fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Ombré Concealer: Ο οδηγός που θα σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στο νέο trend

Τι είναι και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Ombré Concealer: Ο οδηγός που θα σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στο νέο trend

Tο TikTok, αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον απόλυτο «προορισμό» για νέες τάσεις, tips που δεν έχετε ακούσει ξανά και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Για να αποφύγετε, λοιπόν, τις ατελείωτες ώρες scrolling, για τα trend που πρέπει να ακολουθήσετε, σας παρουσιάζουμε την τάση που μας έχει τραβήξει την προσοχή: το Ombré Concealer. Με σχεδόν έξι εκατομμύρια προβολές, το #ombreundereyes ήρθε για να μείνει, και ειλικρινά, δεν μας εκπλήσσει. Από τα ombre μαλλιά μέχρι τα ombre νύχια, ήταν θέμα χρόνου μέχρι οι beauty gurus να βρουν έναν τρόπο να φέρουν το ombre στo πρόσωπό μας.

concealer-at-narsissist.jpg
@narsissist

Το Ombré concealer είναι η τέλεια τάση μακιγιάζ για εσάς που αγαπάτε το no-makeup makeup, καθώς εστιάζει στην ανάμειξη απαλών προϊόντων, που δεν αφήνουν μια βαριά αίσθηση στο δέρμα. Δημιουργεί μια νέα προσέγγιση στο concealer κάτω από τα μάτια, ενισχύοντας το φυσικό κόκκινο χρώμα στα μάγουλα, αντί να προσπαθεί να το καλύψει. Βοηθά επίσης στην απλοποίηση της ρουτίνας ομορφιάς καθώς συνδυάζει το concealer με την προσθήκη του blush.

Και το καλύτερο; Παρότι έχουμε δει δεκάδες τέτοια βίντεο στο TikTok, το αποτέλεσμα συνεχίζει να μας εκπλήσσει. 

Μια εύκολη επιλογή

Η ενσωμάτωση του ombre concealer στη ρουτίνα σας είναι εύκολη, ανεξάρτητα από το πόσο skilled είστε στο makeup. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του κάτω ματιού σας με την πιο ανοιχτή απόχρωση του concealer,  μεταβαίνοντας σταδιακά σε ένα πιο σκούρο τόνο στο μεσαίο τμήμα του κάτω ματιού σας. Στη συνέχεια, για να απομακρύνετε τις σκιές, προσθέστε μία έως δύο σταγόνες υγρού ρουζ με ροδακινί ή κόκκινους τόνους ως διορθωτικό χρώματος. Καθώς αναμειγνύετε τα προϊόντα μεταξύ τους, θα έχετε ένα αποτέλεσμα που δεν έχετε δει ξανά. Και το καλύτερο; Είναι απλώς πέντε κουκκίδες προϊόντος κάτω από κάθε μάτι. 

stighmiotipo-othonis-2023-09-06-121742-pm.png

Δώστε έμφαση στην επιλογή

Για αυτήν την τάση, δεν πρέπει να επιλέξετε ένα concealer στο ίδιο χρώμα με τον τόνο του δέρματος σας. Επιλέξτε ένα προϊόν που είναι ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτό για να πετύχετε ένα φωτεινό αποτέλεσμα. Όταν χρησιμοποιείτε concealer ίδιας απόχρωσης με το δέρμα σας, μπορεί να θαμπώσει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Από την άλλη, ένα πολύ ανοιχτόχρωμο προϊόν μπορεί να κάνει το πρόσωπο σας να φαίνεται ξεβαμμένο.

Όσον αφορά το ρουζ, επιλέξτε κάποιο που δίνει στο δέρμα σας ένα ελαφρώς κόκκινο look, σαν να έχετε μόλις κάνει μια εύκολη άσκηση στο pilates. Αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, τότε πείτε «ναι» σε ροδακινί τόνους. Αν από την άλλη είστε πιο σκούροι, τότε τόνοι τερακότας θα σας δώσουν μια πιο φυσική εμφάνιση. Μάλιστα, έχει σημασία να χρησιμοποιείτε προϊόντα με κρεμώδη υφή έτσι ώστε να έχετε ένα αποτέλεσμα απόλυτα ενσωματωμένο στο πρόσωπο. 

The products

 Must have

Must have

True Match Τhe One Concealer, L' Oreal Paris, Attica

BUY ME
 Glowing skin

Glowing skin

Shape Tape™ Radiant Concealer, Tarte, Sephora

BUY ME
 All day long

All day long

Effacernes Concealer, Lancome, Hondos Center

BUY ME

Κεντρική φωτογραφία: Shutterstock