλειά τους για την οποία ξεχωρίζει ο καθένας στο είδος του.

Τα τελευταία 24ωρα, οι δυο τους βρίσκονται και πάλι on top, μιας και άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού τους στο Architectural Digest. Πρόκειται για μια απίθανη κατοικία -ίσως η πιο εντυπωσιακή που έχουμε θαυμάσει τελευταία-, η οποία βρίσκεται στην California και το ίδιο το ζευγάρι την αποκαλεί "Dreamland" -και όχι άδικα.

Αρχικά, να σημειωθεί πως το σπίτι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την έπαυλη του Tony Stark στην ταινία Iron Man. «Κάθε τοίχος, κάθε κομμάτι αυτής της κατοικίας, είναι γλυπτό», δήλωσε ο ίδιος ο Swizz Beatz. «Μοιάζει περισσότερο με γλυπτική παρά με αρχιτεκτονική», συμπλήρωσε.

ad1221-keys-22.jpg
Alicia Keys και Swizz Beatz


Το ζευγάρι ζει στο "Razor House", όπως ονομάζεται, με τους γιους του, Egypt και Genesis. Οι ίδιοι, ωστόσο, το αποκαλούν "Dreamland" και μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους μέσα από το υπέροχο φωτογραφικό υλικό. Όπως δηλώνει η ίδια η star, «είναι ένα μέρος για να κάνεις όνειρα και να είσαι αρκετά τολμηρός για να ονειρεύεσαι ό,τι πιο τρελό –για εμάς, το να βρεθούμε εδώ ήταν το πιο τρελό όνειρο». Όσο για τον Swizz, το σπίτι αυτό «είναι απίστευτα σημαντικό». Εμπιστεύθηκε, μάλιστα, την interior designer Kelly Behun επειδή «έχει ψυχή» και αυτό φαίνεται στη δουλειά της.

Με έκταση 1.022 τετραγωνικά μέτρα, η ονειρεμένη αυτή βίλα έχει θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό και σαγηνεύει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς design lovers. Γίνεται «ένα» με τη φύση και χαρακτηρίζεται για την ηρεμία που κυριαρχεί σε ολόκληρη την περιοχή. Αυτό, άλλωστε, αποζητούσε το ζευγάρι -ένα ήσυχο, άκρως λειτουργικό περιβάλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

0c01ceff7cb5c4c0f46d38e568ad083e.jpg


Eμβαθύνοντας στο εσωτερικό του σπιτιού, βλέπουμε πως οι bold τόνοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Συγκεκριμένα, το μαύρο, το καφέ και οι σκούρες αποχρώσεις του μπλε καταλαμβάνουν τεράστιο κομμάτι όλων των χώρων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα δείχνει σκοτεινό. Αντιθέτως, προσδίδεται εκπληκτικός χαρακτήρας και πολυδιάστατη αίσθηση που μαγεύει.

Πέρα από τα σκουρόχρωμα χρώματα, βέβαια, υπάρχουν πολλές neon και μεταλλικές πινελιές που κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο σύγχρονο και με πολλές girly & sassy δόσεις. Με μια πρώτη εικόνα, βλέπουμε πως το στιλ που επικρατεί έχει να κάνει περισσότερο με ένα dark glam ύφος, που μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ταιριάζει πολύ με την προσωπικότητα της εκκεντρικής τραγουδίστριας. Ωστόσο, εάν παρατηρήσουμε λίγο περισσότερο εμπλέκονται περισσότερα decor styles και δημιουργούν το απόλυτο mix & match.

ad1221-keys-23.jpg


Moντέρνο και, παράλληλα, διαχρονικό design που έχει τον τρόπο να εμπνέει τον καθέναν από εμάς. Ένα περιβάλλον που «πλημμυρίζεται» από απεριόριστο φυσικό φως, ενώ όταν ο ήλιος πέφτει «στολίζεται» από έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό που απογειώνει τις αισθήσεις. Περιλαμβάνει την τεράστια συλλογή έργων τέχνης του ζευγαριού, η οποία αποτελείται από 11 χιλιάδες δημιουργίες Αφρικανών και Αμερικανών καλλιτεχνών.

Βλέπουμε πως το eclectic design έχει αποτυπωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τη ματιά της designer, η οποία έχει διαμορφώσει ένα προς ένα τα δωμάτια με τόσο elegant φινέτσα που είναι πραγματικά άξια θαυμασμού. Όσο για τους αύλειος χώρους, η φανταστική αισθητική δείχνει να συνεχίζεται. Άνθη και φυτά σε τεράστιο μέγεθος -μέσα κι έξω-, πισίνες και summer corners και τόσα άλλα που μαγεύουν.

ad1221-keys-9.jpg


Nα σημειωθεί πως στο σπίτι υπάρχει ένα private studio ηχογράφησης, όπου το ζευγάρι «ξετυλίγει» το τεράστιο ενδιαφέρον του για τη μουσική. Μάλιστα, από την κατοικία δε θα μπορούσε να απουσιάζει το εντυπωσιακό πιάνο της Keys, το οποίος τής έκανε δώρο η πρώτη δισκογραφική εταιρία που την ανάλαβε, όταν ήταν μόλις 16 ετών.

Περιηγηθείτε στην gallery ώστε να ανακαλύψετε περισσότερους χώρους του φανταστικού σπιτιού!

Φωτογραφίες: AD