fbpixel

Search icon
Search
Μακριά μαλλιά; 6 χτενίσματα που θα τονίσουν το πρόσωπό σας
HAIR & NAILS

Μακριά μαλλιά; 6 χτενίσματα που θα τονίσουν το πρόσωπό σας

Κάντε την αλλαγή καθημερινότητα


Οι ευκαιρίες για styling σε μακριά μαλλιά είναι ατελείωτες. Παρόλα αυτά είναι πολύ εύκολο να πείτε "ναι" σε έναν ακατάστατο κότσο ακόμη και τώρα που οι τάσεις απαιτούν διαφορετικά μοτίβο. Από πλεξούδες μέχρι αλογοουρές, αναζητήσαμε 6 γρήγορα και εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά για να σας προσφέρουμε μια δόση έμπνευσης που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα σας. Παίξτε με αξεσουάρ, εντάξτε τις αλογοουρές με ένα twist και εμπνευστείτε από τους επαγγελματίες ώστε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά looks. 

Rope Braid

rope-braid.jpg

Αυτό το υπέροχο χτένισμα φαίνεται εξαιρετικά εντυπωσιακό, αλλά είναι απίστευτο εύκολο να αναδημιουργηθεί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δημιουργήσετε αυτή την ψευδαίσθηση rope και στην άκρη ένα λαστιχάκι ή μια κορδέλα που θα το κρατήσει στην άκρη. Αρχικά, μαζέψτε τα μαλλιά σε αλογοουρά στον αυχένα και στερεώστε τα με ένα λάστιχο. Στη συνέχεια, ξεμπερδέψτε τα μαλλιά και χωρίστε τα σε τρία ίσα τμήματα και από εκεί ξεκινήστε να τα γυρίζετε. Ταιριάζει σε όλες!

Stacked Bobby Pins

stacked-bobby-pins.jpg

Αυτό το χτένισμα μεταφέρει την εμφάνιση σας από το πρωί έως το βράδυ, και μπορεί να γίνει σε δευτερόλεπτα τονίζοντας ιδιαίτερα τα πρόσωπα με γωνίες. Πρώτον, φροντίστε καλά τα μαλλιά σας. Διατηρήστε τα μακριά σας μαλλιά ενυδατωμένα με καλό πλύσιμο και χτενίστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας κατάλληλα προϊόντα styling. Χρησιμοποιήστε σωστά εργαλεία styling, όπως χτένες με φαρδιά δόντια, καθώς και μαξιλαροθήκες από σατέν ή μετάξι, για να διατηρήσετε το στυλ σας. Βουρτσίσατε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και πιάστε τα σε μια αλογοουρά. Ακολούθως τοποθετήστε τα bobby pins που σας αρέσουν.

Fishtail Braid

fishtail-braid.jpg

Οι πλεξούδες Fishtail φαίνονται εντυπωσιακές αλλά είναι πιο εύκολο να γίνουν από όσο πιστεύετε. Ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες για το πώς να κάνετε αυτό το υπέροχο σχήμα: Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν για καλύτερη υφή σε βρεγμένα μαλλιά. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε τον έλεγχο του τελικού αποτελέσματος. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας στη μία πλευρά και αρχίστε να πλέκετε. Μπορείτε να στερεώσετε τα μαλλιά σε μια αλογοουρά για περισσότερη ευκολία ή να τα κρατήσετε ελεύθερα για λιγότερο γυαλιστερή εμφάνιση. Πλέξτε τα μαλλιά σε δύο τμήματα και τέλος χαλαρώστε την ύφανση της πλεξούδας τραβώντας την με τα δάχτυλα σας ή χτενίζοντας την απαλά. Ασφαλίστε το κάτω μέρος της πλεξούδας ελεύθερο. Όπως και στο προηγούμενο hairstyle έτσι και εδώ οι υπέροχες γωνίες σας μπορούν να φανούν ακόμη καλύτερες.

Messy Bun

messy-bun.jpg


Είναι κλασικό για κάποιο λόγο αυτό το hairstyle είτε έχετε κοντά μαλλιά, είτε μακριά. Ο ακατάστατος κότσος -όπου τα μαλλιά είναι στοιβαγμένα στην κορυφή του κεφαλιού και επιμελώς ατημέλητα - φαίνεται πάντα υπέροχος και αναδεικνύει υπέροχα το πρόσωπο σας καθώς με τις τρίχες που πέφτουν το πλαισιώνει. Φυσικά, όμως τα πάντα έχουν να κάνουν με τη σωστή υφή αλλά και με το στυλ που θέλετε να πετύχετε. Όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι λείο τότε είστε κομψή και σοφιστικέ, όταν πηγαίνετε στο αντίθετο άκρο η πιο rock πλευρά σας γίνεται εμφανής.

The Flip Over

the-flip-over.jpg

Μπορεί να φαίνεται άκρως γοητευτικό αλλά είναι απόλυτα εύκολο αυτό το hairstyle σε μακριά μαλλιά και είναι ιδανικό για να κάνετε πιο έντονο το πολύ λεπτό σας πρόσωπο. Ο τρόπος για να τα πετύχετε είναι να λούσετε τα μαλλιά σας και αφού τα σκουπίστε απαλά με μια πετσέτα τα μαλλιά για να φύγει το υπερβολικό νερό και τα ξεμπερδέψτε με μια βρεγμένη βούρτσα να ξεκινήσετε να τα στεγνώνετε σε χαμηλή θερμοκρασία. Αυτό βοηθά στη μείωση του φριζαρίσματος και των φτερών. Βουρτσίστε αργά τα μαλλιά ενώ στεγνώνετε για να αφαιρέσετε έως και 70 τοις εκατό του νερού από αυτά. Τη στιγμή που θα φτάσετε περίπου σε αυτό το ποσοστό ξεκινήστε να κάνετε τις μπούκλες και μόλις είναι έτοιμες περάστε τις με μια βούρτσα. Αυτό θα δώσει επιπλέον όγκο που τελικά θα λατρέψετε. Φυσικά, το μόνο που έχετε να κάνετε στο τέλος είναι να τα στρέψετε όλα προς μια μεριά για ακόμη πιο grande αποτέλεσμα. 

Just a Scrunchie

super-sized-scrunchie.jpg

Ένα βελούδινο scrunchie τυλιγμένο δύο φορές γύρω από μια χαμηλή αλογοουρά είναι το μόνο που χρειάζεστε για ένα εντυπωσιακό στυλ σε εξαιρετικά μακριά, ίσια μαλλιά. Βεβαιωθείτε ότι ο όγκος των μαλλιών σας μπορεί να το κρατήσει και απλώς αφεθείτε στην απλότητα του. Η απλή retro αισθητική του μπορεί να ταιριάξει από ένα αθλητικό έως και σε ένα επίσημο look δίνοντας γλυκήτητα στο πρόσωπο σας.