fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

7+1 εύκολοι τρόποι για να πετύχετε τα καλύτερα beach waves

Ακόμη και αν δεν έχετε το κατάλληλο εργαλείο


7+1 εύκολοι τρόποι για να πετύχετε τα καλύτερα beach waves

Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ για να βρείτε ένα χτένισμα που να είναι πιο summerish, φρέσκο και κολακευτικό από τα beach waves. Μπορειτε να το τολμήσετε σε πολλά διαφορετικά στυλ, να το κάνετε με αμέτρητους τρόπους και -φυσικά- να δείχνετε πάντα υπέροχες και έτοιμες για την επόμενη έξοδο. Δίνοντας σε κάθε εμφάνιση σας μια διαφορετική αύρα, θα σας χαρίσει μπούκλες που μοιάζουν σαν να βγήκατε μόλις από τη θάλασσα. Μάλιστα, αν είστε τυχερές και διαθέτετε ήδη σπαστά μαλλιά ή μπολύκλες με ένα ελαφρύ φορμάρισμα θα έχετε απευθείας το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

brittsullyjpg.webp

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για να πετύχετε το απόλυτο hair trend του καλοκαιριού.

Overnight Beach Waves

Έχετε ακουστά τον όρο beauty sleep; Για εσάς που επιθυμείτε τέλεια αποτελέσματα αλλά δεν θέλετε να σπαταλάτε επιπλέον χρόνο αυτή η τεχνική αποτελεί την ιδανική λύση. Παραλείποντας τα εργαλεία θέρμανσης των μαλλιών μπορείτε να έχετε υπέροχες μπούκλες, φροντίζοντας να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις από το προηγούμενο βράδυ. Πώς; Ξεκινήστε γυρίζοντας το κεφάλι σας σαν να πρόκειται να φτιάξετε ένα ψηλό pony tail πάνω από το κεφάλι σας. Χωρίστε τα μαλλιά που έμειναν σε τρία ίσα τμήματα και, στη συνέχεια, κάντε μια κανονική πλεξούδα. Μην την κάνετε πολύ σφιχτή, γιατί αυτό θα αποτρέψει τη δημιουργία όγκου. Το πρωί, ξετυλίξτε απαλά την πλεξούδα και κουνήστε τα μαλλιά από τις ρίζες. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και ειδικά tools που θα σας βοηθήσουν σε αυτό. 

 Flat iron

Flat iron

SteamPod v3, L'Oreal Professionnel, Attica

BUY ME
 The help

The help

Curling Band, Hey Beauty

BUY ME
 Curling iron

Curling iron

GT15 200, Bellissima, Hondos Center

BUY ME

Easy Loose Beach Waves

Εάν το μοναδικό πράγμα το οποίο μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας είναι η αλογοουρά, τότε υπάρχουν μερικά tips αποκλειστικά για εσάς. Αντί να χρησιμοποιήσετε την ισιωτική σας, πάρτε ένα εργαλείο για μπούκλες που αναμφίβολα είναι πιο user friendly. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Εδώ το tip είναι να ξεκινάτε πάντα από τα κατώτερα στρώματα. Στο τέλος μην ξεχνάτε να "χτενίσετε" τα μαλλιά σας με τα δαχτυλα σας. 

3jpg.webp

Curling Iron Beach Waves

Για πιο στυλιζαρισμένο αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια. Σε αυτή την περίπτωση, τα beach waves γίνονται λίγο πιο πλούσια και εσείς έχετε μια απόλυτα εντυπωσιακή εμφάνιση. Δοκιμάστε ένα curling iron με μεγαλύτερη διάμετρο και καθώς θα κρατήσετε το tool περισσότερη ώρα στα μαλλιά σας, φροντίστε ώστε να εφαρμόσετε ένα προϊόν που σας προστατεύει από τη ζέστη. 

Basic Flatiron Wave

Στην αρχή θα σας φαίνεται ακατόρθωτο να δημιουργήσετε τέλεια beach waves με το σίδερο που ισιώνετε τα μαλλιά σας αλλά μόλις το πετύχετε, θα γίνει παιχνιδάκι. Ο τρόπος είναι απλός. Γυρίζετε μια τούφα από τα μαλλιά σας γύρω και μέσα στο tool και στη συνέχεια το κατεβάζετε με καθοδική φορά αφήνοντας το να γλιστρήσει σε όλη την επιφάνεια της τρίχας. 

beach-waves3.jpg

More specifically 

  • Προετοιμάστε τα μέρη: Ξεκινήστε προετοιμάζοντας τα βρεγμένα μαλλιά σας με μια volumizing mousse. Βάλτε ποσότητα που θα χωρούσε σε ένα κουτάλι της σούπας στα χέρια σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας για να κάνετε μασάζ του προϊόντος στις ρίζες των μαλλιών σας. 
  • Χωρίστε τα μαλλιά σας: Χωρίστε τα μαλλιά σας οριζόντια, από κάτω προς τα πάνω, τοποθετώντας τα υπόλοιπα σε ένα κλάμερ. Αν έχετε λεπτά μαλλιά δημιουργήστε τρία στρώματα ενώ αν έχετε σκληρή τρίχα, πείτε. "ναι" στα τέσσερα τμήματα. 
  • Η σημαντική πληροφορία: Όποιο tool και αν χρησιμοποιείτε φροντίστε ώστε να παίρνετε κάθε φορά μικρές τούφες. Αυτό θα σας εξασφαλίσει το ιδανικό αποτέλεσμα.
  • Προσέξτε από που ξεκινάτε: Αν θέλετε ανέμελα beach waves προσέξτε ώστε να μην ξεκινήσετε από τη βάση του κεφαλιού σας. Αντιθέτως τοποθετήστε το tool λίγο πιο κάτω.  

1

Gives shape

Curl Creme, Ouai, Sephora BUY ME

2

Shine on

Fructis Style Mousse Hydra, Garnier, Attica BUY ME

3

Hydration booster

Genesis Fluide Defence Thermique, Kerastase, Hondos Center BUY ME

4

Reduces frizz

Curl Manifesto Refresh Absolu Spray For Curly Hair, Kerastase, Sephora BUY ME

5

Emollient spray

Heat Relief Thermal Protector & Conditioning Mist, Aveda, Attica BUY ME

6

With amino-acid

Serie Expert Pro Longer Θερμοπροστατευτική Kρέμα Κατά της Ψαλίδας, L'Oreal, Hondos Center BUY ME