fbpixel

Search icon
Search
Όλα τα στιλ στα παπούτσια που ταιριάζουν υπέροχα με τα τζιν σας
THE LOOK

Όλα τα στιλ στα παπούτσια που ταιριάζουν υπέροχα με τα τζιν σας

6 shoe trends που θα απογειώσουν τα denim looks σας αυτήν την εποχή


Όλοι γνωρίζουμε την πρακτικότητα και την ευελιξία που χαρίζει ένα τζιν παντελόνι. Εάν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα, ποιο άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τις εμφανίσεις σας στο γραφείο μέχρι εκδρομές με φίλους το Σαββατοκύριακο; Ναι, η απάντηση είναι κανένα! Παρ' όλα αυτά η ευκολία τους και η wearable αισθητική τους πολλές φορές έρχονται σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα κομμάτια που επιλέγουμε να το συνδυάσουμε, όπως ένα ζευγάρι stylish shoes.

Είναι γεγονός ότι τα παπούτσια έχουν τη δύναμη να αλλάξουν το ύφος και την αισθητική ενός συνόλου -άρα και των denim pants. Για παράδειγμα, με διαφορετικά θα τα συνδυάσετε σε μία επίσημη περίσταση ή σε μία πιο casual στιγμή, όπως μία απογευματινή βόλτα. Η φθινοπωρινή περίοδος λοιπόν, μας δίνει τη δυνατότητα να ταιριάξουμε το τζιν με όλα τις shoe τάσεις από ψηλοτάκουνα σανδάλια μέχρι μοναδικές μπότες.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω & ανακαλύψτε τα shoe styles που ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε για να φορέσετε μαζί με το τζιν παντελόνι σας κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου!

Jeans & Strappy sandals

Αποτελούν μία από τις πιο όμορφες τάσεις παπουτσιών που συναντήσαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Χαρίζουν μία chic αισθητική στα σύνολα μας διατηρώντας πάντα την χαλαρή και ανάλαφρη διάθεση. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Το ύψος του τακουνιού τους κολακεύει τη σιλουέτα σας και αναδεικνύει το σώμα σας. Φαίνονται υπέροχα με τζιν παντελόνια καθώς αναβαθμίζουν το καθημερινό αυτό κομμάτι. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχει ως αποτέλεσμα ένα πολυτελές outfit.

Jeans & Ballet flats

jeans-ballet-shoes.jpg
Image source: @tamumcpherson

Το σχέδιο που δε λείπει ποτέ από καμία ντουλάπα των French girls. Από την προηγούμενη σεζόν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είδαμε μία πολύ δυναμική επιστροφή αυτών των υποδημάτων. Τα συναντάμε σε flat εκδοχές και πραγματικά ταιριάζουν με όλα τα denim designs. Εμείς τα προτιμάμε λίγο περισσότερο με τα cropped όπου το μήκος τους σταματάει λίγο πάνω από τον αστράγαλο, διότι τονίζουν υπέροχα το πόδι σας. Ιδανικός συνδυασμός για τις φθινοπωρινές μέρες είναι ένα λευκό τζιν μαζί με beige ballet flats.

Jeans & Sneakers

jeans-sneakers.jpg
Image source: @emmahill

Ειλικρινά δε γνωρίζουμε εάν υπάρχει πλέον ένα στιλ ρούχου που δεν ταιριάζει με αθλητικά υποδήματα. Όσο κι αν φαίνονται υπέροχα με φούστες και φορέματα, το «πάντρεμα» με τα τζιν παντελόνια ίσως είναι και το πρώτο στη λίστα των επιλογών μας. Ο casual χαρακτήρας και των δύο ενώνεται και σχηματίζετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τους κανόνες τους minimal και να επιλέξετε λευκά αθλητικά ή να αποφασίσετε να χαρίσετε περισσότερο φως στην εικόνα με πολύχρωμα sneakers. Ότι κι αν επιλέξετε, θα είναι άκρως ενημερωμένο και fashionable.

Jeans & Mules

Είτε μιλάμε για καλοκαίρι είτε για χειμώνα, αυτά τα παπούτσια δε μπορούν να είναι εκτός εποχής. Τα σχέδια και τα χρώματα τους είναι τόσα πολλά που δε γίνεται να μην ταιριάζουν με ότι επιλέξετε να τα φορέσετε. Προσθέτοντας ένα ζευγάρι mules αμέσως το σύνολο σας «ανεβαίνει» πολλά επίπεδα. Η χαλαρότητα του τζιν έρχεται και «παντρεύεται» με τη sophisticated αισθητική των mules, χαρίζοντας ένα stylish outfit που δεν υπάρχει περίπτωση να μη κερδίσει τις εντυπώσεις. Εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα τους συνδυασμούς ανοιχτόχρωμων denim designs με έντονες αποχρώσεις στα υποδήματα όπως πορτοκαλί, ροζ ή μπλε. Παρ' όλα αυτά εσείς δεν έχετε παρά να δώσετε το προσωπικό σας χαρακτήρα σ’ αυτήν την επιλογή.

Jeans & Espadrilles

Ανήκει κι αυτό το σχέδιο στα αγαπημένα των Γαλλίδων. Ταιριάζει πολύ ωραία τόσο με τζιν παντελόνια όσο και με printed midi skirts. Είναι ένα στιλ, το οποίο είναι κατάλληλο γι αυτήν τη μεταβατική περίοδο. Τα loose denim designs όπως και τα flared συνδυάζονται υπέροχα με ένα ζευγάρι espadrilles καθώς εξισορροπούν το έντονο τακούνι των υποδημάτων.

Jeans & boots

jeans-boots.jpg
Image source: @whowhatwear, @sylviemus_

Έχει φτάσει η εποχή που μπορούμε να φοράμε τις μπότες μας. Η επιλογή τους μαζί μ’ ένα τζιν παντελόνι κολακεύει τη σιλουέτα και χαρίζει ένα απόλυτο street style χαρακτήρα. Βρείτε το boot style που αγαπάτε και δημιουργήστε καθημερινά σύνολα με το τζιν παντελόνι σας. Λατρεύουμε το «πάντρεμα» των high knee boots μαζί μ’ ένα cropped jean σε φαρδιά γραμμή.