fbpixel

Search icon
Search
Spotted: Αυτά είναι τα fashion brands που επιλέγουν οι celebrities τώρα
THE LOOK

Spotted: Αυτά είναι τα fashion brands που επιλέγουν οι celebrities τώρα

Τα πιο "affordable" brands που προτιμάνε οι αγαπημένοι μας A-listers στο day-to-day τους


Οι διασημότητες έχουν ομάδες στιλίστες που εργάζονται για τις επαγγελματικές τους γκαρνταρόμπες, είτε πρόκειται για εβδομάδες διαπραγματεύσεων για να εξασφαλίσουν ένα φόρεμα για το κόκκινο χαλί είτε για να δανειστούν εμφανίσεις κατευθείαν από την πασαρέλα για συνεντεύξεις και δημόσιες εμφανίσεις. Φυσικά, οι προσωπικοί στιλίστες εξακολουθούν να παίζουν συχνά ρόλο και στις εκτός δουλειάς γκαρνταρόμπες, ωστόσο δεν είναι μόνο πολυτελή δείγματα και one-of-a-kind κοσμήματα.

Υπάρχουν αρκετές προσιτές μάρκες τις οποίες θα δείτε τις celebs να φορούν σχεδόν κάθε μέρα. Η Sienna Miller και τα νέα it girls Kendall Jenner, Hailey Bieber, Bella Hadid είναι μερικές που έρχονται κατευθείαν στο μυαλό, καθώς συχνά εντοπίζονται να φορούν casual staples από εταιρείες του high street.

Παρακάτω, δείτε τις 5 προσιτές μάρκες που αγαπούν οι αγαπημένες μας A-listers

Reformation

reformation-YO52y.jpg
Image source: Splash News

Η μάρκα Reformation με έδρα το Los Angeles έχει έναν μακρύ κατάλογο πιστών θαυμαστών διασημοτήτων που εμπιστεύονται τη μάρκα για τα δυνατά της denim και τα ευκολοφόρετα καλοκαιρινά φορέματα. Η Kendall Jenner έχει γίνει spotted πολλές φορές φορώντας Reformation. Η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, επίσης δηλώνει fan του brand αλλά και άλλα fashion icons όπως η Jennifer Lopez και Meghan Markle.

See here

Sézane

sezane.jpg
Image source: Sèzane, Splash News

Η παριζιάνικη μάρκα Sézane έχει αποκτήσει cult following, με ουρές να σχηματίζονται έξω από τα καταστήματά της στο Παρίσι και το Λονδίνο. Αγαπήθηκε για τη δημιουργία κομψών βασικών στοιχείων της γκαρνταρόμπας, όπως τα παλτό wrap, τα τζιν μπουφάν και τα πλεκτά, τα οποία θα δείτε να φορούν οι Selena Gomez, Sienna Miller αλλά και royalties όπως η Kate Middleton.

See here

Missoma

Οι διασημότητες συχνά δανείζονται εκλεκτά κοσμήματα για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, ωστόσο η Missoma είναι μια επίσης δημοφιλής επιλογή για την ποικιλία dainty χρυσών σκουλαρικιών, αλυσίδων και δαχτυλιδιών. Η δούκισσα του Cambridge προτιμάει το Λονδρέζικο brand εδώ και χρόνια - ενώ τα it girls Hailey Bieber και Bella Hadid τα στηρίζουν, επίσης, στις εμφανίσεις τους.

See here

Dear Frances

dear-frances.jpg
Image source: Splash News, @emrata

H Emma Roberts, η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski είναι ορκισμένες θαυμάστριες της χειροποίητης εταιρείας υποδημάτων Dear Frances. Ξεκίνησε το 2014 από την Jane Frances και έχει έρθει στο επίκεντρο του street style τα τελευταία χρόνια. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα φανταστικά υλικά, την κάνουν go-to επιλογή για τις αγαπημένες μας A-listers.

See here

JW Pei

jw-pei.jpg
Image source: @emrata, @jwpei_official

Πιθανώς ένας από τους μεγαλύτερους μύθους στη μόδα είναι ότι οι μάρκες που διαθέτουν τα πιο μοντέρνα κομμάτια είναι συχνά και οι πιο ακριβές. Η συγκεκριμένη σειρά αξεσουάρ που ιδρύθηκε από το δίδυμο συζύγων Yang Pei και Stephanie Li το 2016, έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια. Εν μέρει, η άνοδος της δημοτικότητας της μάρκας μπορεί να αποδοθεί στις διασημότητες και τους trendsetters που φέρουν τις τσάντες της, αλλά αυτό δεν είναι που κάνει την αγορά της μάρκας να αξίζει το hype. Οι συγκεκριμένες τσάντες είναι κατασκευασμένη με βιώσιμο τρόπο, είναι απόλυτα on trend και τις προτιμούν όλα τα it girls. 

See here

Feature image source: Splash News, @haileybieber