fbpixel

Search icon
Search
Οι top τάσεις στα χρώματα που απογείωσε η Kate Middleton
STYLE PEOPLE

Οι top τάσεις στα χρώματα που απογείωσε η Kate Middleton

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τις εμφανίσεις της


Έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως μία από τις πιο καλοντυμένες royals. H Kate Middleton μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές κομψότητας και υψηλής αισθητικής. Το στιλ χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές, σιλουέτες που αγκαλιάζουν το σώμα και που δίνουν κίνηση στην εικόνα της, ενώ πάντοτε ακολουθεί τις τάσεις με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Μάλιστα, είναι από τα λίγα μέλη βασιλικής οικογένειας που μάχονται για τη βιωσιμότητα της μόδας. Η ίδια έχει επιλέξει πολλές φορές για επίσημες εμφανίσεις της κομμάτια που είχε φορέσει και πάλι στο παρελθόν, ενώ πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε στα βραβεία Earthshot στη Βοστώνη με rental dress από τη δημοφιλή πλατφόρμα ενοικίασης ρούχων Hurr

Παρόλο που τα μέλη της βασιλικής οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας επέλεγαν πιο ουδέτερα χρώματα, καθώς η Βασίλισσα έπρεπε πάντοτε να ξεχωρίζει, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει δημιουργήσει statement looks με τα hot colour trends της σεζόν. 

Ανακαλύψτε τες!

R is for Red

328293114-603547131610094-5420670083962036536-n.jpg
Image source: @eugeniagaravani

Οι συλλογές των εμβληματικών σχεδιαστών για την SS23 season έθεσαν το κόκκινο στο επίκεντρο. Το πιο ερωτικό και φλογερό χρώμα της χρωματικής παλέτας έχει αρχίσει ήδη να «εισβάλει» στις γκαρνταρόμπες των fashion lovers. Ανάμεσα στα fashion houses που το ανέδειξαν ήταν οι Ferragamo, Alaïa, Valentino κ.ά. Φυσικά η Kate Middleton δεν μπορούσε να παραβλέψει αυτό το hot trend. Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε σε event για το λανσάρισμα της καμπάνιας του πρότζεκτ της Shaping Up - το οποίο επικεντρώνει στην πρώιμη ανάπτυξη των παιδιών. Η ίδια επέλεξε ένα κόκκινο κοστούμι Alexander McQueen, το οποίο αποτελούνταν από ασύμμετρο blazer με έντονους ώμους, wide leg trouser και αξεσουάρ στην ίδια απόχρωση. Οι γόβες της ήταν Gianvito Rossi, ενώ το clutch της Miu Miu.

The Barbiecore

kate-middleton-pink-coat-10.jpg

Ο Pierpaolo Piccioli του Maison Valentino κατάφερε μέσα από μία συλλογή όχι μόνο να επαναφέρει το ροζ της Barbie στο προσκήνιο αλλά να το μετατρέψει σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν. Η φήμη του συνεχίζεται να αυξάνεται συνεχώς και τα it girls δεν μπορούν να το αποχωριστούν. Το Barbiecore trend ακολούθησε και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία επισκέφτηκε μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William το Windsor Foodshare, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που συγκεντρώνει τρόφιμα που περισσεύουν για να προσφέρει σε ανθρώπους με χαμηλά εισοδήματα, φορώντας ένα φούξια παλτό από το Hobbs - το είχε ήδη στην κατοχή της - πάνω από ένα μάλλινο ζιβάγκο στην ίδια απόχρωση. Τα pink items τα συνδύασε με ψηλόμεσο navy παντελόνι, από το Jigsaw, ενώ το look της ολοκλήρωσε με σκούρες μπλε σουέτ γόβες Emmy London και χρυσούς κρίκους στα αφτιά από το Orelia Jewellery.

Orange love

325745127-891891145417945-1931041530805516576-n.jpg
Image source: @eugeniagaravani

Οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος έχουν γνωρίσει έντονη δημοφιλία τις τελευταίες σεζόν με το πορτοκαλί να βρίσκεται πολύ υψηλά στις θέσεις των επιλογών των fashionistas. Η Kate Middleton ακολούθησε αυτήν την τάση, την οποία υιοθέτησε μάλιστα δύο φορές, κάνοντας μας να ανυπομονούμε να την υιοθετήσουμε κι εμείς. Και στις δύο περιπτώσεις επέλεξε το ίδιο σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από πλεκτό roll neck knit μαζί με την αντίστοιχη φούστα, παρουσιάζοντας το απόλυτο stylish co-ord. Το σετ ήταν από τη διάσημη σχεδιάστρια Gabriela Hearst. Για περισσότερο styling και για να τονίσει τη σιλουέτα της προσέθεσε μία μαύρη ζώνη στη μέση.

All neutrals

313847574-2022407554815428-3340067696001775585-n.jpg
Έπειτα από την επέλαση των έντονων χρωμάτων, οι ουδέτερες αποχρώσεις επέστρεψαν πιο ανανεωμένες από ποτέ. Η Kate Middleton υιοθέτησε ένα total neutral look που κέρδισε την προσοχή όλων μας. Τον περασμένο Νοέμβριο στο Scarborough της Αγγλίας, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε μ' ένα Gabriela Hearst midi dress και μπεζ Max &Co. παλτό. Οι ταμπά δερμάτινες γόβες ήταν Ralph Lauren, η μπεζ τσάντα της DeMellier και τα χρυσά σκουλαρίκια του βρετανικού brand Accessorize.