fbpixel

Search icon
Search
Oι vintage-inspired τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι του 2023
MAGAZINE

Oι vintage-inspired τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι του 2023

Αντλήστε έμπνευση και γίνεται εσείς η πρωταγωνίστρια του φετινού summer style


Οι top τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι του 2023 εμπνέονται από παλαιότερες εποχές, έχουν vintage vibes και μια άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ανάλαφροι φυσικοί τόνοι

Οι τάσεις της νέας σεζόν έχουν αναδείξει και τα επικρατέστερα χρώματα στα μαλλιά για κάθε τύπο γυναίκας. Οι θερμές και σοφιστικέ επιλογές είναι αυτές που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος. Με τον κανόνα του “less is more” να επικρατεί, η εποχή επιβάλλει κάτι ουδέτερο, χωρίς εντάσεις ή κίτρινες αποχρώσεις. Το balayage είναι η τεχνική που δημιουργεί την ωραιότερη εκδοχή της συγκεκριμένης τάσης, μιας και χαρίζει το απόλυτο φυσικό εφέ.

shutterstock-2069673365.jpg

Εύκολα χτενίσματα

Η άφιξη των ζεστών ημερών επιζητά και hairstyles που είναι ανάλαφρα, νεανικά και, κυρίως, αυτά που φαίνονται ότι έχουν δημιουργηθεί αβίαστα από τον hair expert. Από τα chic beachy στιλ με τα «υγρά» μαλλιά μέχρι τα punky, αυτό το καλοκαίρι οι επιλογές που υπάρχουν είναι απίστευτα trendy και δροσερές. Και φυσικά, μην ξεχνάτε πως η εποχή αυτή αγαπά τα αξεσουάρ στα μαλλιά! Τα scrunchies, τα χρωματιστά μαντίλια και τα αστραφτερά τσιμπιδάκια είναι μερικά από τα πιο μοντέρνα και αγαπημένα. Επιλέξτε τα σε έντονα χρώματα και ξεχωριστά σχέδια!

Έξτρα μάκρος

Για όσες λατρεύετε το μήκος στα μαλλιά, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να το διατηρήσετε, αφού τα trends το θέτουν στο προσκήνιο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό κούρεμα με ενιαίο μήκος ή να προσθέσετε layers, έντονες μύτες και φιλάρισμα, δίνοντας έτσι στο χτένισμά σας περισσότερο στιλ, όγκο και κίνηση.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2023