fbpixel

Search icon
Search
8 tips για υγιή και beachy επιδερμίδα μέσα σε μια εβδομάδα
FACE & BODY

8 tips για υγιή και beachy επιδερμίδα μέσα σε μια εβδομάδα

Βρείτε τη λάμψη που σας λείπει χωρίς συμβιβασμούς


O καιρός της παραλίας και του ήλιου είναι εδώ. Αν, λοιπόν, θέλετε και εσείς να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο głowy αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να κάνετε κάποιες στρατηγικές κινήσεις που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωποες. Όποια και αν είναι η ηλικία σας και όποια και αν είναι η κατάσταση του δέρματος σας, μπορείτε, με τις κατάλληλες τακτικές να δημιουργήσετε μια ρουτίνα που θα λειτουργεί υπέρ σας, με τον καλύτερο τρόπο. Κάντε τα παρακάτω check και θα δείτε ότι είναι τελικά στο χέρι σας. 

skincare-routine-order-291478-1612977467518-main900x0c.jpg

1. Βιταμίνη C για λάμψη 

Από τη στιγμή που θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε έναν ορό βιταμίνης C, το δέρμα σας θα φαίνεται πιο λαμπερό και ενδεχόμενα σκοτεινά σημάδια θα μειωθούν, με τον καιρό. Μπορείτε να κάνετε αυτό το προϊόν το πρώτο στη ρουτίνα σας και να το τοποθετείτε στο πρόσωπο, το λαιμό αλλά και στο ντεκολτέ. 

2. Φωτεινό βλέμμα με μάσκα ματιών και concealer

Τα μάτια σας μπορεί να μοιάζουν κουρασμένα και πρησμένα το πρωί. Είναι λογικό, ειδικά αν τα εξαντλητικά σας προγράμματα δε σας αφήνουν να απολαύσετε έναν ξεκούραστο ύπνο 8 ωρών. Επιλέξτε μια μάσκα ή κάποια pads για την περιοχή κάτω από τα μάτια και δώστε μια επιπλέον ώθηση τοποθετώντας λίγο ενυδατικό concealer. O συνδυασμός αυτών των δύο θα κάνει απευθείας τη διαφορά.

3. Αντηλιακό (με χρώμα)

Επιλέξτε μια φόρμουλα αντηλιακού που ταιριάζει στα δικά σας δεδομένα και που μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται υπέροχο, κάθε στιγμή. Μια ενυδατική, μη λιπαρή φόρμουλα που θα προσθέσει ελαφριά κάλυψη και θα εξομαλύνει ομοιόμορφα το δέρμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

skin-befor-40-skincare-products-1.webp

4. Σφραγίστε την επιδερμίδα με ένα έλαιο προσώπου

Κάθε βράδυ, τοποθετήστε στο πρόσωπο σας ένα λάδι που λειτουργεί υπέρ σας και μπορεί να σας απαλλάξει από τις λεπτές γραμμές, δίνοντας σας παράλληλα επιπλέον λάμψη. Τοποθετώντας το στο τέλος της ρουτίνας σας θα συνειδητοποιήσετε ότι το δέρμα σας αποκτά ένα υπέροχο φινίρισμα και το πρωί μοιάζει πιο φρέσκο από ποτέ. 

5. Βρείτε ένα balm χειλιών που μπορεί να σας δώσει ενυδάτωση με διάρκεια

Οι περισσότερες γυναίκες, ειδικά κατά τους πιο κρύους μήνες τοποθετούν συνέχεια balm στα χείλη. Παρόλα αυτά, αυτή η συνήθεια που κρατά τα χείλη ενυδατωμένα μπορεί ιδανικά να γίνει πιο εύκολη, αν βρείτε το κατάλληλο προϊόν. Επενδύστε σε κάποιο που δε θα απαιτεί από εσάς να το εφαρμόζετε συνεχώς για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

6. Ξανά balm αλλά για τα μάγουλα

Για εσάς που δεν έχετε υπομονή με τα πινέλα μακιγιάζ και που το μόνο που θέλετε είναι instantly ένα πιο λαμπερό, plum αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας, έχουμε τη λύση. Επενδύστε σε ένα tint σε μορφή stick και εφαρμόστε το κατευθείαν στο πρόσωπο σας. Στη συνέχεια ταμπονάρετε με τα χέρια σας. 

fresh-skin.jpg

7. Καταναλώστε ένα booster πρωινό 

Ξεκινήστε λέγοντας "ναι" στις φυτικές ίνες, όπως το πλιγούρι βρώμης με φυτικό γάλα, μούρα και βούτυρο ξηρών καρπών. Μια τέτοια επιλογή θα σας χαρίσει νοστιμιά καθώς και πολλαπλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και χολίνης. Ακόμη, μπορείτε να εισάγετε στη διατροφή σας κομπούχα ή ένα προβιοτικό νερό που θα βοηθήσει το έντερο σας να ξεκινήσει καλά τη μέρα του και κατά συνέπεια και τη δική σας.

8. Το αλάτι είναι το μυστικό

Αν θέλετε να έχετε υπέροχα μαλλιά που θυμίζουν τη beachy εκδοχή του εαυτού σας, τότε το να ψεκάσετε προϊόντα σε μορφή mist, που περιέχουν άλατα θα σας δώσει αυτό το υπέροχο flawless αποτέλεσμα. Μην περιμένετε στιγμή!