fbpixel

Search icon
Search
The Ultimate Wedding Venue: O απόλυτος προορισμός της Θεσσαλονίκης για τη δεξίωση του γάμου σας
PEOPLE & MOMENTS

The Ultimate Wedding Venue: O απόλυτος προορισμός της Θεσσαλονίκης για τη δεξίωση του γάμου σας

Το Porto Palace Hotel Thessaloniki μάς προσκαλεί να βιώσουμε την απόλυτη εμπειρία για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας


H ημέρα του γάμου μας είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της κοινής μας πορείας με το άλλο μας μισό, γι' αυτό και πριν το μεγάλο αυτό βήμα βρισκόμαστε για καιρό στην αναζήτηση για το πώς όλη η διοργάνωση θα είναι άψογη απ' όλες τις απόψεις. Πέρα από την ικανοποίηση του ζευγαριού, αυτό που πάντα έχουμε στο μυαλό μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους καλεσμένους μας, ώστε να θυμούνται για καιρό τόσο την τελετή όσο και τη δεξίωση. Η κάθε λεπτομέρεια μετράει, γι' αυτό και είναι σημαντικό να βρείτε τον κατάλληλο χώρο για το after wedding reception, αυτόν που θα σας εμπνεύσει και θα σας πείσει πως δεν υπάρχει κάποιος άλλος προορισμός που θα ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες σας και το γούστο σας.

Η προσοχή των μελλόνυμφων ζευγαριών στρέφεται στο Porto Palace Hotel Thessaloniki, το οποία αποτελεί κορυφαία επιλογή για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας. Αφεθείτε στα updated facilities που παρέχει και, ιδίως σε ό,τι αφορά στη δεξίωση του γάμου, ο συγκεκριμένος προορισμός διακρίνεται για το θερμό του καλωσόρισμα, τους εκλεπτυσμένους χώρους του, τα πιάτα που παίρνουν τη θέση στα τραπέζια των καλεσμένων, αλλά και το κλίμα ζεστασιάς που είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα.

The Updated Wedding List

dim-0542-copy.jpg

Προσφέροντας μια ενημερωμένη λίστα γάμου, στο Porto Palace Hotel Thessaloniki θα βρείτε όλα αυτά που αναζητάτε για να γίνει αυτή η βραδιά αξέχαστη τόσο σε εσάς όσο και στους special guests σας. Μια once-in-a-lifetime εμπειρία διαμονής και διασκέδασης, μέσα στην οποία περιλαμβάνονται η ζεστή υποδοχή από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του ξενοδοχείου -που δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας-, ο ειδικά διακοσμημένος χώρος υποδοχής με γαμήλια γλυκίσματα κι ευχετήριες κάρτες, η πολυτελής διαμονή σε business σουίτα για την πρώτη νύχτα του γάμου σας, ένα privé δείπνο και πολλές άλλες εκπλήξεις.


The Perfect Setting 

22-NfVKN.jpg
Φωτογραφίες: Δημήτρης Ανδρίτσος

H πολυτελής διακόσμηση σε ολόλευκες ροτόντες παίζει τον δικό της καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που απογειώνει τις αισθήσεις και εξιτάρει τη διάθεση για χορό. Τα λευκά τριαντάφυλλα έχουν την τιμητική τους σε όποιον χώρο κι αν επιλέξετε για τη δεξίωση του γάμου σας, με την παρουσία τους να χαρίζει μια νότα εκλεπτυσμένης φρεσκάδας, που τόσο πολύ ταιριάζει στο όλο wedding concept. Παράλληλα, ο υπέροχος φωτισμός λειτουργεί ως το τέλειο bonus, που απογειώνει την όλη ατμόσφαιρα. Το ίδιο ισχύει και για τα κεριά που δημιουργούν ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό!

THE EXTRAS: Οι απολαύσεις δε σταματούν εδώ, καθώς την πρώτη ημέρα του γάμου σας, θα έχετε την ξεχωριστή ευκαιρία να γευτείτε ένα πλούσιο πρωινό στη σουίτα σας. Πέρα από αυτό, μπορείτε να ακολουθήσετε μια κοντινή, αλλά φανταστική απόδραση, η κατάλληλη επιλογή είναι να επιλέξουμε κατόπιν συνεννοήσεως δύο πολλά υποσχόμενες διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της εταιρείας στον Βόλο, το Aegli Hotel. Επίσης, δε λείπει η δυνατότητα γευστικής δοκιμής για το μενού, το ποτό υποδοχής των καλεσμένων, η γαμήλια τούρτα συνοδευόμενη από αφρώδη οίνο κατά την είσοδο του ζευγαριού, η υπηρεσία μεταφοράς για διαμένοντες καλεσμένους προς/από την τελετή, οι χώροι για φωτογράφηση, οι ειδικές τιμές διαμονής για τη φιλοξενία των καλεσμένων σας και τιμές υπηρεσίας φύλαξης παιδιών, κατόπιν συνεννοήσεως. Plus, η δωρεάν πρόσβαση στο PULSE Gym & Fitness Station, ένα ειδικά διαμορφωμένο studio άσκησης και ευεξίας, που περιλαμβάνει εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα και jacuzzi.


The Ultimate Wedding Venue

0z0a2399-copy.jpg

Το Porto Palace Hotel Thessaloniki διαθέτει μια ενδιαφέρουσα και υψηλής ποιότητας σειρά αιθουσών εκδηλώσεων, είτε στο ισόγειό του, είτε και στον τρίτο όροφό του, οι οποίες είναι άρτια εναρμονισμένες με τις αισθητικές επιλογές μας.

Γάμος στο URSA MINOR: Αποτελεί ένα μοναδικό λόγο να επιλέξετε τους καλοκαιρινούς μήνες για τη δεξίωση του γάμου σας. Το θαυμάσιο Roof Garden του Porto Palace Hotel, έχει design εφάμιλλο της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής του ξενοδοχείου και του αστικού τοπίου του Νέου Λιμανιού, με μαγική θέα την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Γάμος στο URSA MAJOR: Ένας βασικός λόγος να επιλέξετε τους καλοκαιρινούς μήνες για τη δεξίωση του γάμου σας. Το θαυμάσιο Roof Garden του Porto Palace Hotel, έχει design εφάμιλλο της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής του ξενοδοχείου και του αστικού τοπίου του Νέου Λιμανιού, με μαγική θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο.

Γάμος στην Grand Pietra Hall: Το Porto Palace Hotel διαθέτει τη μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων στη Μακεδονία, την ιστορική Grand Pietra Hall, ιδανική επιλογή για μία ανοιχτή γαμήλια δεξίωση με μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Φιλοξενεί έως 2000 άτομα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική αρχιτεκτονική, την ψηλοτάβανη οροφή, το φυσικό φως και την ιστορία της που κρατά από το 1913.

dim-0590-copy.jpg


Γάμος στην Crystal Hall:
 Κλασική και classy, η Crystal Hall είναι μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες του Porto Palace Hotel, εξαιρετική επιλογή για γαμήλια cocktail έως 580 ατόμων. Ισορροπεί την πολυτέλεια με την άνεση, με ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία και «ζεστά» υλικά κατασκευής, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για μία φιλόξενη και κομψή δεξίωση γάμου.

Γάμος στην Dock Six Hall: Η Dock Six Hall αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή αίθουσας για γαμήλιες δεξιώσεις ιδιαίτερης αισθητικής και μινιμαλιστικής διακόσμησης, με installations συλλεκτικών vintage κομματιών στους τοίχους και ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό. Συνιστάται για γαμήλια parties με μικρότερο αριθμό προσκεκλημένων, καθώς και για εκδηλώσεις πολιτικών γάμων.

Γάμος στην Timber Hall: Μια ευέλικτη αίθουσα του Porto Palace Hotel, η Timber Hall είναι ιδανική για γαμήλιες δεξιώσεις με μικρότερο αριθμό καλεσμένων, καθώς και πολιτικών γάμων, με δυνατότητα προσαρμογής σε διάσταση με εσωτερικό διαχωριστικό, το οποίο τη διπλασιάζει ή τη χωρίζει σε δύο μέρη. Θα τη λατρέψετε για τη minimal αισθητική και τις ζεστές ξύλινες επιφάνειες.


Info: 26ης Οκτωβρίου 65. Τηλ. επικοινωνίας: 2310 504504 & 2310 504500. E-mail: info@portopalace.gr

Facebook: Porto Palace Hotel Thessaloniki, Instagram: @portopalacehotel

Κεντρική φωτογραφία: Δημήτρης Ανδρίτσος