fbpixel

Search icon
Search
Παγκόσμια Πρώτη Παρουσίαση: Το Sani resort φιλοξενεί ένα fashionable pop up event του εμβληματικού οίκου Kiton
FASHION NEWS

Παγκόσμια Πρώτη Παρουσίαση: Το Sani resort φιλοξενεί ένα fashionable pop up event του εμβληματικού οίκου Kiton

O master tailor του fashion house, Ciro Palestra, εκθέτει τα υφάσματα του ερχόμενου χειμώνα


Ένα pop up fashion event πέντε ημερών, λαμβάνει χώρα στο Sani Resort στη Χαλκιδική. Η δημιουργικότητα και η χειροποίητη γοητεία και ποιότητα πρωταγωνιστούν με τη σφραγίδα του Sani Resort και του διάσημου οίκου ΚΙΤΟΝ. Ο περίφημος Ciro Palestra, master tailor της KITON θα βρίσκεται στο Sani Resort για πέντε ολόκληρες μέρες, για να παρουσιάσει σε πρώτη παγκόσμια έκθεση τα υφάσματα του ερχόμενου χειμώνα.

Το κοινό και οι επισκέπτες του πολυβραβευμένου θέρετρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι τις ανερχόμενες τάσεις της σεζόν που έρχεται, να συμβουλευτούν τον expert για ό,τι επικρατεί και να αποκτήσουν τα περίφημα ενδύματα ΚΙΤΟΝ sur mesure, καθώς και την ανδρική και γυναικεία συλλογή χειμώνα 2021/22 ready to wear.

Ένα event που ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των fashion lovers και αξίζει την προσοχή μας!

The Details

outdoor-dining-3-sani-greece-12.jpg
Fresco

Η πενταήμερη pop up εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Fresco Wine Bar του ξενοδοχείου Sani Dunes, από την Πέμπτη 26 Αυγούστου μέχρι και τη Δευτέρα 30 Αυγούστου. O χώρος του Fresco Bar διαμορφώθηκε σύμφωνα με την κομψότητα και την αισθητική που αρμόζει στην ΚΙΤΟΝ και στην ατμόσφαιρα του Sani Resort, με το επιτελείο τής ΚΙΤΟΝ να βρίσκεται εκεί για να προσφέρει, όπως πάντα, εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες.

Πρόκειται για μια εμπειρία που συνδυάζει την ξεγνοιασιά των τελευταίων ημερών του καλοκαιριού μαζί με τη μόδα και την υψηλή αισθητική. Ειδικά εάν βρίσκεστε αυτήν την περίοδο στο resort και απολαμβάνετε τις διακοπές σας, τότε σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε το γεγονός αυτό, που θα απογειώσει την όλη εμπειρία σας.

Ένα event για τους λάτρεις του μοναδικού, του χειροποίητου, του σπάνιου. Ένα ξεχωριστό βίωμα μόδας και δημιουργικότητας!

The master tailor

file850-wuGXV.jpg
Ciro Palestra

Όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω στις δημιουργίες του γνωστού οίκου –δημιουργίες που εδώ και τρεις δεκαετίες ντύνουν όσους γνωρίζουν από μόδα και ξεχωρίζουν χάρη στη στιλιστική υπεροχή τους. Όσο για τον master tailor του οίκου, τον σπουδαίο Ciro Palestra, η καλαισθησία και η εκλεπτυσμένη δημιουργικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που έρχονται στο μυαλό μας κάθε φορά που σκεφτόμαστε τον ρόλο του στην KITON.

men-pictures-2-1.jpg
Men's winter ready wear collection 2021/2022

Μια προσωπικότητα πολυδιάστατη κι ένας άνθρωπος που ο κόσμος έχει ξεχωρίσει χάρη στο σχεδιαστικό του ταλέντο και την κομψότητα την οποία αποτυπώνει στις δημιουργίες του. Έχει καταφέρει να αφήσει το προσωπικό του στίγμα μέσα από την KITON, αναλαμβάνοντας να σχεδιάσει ultra stylish και classy κομμάτια για εκλεκτούς πελάτες, που αφήνονται στα χέρια και το δημιουργικό του σύμπαν.

ladies-pictures-1-1.jpg
Women's winter ready wear collection 2021/2022

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως όλα τα items που κοσμούν τα ράφια όλων των boutiques του οίκου αποπνέουν μια φινέτσα κι ένα μοναδικό chicness, στο οποίο όλο το σχεδιαστικό team παραμένει πιστό και απόλυτα προσηλωμένο. Η συνεχής εξέλιξη και η σταθερή στάση απέναντι σε όσα ο κόσμος λατρεύει να αντικρίζει στον καθρέφτη του, αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας που χαρακτηρίζει το luxury brand.

Don't miss!

Info

Location | Pop-Up Boutique & Made to Measure Event: Sani Dunes, Fresco Wine Bar, Sani Resort

Dates | Πέμπτη 26 Αυγούστου – Δευτέρα 30 Αυγούστου