fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Parisian chic: Εμπνευστείτε για τις εμφανίσεις σας από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

The ultimate fashion memo


Parisian chic: Εμπνευστείτε για τις εμφανίσεις σας από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Αυθεντικότητα και αβίαστη κομψότητα: αυτά είναι τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το στιλ των Γαλλίδων και τις κάνουν τόσο γοητευτικές. Οι ίδιες διαθέτουν μια ανεπιτήδευτη ικανότητα τόσο να επιλέγουν τα σωστά ρούχα για την γκαρνταρόμπα τους όσο και να κάνουν τους καλύτερους καθημερινούς συνδυασμούς, για να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα παγκοσμίως. Κρατήστε σημειώσεις: ένα από τα βασικά κομμάτια στα οποία επενδύουν είναι τα σακάκια!

Inspiration

ba4b8d78698354d88bbd93626c004e58.jpg
@leiasfez

Μια από τις αγαπημένες Γαλλίδες, που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους, είναι η creative director Leia Sfez. Minimal επιλογές και φυσική ομορφιά, σε συνδυασμό με in fashion κομμάτια, είναι τα χαρακτηριστικά σε κάθε outifit που επιλέγει. Ακολουθήστε την στο Instagram @leiasfez και πάρτε ιδέες για ενδιαφέρουσες εμφανίσεις.

Dress to Impress

O οίκος Chanel, για μια ακόμη φορά, μας ταξιδεύει μέσα από τις εικόνες της νέας καμπάνιας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021-2022. Σ’ ένα χιονισμένο τοπίο μέσα σ’ ένα chalet, τα σχέδια της creative director του οίκου, Virginie Viard, όπως πλεκτά, διακοσμημένα jeans, σακάκια από faux γούνα και τσάντες με τις χαρακτηριστικές αλυσίδες και τα καπιτονέ, αναδεικνύονται ιδανικά!

The Travel Edit

cheval-blanc-hotel-in-paris3.jpg
Cheval Blanc hotel στο Παρίσι

Ταξίδι στη Γαλλία και διαμονή στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Cheval Blanc Paris, που έχει ήδη μετατραπεί στο απόλυτο hot spot της Πόλης του Φωτός. Πρόκειται για το πρώτο κατάλυμα του ομίλου LVMH Hotel Management, το οποίο αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παριζιάνικη κουλτούρα και φινέτσα, χάρη στην υπογραφή του πολυτάλαντου αρχιτέκτονα Peter Marino.

The Beauty Corner

Είναι γνωστό πως, πέρα από το στιλ τους, οι γυναίκες στη Γαλλία φημίζονται και για τις ξεχωριστές beauty επιλογές τους. Η περιποίηση της επιδερμίδας τους βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της καθημερινής τους ρουτίνας, ενώ για το μακιγιάζ τους επιλέγουν κλασικά προϊόντα ομορφιάς, όπως μάσκαρα, ένα κόκκινο κραγιόν και ρουζ σε peach τόνους, για να προσθέσουν ένα χρώμα «υγείας» στο πρόσωπό τους.

010-retouched-410x550-2.jpg


Body cream με την υπογραφή Zoniou με βιολογικό λάδι ελιάς, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη E, πανθενόλη και εκχύλισμα αλόης. Προσθέστε το αγαπημένο σας άρωμα και δημιουργήστε ένα έξτρα layer για ακόμη μεγαλύτερη αρωματική ένταση και διάρκεια.

Woman of the month

7-ines.jpg
Inès de la Fressange

All time classic ντύσιμο και ομορφιά. Η διάσημη Παριζιάνα Inès de la Fressange, top model και fashion icon, ξεχωρίζει για το μοναδικό γούστο της. Η ίδια καταφέρνει μ’ έναν δικό της τρόπο -αυτόν της έμφυτης αίσθησης του στιλ- να δημιουργεί looks που κεντρίζουν τα βλέμματα, παραμένοντας την ίδια στιγμή απλή και «ήσυχη».

What to buy NOW!

Τα must-have items για τις καθημερινές εμφανίσεις σας στην πόλη, μ’ ένα touch à la française, είναι μερικά απλά -σε αφαιρετικό ύφος και καθαρές γραμμές- τζιν παντελόνια, για μια διαχρονική και σύγχρονη συνάμα γκαρνταρόμπα. Μια από τις hot τάσεις είναι οι ’70s αναφορές σε αυτά.

1

Σακάκι Isabel Marant Etoile, Grigio

2

Δερμάτινο sneaker Saint Laurent, Kalogirou

3

Δερμάτινη τσάντα Max Mara, Max Mara Boutique

4

Μεταξωτό φουλάρι με prints Weekend Max Mara, Max Mara Boutique

5

Τζιν παντελόνι, Karl Lagerfeld

6

Κολιέ Isida Petit Jaune της Lito, Link

7

La Μer The Hydrating Infused Emulsion

8

Βιβλίο “Timeless Paris” από τις εκδόσεις Flammarion

9

Honey Lip Balm της Nuxe 

10

Βάζο, H&M Home

11

To απόλυτο sweet buy του Παρισιού; Μα φυσικά τα θρυλικά macarons από το Ladurée

Κεντρική Φωτογραφία: Chanel 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021