fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε να αναδείξετε τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα; M’ αυτές τις αποχρώσεις θα το πετύχετε
THE LOOK

Θέλετε να αναδείξετε τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα; M’ αυτές τις αποχρώσεις θα το πετύχετε

Όλοι οι χρωματικοί τόνοι που θα σας προσφέρουν υπέροχο αποτέλεσμα


Κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, η μαυρισμένη επιδερμίδα γίνεται ακόμα πιο έντονη και πιο ωραία και η αλήθεια είναι ότι αυτό το ηλιοκαμένο αποτέλεσμα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, κάνοντάς μας να νιώθουμε πολύ όμορφα με την εικόνα μας. Επιστρέφοντας στην πόλη και στα καθημερινά city looks, το μεγαλύτερο μέρος της σιλουέτας μας καλύπτεται από τα fashionable items. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν μερικά μυστικά, τα οποία εάν τα ακολουθήσετε πιστά θα αναδείξετε με τον καλύτερο και πιο έντονο τρόπο το μαύρισμά σας.

To πιο απλό κι εύκολο trick για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε είναι οι αποχρώσεις των κομματιών σας. Υπάρχουν κάποια έντονα χρώματα, τα οποία κάνουν υπέροχη αντίθεση με το tanned skin μας, δημιουργώντας παράλληλα το συναίσθημα ότι βρισκόμαστε ακόμα σε κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο. Ευτυχώς αυτοί οι τόνοι είναι πολύ ευέλικτοι και μπορούν να συνδυαστούν με ένα μεγάλο πλήθος επιλογών day-to-night.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και προσθέστε στις καθημερινές σας εμφανίσεις τα colored items, τα οποία θα απογειώσουν το μαύρισμα που πετύχατε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

Λευκό

Ίσως το πιο αναμενόμενο χρώμα σ’ αυτόν τον οδηγό. Πλέον το λευκό φοριέται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά το καλοκαίρι του «ταιριάζει» πολύ περισσότερο. Για να τονίσετε την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα, δε χρειάζεται να παρουσιάστε ένα total white look. Αρκεί ένα μόνο κομμάτι για να απογειώσετε την εμφάνισή σας. Εμείς σας προτείνουμε να διαλέξετε ένα white top χωρίς μανίκια για να φαίνεται μεγαλύτερο μέρος τους δέρματός σας. Σίγουρα ένα outfit μόνο από άσπρα κομμάτια θα σας βοηθήσει να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Συνδυάστε τα με χρυσά κοσμήματα και head pieces.

Μαύρο

black.jpg
Image source: @_thefab3, @carodaur, @mikutas
Ο άκρως αντίθετος τόνος από το προηγούμενο λευκό. Κατά έναν μαγικό τρόπο όμως το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο και ίσως και καλύτερο. Το μαύρο μπορεί να είναι η πιο μουντή απόχρωση όλης της χρωματικής παλέτας, αλλά ευθύνεται για υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Επιλέξτε ένα black slip dress μαζί με black high heels strappy sandals, τα οποία θα κολακεύσουν τα πόδια σας, θα σας χαρίσουν extra πόντους και θα μακρύνουν τη σιλουέτα σας. Μόλις έχετε δημιουργήσει μέσα σε λίγα λεπτά μία εμφάνιση για όλες τις ώρες.

Beige

Όλα τα ουδέτερα χρώματα θα αναδείξουν με μοναδικό τρόπο την ηλιοκαμένη σιλουέτα σας. Εμείς ξεχωρίζουμε το μπεζ και κυρίως την απόχρωση της άμμου, η οποία ταιριάζει ακόμα περισσότερο με την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε. Plus, είναι ένας εύκολος τόνος για να προσθέσετε σε όλα τα σύνολά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και στα πιο απαιτητικά office looks. Διαλέξτε χωρίς δεύτερη σκέψη ένα two pieces Bermuda suit από λινό ύφασμα στις συγκεκριμένες αποχρώσεις για όλες τις ώρες. Προσθέστε ένα λευκό top από μέσα και είστε έτοιμες!

Γαλάζιο

To μπλε είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα της σεζόν αλλά οι πιο «ήσυχες» και απαλές τους αποχρώσεις, όπως το γαλάζιο, ταιριάζουν περισσότερο στο καλοκαίρι. Το pastel γαλάζιο είναι υπέροχη επιλογή για φωτεινές εμφανίσεις με έμφαση στο μαυρισμένο δέρμα σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με λευκά κομμάτια για αρμονία και ηρεμία αλλά και με άλλες pastel αποχρώσεις όπως το ροζ ή το κίτρινο για πιο fashionable outfits.

Κίτρινο

Από τις πιο έντονες και λαμπερές αποχρώσεις, εμείς επιλέγουμε χωρίς δεύτερη σκέψη το κίτρινο. Τα κορίτσια του street style έχουν δείξει ιδιαίτερη αγάπη σ’ αυτό το χρώμα και δεν έχουν διστάσει να το φορέσουν σε όλους τους τόνους από τον πιο απλό μέχρι τον πιο έντονο. Προσθέστε απλά ένα κίτρινο στοιχείο στο outfit σας -είτε βασικό κομμάτι είτε αξεσουάρ- και η διαφορά θα είναι εμφανής.