fbpixel

Search icon
Search
Όλες οι φορές που πασίγνωστοι celebrities φέρθηκαν με αγένεια στα πιο high-class εστιατόρια
PEOPLE & MOMENTS

Όλες οι φορές που πασίγνωστοι celebrities φέρθηκαν με αγένεια στα πιο high-class εστιατόρια

Σύμφωνα με το επερχόμενο βιβλίο 'Your Table is Ready: Tales of a New York City Maître D' του Michael Cecchi-Azzolina.


Οι μαρτυρίες και ιστορίες που περιγράφουν τις συμπεριφορές των αγαπημένων μας celebrities μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα κάτι που διατηρεί το ενδιαφέρον μας. Και όχι αδίκως, αφού αυτές είναι οι στιγμές που αποκαλύπτουν την αληθινή τους συμπεριφορά και πτυχές του χαρακτήρα τους που είναι κανονικά άγνωστες για το κοινό. Ο Michael Cecchi-Azzolina, λοιπόν, ο οποίος εργάστηκε ως maître σε βραβευμένα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, κυκλοφορεί τη βιογραφία του Your Table is Ready: Tales of a New York City Maitre D., στην οποία διηγείται τις εμπειρίες και εντυπώσεις του από διάσημους πελάτες.

Ο Cecchi-Azzolina, λοιπόν, μεταφέρει τους αναγνώστες στα παρασκήνια του κόσμου των εστιατορίων.

Meghan Markle

shutterstock-1216108309.jpg

Η Meghan Markle παρακολουθούσε σιωπηλά τον planner της να απαιτεί ένα ιδιωτικό τραπέζι στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Le Coucou της Νέας Υόρκης το 2017. Ο Cecchi-Azzolina, εργάστηκε στο εστιατόριο για δυόμισι χρόνια, και ισχυρίζεται ότι η σταρ που έγινε δούκισσα απαίτησε τραπέζι επειδή "είναι για κάποιον που βγαίνει με πρίγκιπα". Ο ίδιος ανταποκρίθηκε λέγοντας πως ακόμα δεν έχει ιδιωτικό τραπέζι για αυτούς.

Η Markle και ο συνοδός της έφτασαν στο εστιατόριο 20 λεπτά νωρίτερα για την κράτησή τους και στη συνέχεια ήταν επιθετικοί με το προσωπικό. 'Γνωρίζετε ότι η καλεσμένη μου βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry και πρόκειται να γίνει δούκισσα'; θυμάται η Cecchi-Azzolina ότι ρώτησε ο χειριστής. "Δεν έχετε ιδιωτικό χώρο για να περιμένουμε;"

Η πρώτη του παρόρμηση ήταν να γελάσω, όπως ο ίδιος αναφέρει. "Δεν θα μπορούσα να δώσω δεκάρα για τη συνοδό του πρίγκιπα Harry". Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Markle φέρεται να μην είπε ούτε λέξη και περιγράφηκε από την Cecchi-Azzolina ως "απόμακρη".

Anna Wintour & Naomi Campbell

Προσθέτει και άλλες συναντήσεις με διασημότητες, μεταξύ των οποίων η εκδότρια της Vogue Anna Wintour και το supermodel Naomi Campbell, οι οποίες φέρονται να εμφανίζονταν τακτικά απροειδοποίητα και να έστελναν επανειλημμένα φαγητό πίσω στο Raoul's Soho.

shutterstock-1115257445.jpg

'Η Naomi Campbell ερχόταν, ήταν αγενής και παραπονιόταν για το φαγητό της σχεδόν κάθε φορά, γράφει ο Cecchi-Azzolina. Το supermodel εμφανιζόταν τακτικά στο εστιατόριο στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς έβγαινε με τον μπασίστα των U2 Adam Clayton. Όπως φανέρωσε στη New York Post, "Ήταν κάποια που φοβόμασταν να μπαίνει μέσα".

shutterstock-403087894.jpg

Η Wintour ήταν παρόμοια, προσθέτει η Cecchi-Azzolina, και ήταν "απολύτως φρικτή", καθώς "έμπαινε χωρίς κράτηση και απαιτούσε τραπέζι". Η συντάκτρια της Vogue συνήθως παρήγγελνε μια πολύ rare μπριζόλα και ζητούσε να σερβιριστεί "αμέσως". Και αν ήταν έστω και λίγο παραψημένη,  κοίταζε τον σερβιτόρο σαν να της είχε μόλις σερβίρει ποντίκι και ζητούσε να το στείλουν πίσω και να το ξαναφτιάξουν.", είπε.

"Απλά θα έμπαινε ή θα τηλεφωνούσε και θα έλεγε, "Έρχομαι". Ο Cecchi-Azzolina εξήγησε πως μια φορά, είχε έρθει ενώ έκλειναν το πίσω δωμάτιο και επέμενε να καθίσει εκεί, οπότε έπρεπε να κρατήσουν έναν σερβιτόρο αποκλειστικά για αυτήν, εκεί.  Επίσης φανέρωσε πως δε συναναστρέφεται καθόλου με το προσωπικό. Είναι σαν να λέει "Θα πάρω αυτό και αυτό είναι όλο".

Μπορείτε να μάθετε και περισσότερες από τις ιστορίες/εμπειρίες του Michael Cecchi-Azzolina στο βιβλίο που πρόκειται να εκδοθεί στις 6 Δεκεμβρίου.

Οι "κριτικές" στο TikTok

@juliacarolann Ask and you shall receive...PART 2‼️ (a friendly reminder that these are just my personal experiences, no hate xo) #manhattan #celebrity #fyp ♬ Hood Baby - Kbfr

Εκτός της κλειδαρότρυπας στις ανάρμοστες συμπεριφορές που αποκαλύπτει ο maitre, έχουν βγει πολλές μαρτυρίες στο TikTok από πρώην εργαζόμενους εστιατοριών, που μας παρέχουν αυτό το inside στους χαρακτήρες των A-listers. Μάλιστα, η χρήστης Julia Carolan (@juliacarolann) τους βαθμολογεί, και έβαλε στη Hailey Bieber 3,5/10 και στην Kendall Jenner 4/10. Μάλιστα η Hailey Bieber απολογήθηκε δημόσια στην Carola. Θετική εντύπωση, ακόμα, μας έκανε η βαθμολογία της Beyoncé, που σύμφωνα με την Carolan, άξιζε πάνω από 10. 


Feature image sources: Amazon, @haileybieber