fbpixel

Search icon
Search
Over 40s: Οι πιο κολακευτικές αποχρώσεις μαλλιών για αυτήν την ηλικία
HAIR & NAILS

Over 40s: Οι πιο κολακευτικές αποχρώσεις μαλλιών για αυτήν την ηλικία

Ανακαλύψτε τα χρώματα που κολακεύουν το πρόσωπο


Όλες αναζητάτε την τέλεια αλλαγή στα μαλλιά, που θα κάνει τις εμφανίσεις σας πιο σαγηνευτικές κι εντυπωσιακές. Με λαμπερό αποτέλεσμα και νέα πνοή οι παρακάτω προτάσεις θα κάνουν όλες όσες είστε άνω των 40 να δείτε διαφορετικά την έννοια του hair color trends. Για εσάς, αυτά επιτάσσουν πιο ζεστούς τόνους, οι οποίοι αντλούν έμπνευση από τις γήινες αποχρώσεις, που θα είναι πάντα must για όλες τις εποχές του χρόνου. Ωστόσο, θα δείτε και πιο εκκεντρικούς, που είναι ιδανικοί για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Ποιο είναι, όμως, το τέλειο χρώμα για εσάς, αυτό που θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερες; Πριν κλείσετε το καθιερωμένο σας ραντεβού με το hair salon, ενημερωθείτε για τις 6 τάσεις στα χρώματα μαλλιών, που θα αφαιρέσουν μερικά χρόνια από την ηλικία σας και θα σας ανανεώσουν πλήρως. 

1. Honey Bronde Hair

21107698-846391335520383-8359941665984610304-njpg.webp

Αυτό το χρώμα ζεσταίνει ενώ ταυτόχρονα φωτίζει τα μαλλιά, διατηρώντας μια ισορροπία καθώς έχει πιο σκούρη έκφανση από το honey blonde. Πρόκειται για ένα χρώμα, που θα διατηρήσετε σίγουρα και την καλοκαιρινή περίοδο, αφού θα δείχνει πιο φυσικό πάνω σας, λόγω της μαυρισμένης επιδερμίδας. Πέραν το οτι σας κάνει να φαίνεστε νεότερη θα φαίνεται και σαν να μη βάψατε ποτέ τα μαλλιά σας!

2. Balayage Hair

balayage.webp

H τάση αυτή δεν σταματάει ποτέ να εκπλήσσει είτε τη βλέπετε σε κοντά, είτε σε μακριά μαλλιά. Αν και το balayage έγινε γνωστό το 2014, από τότε αποτελεί το απόλυτο trend. Ο λόγος που μπορεί να τονίσει τα σωστά χαρακτηριστικά του προσώπου σας είναι ότι πετυχαίνει να διατηρήσει μια ισορροπία ανάμεσα στο σκούρο και στο ανοιχτό που αποσπά την προσοχή με τον καλύτερο, effortless τρόπο. 

3. Creamy Blonde Hair

creamy-blonde-hair.jpg

Το κρεμώδες ξανθό ή αλλιώς New York ξανθό είναι το πιο δημοφιλές στα κομμωτήρια, σύμφωνα με την colourist, και το τελευταίο στάδιο πριν την μετάβαση στο πλατινέ. Εάν είστε over 40 και έχετε ήδη ανοιχτή απόχρωση τότε αυτό θα σας εντυπωσιάσει. Οι εναλλαγές που δημιουργεί, αφήνουν το πρόσωπο να μοιάζει πιο smooth και απαλύνουν τα χαρακτηριστικά με ένα μοναδικό τρόπο. Ακόμη, οι ελαφρώς ζεστοί τόνοι ενδείκνυνται για τέτοιες επιδερμίδες.

4. Cooper Red Hair

cooper-red-hair.jpg


Over 40 και κόκκινα μαλλιά θυμίζουν πάντα την εντυπωσιακή Julianne Moore. H ίδια δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις τόσο στον χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς δείχνοντας πως οι γυναίκες που μεγαλώνουν, μπορούν να δείχνουν υπέροχα με αυτή την απόχρωση. Και εδώ, το ανοιχτό χρώμα επιδερμίδας αναδεικνύεται υπέροχα. Είναι ο πιο φυσικός τρόπος να υιοθετήσετε το red hair trend.

5. Ash Shade Hair

ash-blonde-balayage-on-medium-length-hair-500x500.jpg

Τα ξανθά μαλλιά της "τέφρας" είναι μια απόχρωση που έχει πιο σκούρες ρίζες και μια υπόνοια γκρι, δημιουργώντας έναν άνυδρο ξανθό τόνο. Λειτουργεί καλύτερα σε φυσικά ξανθά ή ανοιχτά καστανά μαλλιά και χαρίζει μια δροσερή, νεανική εμφάνιση με σύγχρονους όρους. Αν και το ash shade φαίνεται τολμηρό, η αλήθεια είναι πως θα το λατρέψετε.

6. Chestnut Brown Hair

chestnut-brown-hair.jpg

Αν λατρεύετε τη Megan Markle τότε σίγουρα θα κατανείτε το λόγο που το γλυκό αυτό καφέ είναι η καλύτερη απόχρωση που μπορείτε να επιλέξετε. Η φυσικότητα που προσδίδει, ειδικά αν ενταχθούν μερικά κόκκινα highlights που δε γίνονται διακριτά, θα σας ενθουσιάσει. Ο λόγος είναι απλός: Το κόκκινο είναι ένα χρώμα το οποίο ταιριάζει με το καστανό και "αγκαλιάζει" υπέροχα χαρίζοντας σας ένα smooth αποτέλεσμα.