fbpixel

Search icon
Search
Over 50s: Οι celebrities αποκαλύπτουν τις πιο κολακευτικές προτάσεις για μακριά μαλλιά
HAIR & NAILS

Over 50s: Οι celebrities αποκαλύπτουν τις πιο κολακευτικές προτάσεις για μακριά μαλλιά

Τα στερεότυπα αποτελούν παρελθόν


Υπάρχει μια κοινή πεποίθηση πως όσο η γυναίκα μεγαλώνει τόσο πρέπει τα μαλλιά της να κονταίνουν. Έτσι, οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να τα απολαύσουν στις δεκαετίες μέχρι τα 40 και μετά περιορίζουν το μήκος τους. Αλλά αν κάτι γνωρίζουμε πλέον τότε αυτό είναι σίγουρα πως απολύτως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία μπορεί να έχει όλα όσα επιθυμεί. Απόδειξη; Οι αγαπημένες stars που δε χορταίνουν να μας θυμίζουν πως τα 50 είναι τα νέα 30 και πως οι κοινωνικές προσδοκίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα βάρος σε κάποιες συνειδήσεις. 

Πλέον, όλα έχουν να κάνουν με αυτό που σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση, με αυτό που καθορίζει το στυλ και την προσωπικότητα σας. 

Nicole Kidman

nicole-kidman.jpg

Τολμήστε να πείτε μία και καλή αντίο στα flat μαλλιά που «τραβούν» προς τα κάτω το πρόσωπό σας και το κάνουν να φαίνεται πιο επίμηκες. Πείτε "ναι" στα μπροστινά layers και προσέξτε ώστε να είναι να είναι πιο μακριά, γιατί αλλιώς το κούρεμά σας θα δείχνει ξεπερασμένο. To trend αυτό αναδεικνύει υπέροχα τις ανταύγειες χαρίζοντας παράλληλα μια ευκολία στο φορμάρισμα.

Jennifer Lopez

jennifer-lopez.jpg

Ένα trend που όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι απόλυτα in fashion είναι τα ίσια μαλλιά με ευθείες άκρες. Ειδικά μετά την περσινή χρονιά που σας έλειψε το κομμωτήριο το μόνο βέβαιο είναι πως τα μαλλιά που είναι on fleek θα αναδείξουν υπέροχα κάθε σας look. Όπως είναι εμφανές η ηλικία δεν αποτελεί -ούτε εδώ- περιοριστικό κριτήριο αλλά αντιθέτως μπορεί να σας κάνει χωρίς καμία προσπάθεια να είστε chic στη στιγμή.

Andie MacDowell

andie-macdowell.jpg

Οι γυναίκες που διατηρούν υπέροχα, φυσικά, σγουρά μαλλιά είναι ελάχιστες. Όχι γιατί αυτά σπανίζουν αλλά γιατί οι περισσότερες προτιμούν να τα ισιώνουν. Αν λοιπόν ανήκετε στις τυχερές τότε δεν έχετε παρά να τα αφήσετε όπως ακριβώς είναι όταν βγαίνετε από το μπάνιο. Μάλιστα, το μακρύ μήκος θα δώσει ακριβώς το σχήμα που επιθυμείτε αφού θα τα κάνει να είναι λιγότερο φουντωτά στις άκρες.  

Elizabeth Hurley

elizabeth-hurley.jpg

Οι αφέλειες, δηλαδή τα αγαπημένα bangs μπορούν να είναι must σε κάθε ηλικία. Οποιοδήποτε κι αν είναι το στιλ σας, τολμήστε να τις επαναφέρετε. Αποτελούν ένα hair style που μπορεί να αναδείξει υπέροχα το πρόσωπο σας και ενδείκνυνται για διακριτικές μπούκλες. Μάλιστα, χαρίζουν και μια μικρή "προστασία" καθώς μπορούν να κρύψουν διακριτικά τις ρυτίδες που υπάρχουν στις άκρες των ματιών. 

Salma Hayek

salma-hayek.jpg

Συνδυάζοντας δύο από τις παραπάνω τάσεις, το hair look της Salma Hayek είναι ακριβώς αυτό που θα κάνετε αν είστε ανάμεσα στις αφέλειες και στα ίσια άκρα. Αυτό το look που μοιάζει με της Jennifer Lopez μπορεί να ταιριάξει υπέροχα και με μπούκλες για να σας χαρίσει μια πιο boho εκδοχή όσων ονειρεύεστε. 

Sarah Jessica Parker

sarah-jessica-parker.jpg

Σίγουρα λατρεύετε τα κοντά μαλλιά. Σίγουρα αποτελούν τη μεγαλύτερη τάση και προσδίδουν απόλυτη κομψότητα. Παρόλα αυτά, τα μακριά μαλλιά θα είναι πάντα η νούμερο ένα επιλογή για όσες γνωρίζουν από σωστό styling. Θα σας χαρίσουν ένα απίστευτο εφηβικό vibe ενώ παραλληλα θα αναδείξουν υπέροχα τις ανταύγειες σας. Τομλήστε το hair look τηs Sarah Jessica Parker και κάντε ανέμελα beach waves χωρίς καθόλου στιλιζάρισμα.