fbpixel

Search icon
Search
Πασχαλινές αποδράσεις: Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σας
THE LOOK

Πασχαλινές αποδράσεις: Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σας

Οι top επιλογές για να ταξιδέψετε με στιλ


Οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν και πολλοί από εσάς ίσως να έχετε κανονίσει μία σύντομη απόδραση που θα σας προσφέρει ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους. Ένα από τα βασικά θέματα που μας απασχολούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είναι τα κομμάτια που θα βάλουμε στη βαλίτσα μας έτσι ώστε να είμαστε stylish και άνετες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Καθώς βρισκόμαστε ακόμα στη μεταβατική περίοδο θα πρέπει εκτός από το στιλ να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και στη θερμοκρασία έτσι ώστε να έχουμε μαζί μας τα κατάλληλα items που θα μπορούν να μας συνοδέψουν παντού.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε όλα όσα χρειάζεται να προσθέσετε στη βαλίτσα σας για τις πασχαλινές σας εξορμήσεις!

Trench coat

87ce6f00c484d8601d82a8d819310476.jpg

Ξεκινώντας, ένα πανωφόρι είναι σίγουρα απαραίτητο. Την περίοδο που διανύουμε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μία all time classic καμπαρντίνα. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα κομμάτια που θα έχουμε μαζί μας, να σταθεί ακόμα και σε βροχερές ημέρες, καθώς το ύφασμά της είναι αδιάβροχο και παράλληλα μπορεί να μας προσφέρει την απαραίτητη θερμοκρασία. Η μπεζ εκδοχή της θα μας χαρίσει μεγαλύτερη ευελιξία και πρακτικότητα. Ιδανική τόσο για casual όσο και για πιο formal looks.

White shirts

ee62fd20702ba4c524d6892b7d912725.jpg

Ακόμα ένα κομμάτι-κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το λευκό πουκάμισο και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σας. Μπορείτε να το εντάξετε σε όλες σας τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για casual looks συνδυάστε το με το τζιν και προσθέστε ένα oversized blazer. Για πιο formal και βραδινές προσθέστε το μέσα από το φόρεμά σας και ολοκληρώστε μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Όπως κι αν το φορέστε, μην το ξεχάσετε στη ντουλάπα σας. 

Denim trouser

335709432-606263001362254-3460160776762865827-n.jpg
Image source: @emilisindlev

Όταν ετοιμάζουμε τη βαλίτσα μας, ανεξαρτήτως εποχής, ημερών και μέρους, το πρώτο κομμάτι που τοποθετούμε μέσα σ' αυτήν είναι το τζιν παντελόνι μας. Καθώς η συλλογής μας αποτελείται από πολλά και διαφορετικά σχέδια, σας προτείνουμε να επιλέξετε εκείνο που είναι πιο άνετο και ευέλικτο, για να μπορείτε να το φορέσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για τις πρωινές ώρες συνδυάστε το μ' ένα ελαφρύ knit top και μπαλαρίνες, αντλώντας έμπνευση από την Emili Sindlev.

Sneakers

de8f07e358f394f68791f7ee9c897593.jpg

Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μαζί σας μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια και αναρωτιέστε πιο θα είναι αυτό, τότε σας απαντάμε με απόλυτη σιγουριά ότι θα πρέπει να είναι τα sneakers. Κι αν έχετε λευκά, ακόμα καλύτερα. Πλέον θεωρούνται staples της συλλογής μας κι έχουν καταφέρει να μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις, ακόμα και στις πιο επίσημες. Είτε τα συνδυάσετε με τζιν είτε μ' ένα silk dress ή midi skirt, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

Sunglasses

b0f2bd174e6cf74912b7369a745bcb25.jpg

Η δυναμική που χαρίζουν τα αξεσουάρ στην εικόνα μας είναι γνωστή. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο τις ηλιόλουστες ημέρες που διανύουμε γι αυτό πρέπει να τα έχουμε οπωσδήποτε μαζί μας. Οι τάσεις για τη φετινή σεζόν θέλουν παλιότερα σχέδια, όπως τα aviators, τα cat-eyes και τα black να επιστρέφουν πιο ανανεωμένα από ποτέ. Από την άλλη πλευρά, έρχονται και νέα σχέδια που θα προσφέρουν ανανέωση, όπως είναι το XXL Frames, τα pop colours αλλά και τα tinted lenses. Όποια κι αν επιλέξετε, βασική προϋπόθεση είναι να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας.